81

Re: Narkotikai

uzzzz big_smile pyxas zymiai geriau big_smile

82

Re: Narkotikai

nu va iskart matos koks linksmas zmogus.

83

Re: Narkotikai

as asmeniskai pries, nes legalizuos vienus nores po to kad kitus legalizuotu ir t.t.

84

Re: Narkotikai

tai dar geriau.nuejei sau i maxima pasiemei cocos kokybiskos.....ex gaila kad manes jau nebebus kai sitaip bus.))))

85

Re: Narkotikai

tas kas taip parase, su_istai nemate narkomano gyvenimo arba nebuvo salia narkomano, kai tas nesa pinigus ir vagia del heroino..aposaugok dieve...

86

Re: Narkotikai

gerai apsaugosiu

87

Re: Narkotikai

as n e iki galo paskaiciau tema, o tik antraste, o del zoles as nepriestarauju, kaip kazkas maciau rase tai nesilyginami dalykai, turiu draugu kurie social patraukia ir laimingi nei bet kada, zodziu visiem Taika, tik ziurekit saugokit save bei draugus ir neleiskit kisti nagu i "gilesnius vandenis"

88

Re: Narkotikai

o tie kas ikiso nagus i gilesnius nezinojo kur kisa?

89

Re: Narkotikai

Siaip narkomanus reikia naikinti

90

Re: Narkotikai

kalbom?))

91

Re: Narkotikai

Ponaiti Grigorijau prasome pasireiksti placiau;)))  cia gi ne stalino laikaij ar breznevo wink))) eu planas zmones naikinti po mazu ir letai o ne is karto;)))) tad gal ir nustepsite opiumo karai kinijoje afganistane  baidikles karalienes darbas;)))) o kodel nenaikinti saknu? O ne galunes;)))))

92 (redagavo QQQQQQ 2014-06-14 14:06)

Re: Narkotikai

http://lt.wikipedia.org/wiki/Heroinas


https://www.youtube.com/watch?v=WtJ0ynVSdHk


http://lt.wikipedia.org/wiki/LSD

93

Re: Narkotikai

Jo pasiskaitykite kas tai yra, ir ypač atkreipkite dėmesį:
"Diacetilmorfinas pasaulyje žinomas ne kaip vaistas ar prekinis ženklas „Heroinas“, o kaip sunkias pasekmes turintis narkotikas, prie kurio greitai įprantama. Vartojamas sukelia atsipalaidavimą, euforijos jausmą, bėgant laikui organizme išsivysto tolerancija cheminiams dirgikliams ir, norint pasiekti analogišką pojūtį, reikia didinti dozę. "
Geriau nebūna smile

94

Re: Narkotikai

pinigas pasaulyje žinomas ne kaip vaistas ar prekinis ženklas „euras“, o kaip sunkias pasekmes turintis narkotikas, prie kurio greitai įprantama. eurai sukelia atsipalaidavimą, euforijos jausmą, bėgant laikui organizme išsivysto tolerancija piniginiu vienetu dirgikliams ir, norint pasiekti analogišką pojūtį, reikia didinti dozę. "
Geriau nebūna smile

95

Re: Narkotikai

aisku uz legalizavima weedo lietuvoj, ekonomika lietuvos pakeltume...:D

96

Re: Narkotikai

vo narkotikai yra **** bet zole zmogui tiek nekenkia kaip alkoholis kiek as zinau apie zole tai as zole nevadinu narkotiku ir geriau rukyt ganja nei gert smile

97

Re: Narkotikai

gal ir nenumanau apie zole tiek, kiek dauguma, bet esu ne karta bandziusi, ir nepastebejau kad prie jos priprantama butu... Gal  ir butu galima priskirti zole prie narkotiku, teoriskai, bet ar yra tokiu atveju, kad kas butu parukes ir perdozaves zoles ?.. Su alkoholiu  maisant- tai kitas atvejis, bet si tema- vien zolyte smile ... Ir kam cia pradeti lyginti ja su aguonom ar heroinu, arba dar geriau- su sexu. Na juokinga kaip vyriskos gimines davatkos bando ieskoti nuodemiu ten, kur jomis net nekvepia, ir isspucia toki muilo burbula vien tam, kad parodytu savo knygine patirti... Ar jus, kurie taip save saugot nuo zalingos aplinkos, bent nors kiek jauciat gyvenimo skoni?.. Ir isviso, jei jus taip viskas gasdina, taip nekontroliuojama, taip epidemiska, ar jus visdar domites sexu?.. smile Juk tai irgi neaisku iki ko atves wink ...

98

Re: Narkotikai

na kadangi nebuvau apsineses negaliu sakyti, todel man visiskai vienodai bus legalizuota ar ne big_smile

99

Re: Narkotikai

Davatkynas kazhkoks, žodžiu jei jums trukdo narkotikai ar nusprendėme juos mesti skambinate man !!!! Nemokamai atvažiuoja juos pasiimti ))

100

Re: Narkotikai

cia ne davatkynas, bet narkomanu kampelis irgi nori buti laisvas big_smile