Re: Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)
Google visagalė:DDDDDDDDDD
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Google visagalė:DDDDDDDDDD
Raganos ir raganaitės Jus! ;D ką padarėt su ramiomis, švelniomis, ištikimomis, darbčiomis merginomis???? ir išvis kur Jus jas paslėpėt??? ;DD
Tadai,yra tu merginu..tikru merginu..yra.kai iseisi i lauka,nelaikyk savo tlf. prie nosies ir pradek stebeti aplinkui..beveik 80% visi uzimti mobiliais tlf..tai tu atkreipk demesy i tas merginas kurios tiesiog megaujas gyvenimu,bet ne internetu.sekmes
Darius parašė:siaip man buna minciu kad suniukas ar kaciukas labiau myli zmogu nei zmogus. Pvz tu grisi is darbo - suniukas ar kaciukas visad bus pasiilges taves, nepriekaistaus del nieko, nu nebent piktos veisles suo. O db zmogus - tai jam tas negerai, tai anas negerai.
Kalbama apie žmones, tarsi jie būtų "kiti" O jei tu būtumiai tas, kuris visą dieną namie šveitė, valgyti darė, šluostė ir parėjusi tavo antroji pusė tik burbteltų antrąjį dienos žodį "labas", kristų ant sofos ir lauktų kol tu nusišypsosi, paduosi arbatos, masažą padarysi...Ar tuomet žmonės jau būtų tie kurie randami namie?
p.s. pirmas dienos žodis "ate"
Darius parašė: nesupratau, ka norejai pasakyt su "kiti" kabutese? ir kaip suprast - ar butu tie kurie randami namie?
Rašai, kad žmogui "tas negerai, tai anas negerai", ar prie tokių žmonių save priskiri? Panašu, kad kalbi apie visus kitus, bet ne apie save. Išaukštini kačiuko ir šuniuko prisirišimą ir draugiškumą, bet jei tu būtumiai tas, naminis, kuris pasitinka pareinančią antrąją pusę ir antroji pusė pasakiusi labas kristų ant sofos tikėdamasi tavo šypsenos, lepinimo, masažo....ar tu būtumiai tarsi šuniukas, kačiukas ar tau būtų "tas negerai, tai anas negerai"?
Vistik pritariu, kad ypač dažnai vertiname daug ką tik ne kitą žmogų tokį koks jis yra. Ir pritariu tam, kad nesugebame pasakyti gražių žodžių bent kiek daugiau nei pagiežingų, kandžių ar skaudinančių. Reikia mums patiems išmokti bendrauti ir matyti kitaip:)
Galvojau tokių žmonių niekam nereikia
Galvojau tokių žmonių niekam nereikia
Galvojai?o kaip dabar galvoji?
man reikia ir taip liūdi tie Zarasai.
Tadas parašė:Raganos ir raganaitės Jus! ;D ką padarėt su ramiomis, švelniomis, ištikimomis, darbčiomis merginomis???? ir išvis kur Jus jas paslėpėt??? ;DD
Tadai,yra tu merginu..tikru merginu..yra.kai iseisi i lauka,nelaikyk savo tlf. prie nosies ir pradek stebeti aplinkui..beveik 80% visi uzimti mobiliais tlf..tai tu atkreipk demesy i tas merginas kurios tiesiog megaujas gyvenimu,bet ne internetu.sekmes
Aš nemačiau kad yra
aš irgi auginau barzda, bet vistiek nusiskutau, aš tai moterys gerbiu. Svarbiausia vienas kita suprasti, gyvenimas tai išukis reikia daryti tai ko nedarei.
rima parašė:Darius parašė:siaip man buna minciu kad suniukas ar kaciukas labiau myli zmogu nei zmogus. Pvz tu grisi is darbo - suniukas ar kaciukas visad bus pasiilges taves, nepriekaistaus del nieko, nu nebent piktos veisles suo. O db zmogus - tai jam tas negerai, tai anas negerai.
Kalbama apie žmones, tarsi jie būtų "kiti" O jei tu būtumiai tas, kuris visą dieną namie šveitė, valgyti darė, šluostė ir parėjusi tavo antroji pusė tik burbteltų antrąjį dienos žodį "labas", kristų ant sofos ir lauktų kol tu nusišypsosi, paduosi arbatos, masažą padarysi...Ar tuomet žmonės jau būtų tie kurie randami namie?
p.s. pirmas dienos žodis "ate"Darius parašė: nesupratau, ka norejai pasakyt su "kiti" kabutese? ir kaip suprast - ar butu tie kurie randami namie?
Rašai, kad žmogui "tas negerai, tai anas negerai", ar prie tokių žmonių save priskiri? Panašu, kad kalbi apie visus kitus, bet ne apie save. Išaukštini kačiuko ir šuniuko prisirišimą ir draugiškumą, bet jei tu būtumiai tas, naminis, kuris pasitinka pareinančią antrąją pusę ir antroji pusė pasakiusi labas kristų ant sofos tikėdamasi tavo šypsenos, lepinimo, masažo....ar tu būtumiai tarsi šuniukas, kačiukas ar tau būtų "tas negerai, tai anas negerai"?
Vistik pritariu, kad ypač dažnai vertiname daug ką tik ne kitą žmogų tokį koks jis yra. Ir pritariu tam, kad nesugebame pasakyti gražių žodžių bent kiek daugiau nei pagiežingų, kandžių ar skaudinančių. Reikia mums patiems išmokti bendrauti ir matyti kitaip:)
Jei nieko blogo nedaro man tai man viskas gerai
ne, turbut nebuciau tas suniukas ar kaciukas. Jie tokie yra gal del to kad ju protas primityvesnis ir jiems visa diena nieko neveikiant nuobodu, tad ir dziaugiasi labai kai grizta seimininkas.
aš matau tik vieną bėdą, jog mes vyrai jau seniai išlepinom moteriškąją lytį jus sakot, kad va padarei namie tą aną, o čia dar kažkas grįžtą namo ir griūna ant lovos... na, skalbiat ne jus, o skalbenkė, indų dabar brūžinti nereikia valandą, feiris visagalis riebalų naikintojas ;DD šluoti?? o kam?? juk siurblys yra... tad nereikia čia kalbėti, jog namų ruoša yra labai jau sudėtingas reikalas, o ir juk nereikia blizginti namų kiekvieną dieną kotletą iškepti, rūbus į skalbenkę sumesti, čia jums ne cementą maišyti ar baldus susukinėti visą dieną tad verčiau, manau, nereikia lyginti tokių dalykų ir išvis ne materialiuose dalykuose ir veikloje esmė, moralėje ir dvasiniuose dalykuose, bei vertybėse ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės... hmmmm... ot laikai atėjo, kai moterys pačios klausia kas tai yra ;DDD jeigu pačios nežinot, tai nėra ko ir diskutuoti šia tema... jobšikmat, kur jūsų gracija, elegancija, kuklumas, išmonė.... ??? liūdinat biškelį mane, damutės
aš matau tik vieną bėdą, jog mes vyrai jau seniai išlepinom moteriškąją lytį jus sakot, kad va padarei namie tą aną, o čia dar kažkas grįžtą namo ir griūna ant lovos... na, skalbiat ne jus, o skalbenkė, indų dabar brūžinti nereikia valandą, feiris visagalis riebalų naikintojas ;DD šluoti?? o kam?? juk siurblys yra... tad nereikia čia kalbėti, jog namų ruoša yra labai jau sudėtingas reikalas, o ir juk nereikia blizginti namų kiekvieną dieną kotletą iškepti, rūbus į skalbenkę sumesti, čia jums ne cementą maišyti ar baldus susukinėti visą dieną tad verčiau, manau, nereikia lyginti tokių dalykų ir išvis ne materialiuose dalykuose ir veikloje esmė, moralėje ir dvasiniuose dalykuose, bei vertybėse ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės... hmmmm... ot laikai atėjo, kai moterys pačios klausia kas tai yra ;DDD jeigu pačios nežinot, tai nėra ko ir diskutuoti šia tema... jobšikmat, kur jūsų gracija, elegancija, kuklumas, išmonė.... ??? liūdinat biškelį mane, damutės
Gal todel ir liudna ,nes nezinai, ka daryti?
o ką čia su jumis padarysi ;DD
o ką čia su jumis padarysi ;DD
Tai nereikia meginti su visom is karto...☺issirink viena ir megink vel ...nepasiduok ,kai sunku...ieskok,kai nematai iseities...ir mokink Ja savo pavyzdziu.
aš nieko nepamečiau, kad turėčiau ieškoti pati ateis, kai norės o jei neateis anokia čia bėda
aš nieko nepamečiau, kad turėčiau ieškoti pati ateis, kai norės o jei neateis anokia čia bėda
Nepametei, nes ne tavo nuosavybe. O jei nesirinksi gal ir liksi nepasirinktas pats. O jei ir bedu neturi ,tai ir nera ko liudeti.
o kas čia liūdi?
o kas čia liūdi?
tamsta,juk tavo zodziai,kad liudina tavekazkas. O man regis- laimingo zmogaus nenuliudinsi.
Kalbant apie Tadas tai ispudis toks kad tai linksmu plaučiu virukas.Truputėli prie senberniu jau bet šiaip šaunus bičas ne tie verkšlenantis pastoviai kur ne taip juos suprato.Netgi sakyčiau dėmesio vertas egzempliorius
Tadas parašė:o ką čia su jumis padarysi ;DD
Tai nereikia meginti su visom is karto...☺issirink viena ir megink vel ...nepasiduok ,kai sunku...ieskok,kai nematai iseities...ir mokink Ja savo pavyzdziu.
Jo, po to buk isvadintas manjaku.
Gedukas, kada savo nuotrauka ikelsi?
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Apie Moteris → Kur ramios, švelnios ir ištikimos mergaičiukės? :)