Topic: Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)
Raganos ir raganaitės Jus! ;D ką padarėt su ramiomis, švelniomis, ištikimomis, darbčiomis merginomis???? ir išvis kur Jus jas paslėpėt??? ;DD
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)
Raganos ir raganaitės Jus! ;D ką padarėt su ramiomis, švelniomis, ištikimomis, darbčiomis merginomis???? ir išvis kur Jus jas paslėpėt??? ;DD
Labutis,tokiu yra labai daug,bet kol nesutampa kazkas tai-tai beliekam raganiukem,o vyrai velniu prisveite...:)))
kurgi daug? ;D visos piktos, nosį užrietusios, nemielos... tikros raganaitės ;DD tai prisipažinkit, kur paslėpėt geras merginas?
Kas iesko-randa.Romos imperija ir ne per viena diena susikure juk.Kaip sauksi-taip atsilieps.Pamatus visur ir viskam statyt reikia,jei nori,kad laikytu jei ka...:)))
oho kiek patarlių o kur pačios tamstelės mintys?
Visur visokiu yra,visokiu reikia.Gyvenimas is to susideda.Puikiai zinau,kad kaip minejai tokiu paneliu n...ir jaunu,bet patys vaikinai jas atbaido kartais.Jos ir nori konkretumo,supratimo,pagarbos ir t.t.,o ne zaidimu...Kiekvienas renkasi pagal save ir ko jam reikia.
gal ir Jūsų tiesa
Tadai, ieškok bažnyčioje
nevaikštau aš ten... neįleidžia.... ;DD
Visu pirma asile ismok padarbiai su merginom pats pendrauti o ne rasineti man i privata laiskus su uzgauliojimais, gal tada ir atsiras svelniu merginu, baise foto su pikta veido israiska isidejas dar tikisi kazko kvailys. Toliau inks ir uzgauliok man neidomu suns lojimas i dangu nenueis.
aš su merginom pagarbiai bendrauju tik su tavim taip... ;D jo tikrai, vat tik pradėsiu su tavim gražiau kalbėti, iškart atsiras švelnių merginų.... ;DDDD nu bleee, visgi tu debilė esi, išties smagu skaityti tavo nusišnekėjimus ;DD o tavo išraiška buka...klausimas, kas geriau? ;DD
Sakyk, kokios moterys būna ištikimesnės: blondinės, brunetės, šatenės ar juodaplaukės? - Šiokių tokių garantijų suteikia tik žili plaukai
žinočiau, pasakyčiau... dabar tai ir man pačiam yra mįslė... ;DD
visos ramios svelnios ir istikimos jau uzimtos, istekejusios, vaikus augina. tokias greit pastebi ir paima.
turbūt, tavo tiesa nors, karts nuo karto, net ir čia atrandu išties dėmesio vertų merginų
Мужики, которым нравятся милые и тупые бабы, слабаки сраные. Нужно не искать легких путей, нужно любить странных и ненормальных.
bet juk miela mergina, juk gali būti dar ir protinga ;DD
ar dabar meilumas su bukumu siejamas? ;DD bet iš dalies, sutinku su Sigiu
Cia is sarkazmo puslapiu,tokiu bairiuku buna gan neblogu
jasna ))
sry ,bet gal rimtai reiktu tau barzda nusiskust,nes nemanau ,kad labai jau kazkas noretu pazindintis su is isvaizdos ne jaunesniu nei keturiasdesimtmeciu.pusbrolis irgi turejo,tai susirado pana tik tada kai paaukojo savo barzda net atjaunejo 10 metu, o tu net 20 atjaunetum
ir nereik sakyt,kad va va vien tik i isvaizda ziurim, normalu ,kad visi zmones nori harmonijos visur ir visada tiek tarp isvaizdos tiek tarp charakterio tiek tarp visu kitu dalyku.rasau nuosirdziai,nenoredama izeist, gal pades ir taip pat galetum su savo kunu truputi padirbet, per daug ji islepinai..
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)