141

Re: Ar šią vasarą vyksite į festivalį?

Konstantinas parašė:

tai va apie festivalius. siaip klubinetojo pamastymai. dalyvauti galima skirtingai. tu gali atvaryti ir tiesiog liudnai stoveti kuo toliau nuo scenos ir viska stebeti. ir paskui visiems pasakyti kad Tu ten buvai. ar tai yra dalyvavimas? kaip ir dalyvavimas bet nieko gero.
pradejau tusinti dar budamas nepilnametis begdavau is namu ir visur dalyvaudavau, kartais teko lipti per tvora, arba raustis po tvora, kartais plaukti per ezera kai renginys vyko saloje ir paskui sleptis nuo apsauginiu, kartais perklijuoti apyrankes ar registruotis savanoriu. nesvarbu kaip bet patekdavau visur.
ir pagal savo ilgamete dalyvavimu praktika priejau tokiu izvalgu:
1) zmones nepasiima 100% to ka galetu pasiimti is renginio arba ka galetu jiems duoti renginys . geriausiu atveju zmones pasiima 30-50% visu tu ispudziu kuriuos galetu pasiimti. o jeigu imtu 100% tai ir mergu turetu ir nauju draugu ir pazinciu belekiek turetu ir daug didesni malonuma patirtu. todel atssimink: Tu visada gali pasiimti daugiau! imk is gyvenimo viska ir is renginio irgi.
2) eidami i rengini isstudijuokite dress coda pagal ankstesniu renginiu vaizdus youtubeje. arba susikurkite nuosava kostiuma renginiui. demesio turesite belekiek. fotografu demesio ir mergu irgi. jus visi fotkins jus busite vakarelio zvaigzde kita diena jusu fotkes kabes delfyje bus repostinami facebooke o jus pats jausite malonuma kad savo isvaizda kuriate vakarelio nuotaika. nes party neivyksta savaime ji sukuria dalyviai. 
3) dalyvaukite visose papildomose veiklose. nes butent per ten susikuria belekiek nauju pazinciu. jeigu festivalyje vyksta pokerio varzybos eikite ir dalyvaukite, jeigu vyksta laipiojimas per siena irgi dalyvaukite na reikia buti visur.
4) festivali galima naudoti socialiniu igudziu tobulinimui. pvz jus bijote nepazistamu zmoniu o cia sedi girta chebra jus einate ir juos kalbinate. jeigu nieko nepavyks jus nieko neprarasite o jeigu pavyks turesite nauju draugu ir gausite daug pakvietimu kartu tusinti. kartais tokie tusai baigiasi po keleto savaiciu ir jus grisite namo kai tevai jau pamirso apie jusu egzistavima. arba kai bus paskelbta jusu paieska ir delfyje kabes straipsnis kad nepilnametis kazkur dingo. o nepilnametis tuo metu chilina after partyje.
todel ir sakau zmones praranda labai daug bendravimo galimybiu daug rysio uzmezgimo galimybiu.
5) galimybes kartais atsiranda netiketai kai mes nesame joms pasiruose. tave gali bet kada uzkalbinti merginos ar pasitaikyti galimybe su kazkuo susipazinti kai Tu labiausiai to nesitiki. todel reikia laikyti save pastoviai tokiam tuso, avantiuriskumo ir bendravimo moduse. ne tik vakarelyje bet ir siaip gyvenime.
6) jeigu partyje yra VIP erdve stenkites butinai ten patekti. ir su visais subendrauti. ten dazniausiai renkasi idomesni zmones turintys daug pazinciu. ir patys organizatoriai kartais irgi ten buna.
7) geriau pasiimti viesbuti tame mieste kur vyksta tusas negu sedeti blaiviam o paskui vairuoti namo. buvimas blaiviam atima is jusu belekiek bendravimo galimybiu nes nepritampate prie chebros
8) graziausios bendrystes, draugystes ir visokie geri dalykai uzsimezgia paryciais) ir labiausiai filosofiniai pasnekesiai irgi) nezinau kodel bet taip yra. todel klaida daro tie zmones kurie isvaziuoja is vakarelio anksti. jie velgi nepasiima viska ka galejo pasiimti. todel tusinkite iki paskutines renginio minutes ir netgi pasibaigus renginiui teskite tusa toliau. po renginio daznai galima pabendrauti su organizatoriais neformalioje aplinkoj
9) renginiui pasibaigus neskubekite is karto isvykti. man patinka pasivaikscioti po vieta kur ka tik vyko tusas, stebeti kaip visi isvyksta namo, kaip darbuotojai pradeda tvarkyti aplinka ir tokiu budu pajasuti ka tik pasibaigusio tuso nuotaika, dar pabuti viskame tame.
10) jeigu organizatoriams reikia pagalbos, pasilikite su jais. susipazinsite su idomiais zmonemis ir jusu tusai pereis i kita leveli. kartais pas organizatorius jau buna savo privatus vakarelis
11) jei po renginio vyksta after party arba duzges butinai varykite ten. irgi surasite daug bendravimo galimybiu ir dazniausiai ten buna organizatoriai. ir ten irgi likite iki paskutines minutes ir dar po uzdarymo likite.
va jeigu atliksite siuos veiksmus jus busite pasieme is renginio 100% ka galejote is jo pasiimti. vaziuokite i rengini kaip i avantiura. su bilietu i viena gala. kaip i kita gyvenima. iseikite is darbo nutraukite santykius su zmona. jus ten surasite sau viska is naujo

yra ir geru ir linksmu smile Bet su ta paskutine minute  tai uzknisa, pavarges buni , nori miego , paskui kita diena suknista. O kai laisvo laiko ne tiek daug nuo darbo turi tai buna gaila ta laika taip prarast.