Re: Ar bandėt grupinis?
Gyvenimas 1, visko reikia bandyt)))
jo, dabar paimk nuodus ir isgerk... arba sok nuo stogo... gyvenime juk reikia viska isbandyti..
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar bandėt grupinis?
Gyvenimas 1, visko reikia bandyt)))
jo, dabar paimk nuodus ir isgerk... arba sok nuo stogo... gyvenime juk reikia viska isbandyti..
Nebandziau, nebandau ir nebadysiu
Grupini bando tos poros kuriu santykiai ir imtymus gyvenimas issikvepes ir tam, kad kaz kaip dar gyvuot kartu itraukia kita-us asmeni-nius, taciau tokiu santykiu griutis yra neisvengiama, kaip yra sakoma ten kur du ten trečias nereikalingas.
Ąr bąndėt grūpynis? Vėl bandot rusint? Keliaukit tvarkytis savo milijonų bėdų.
Man asmeniskai minusas kiti bernai, nzn gal ir yra biseksualiu kuriem tai nemaiso man maiso ir nesu linkes konkuruoti, tai as ne tik meginciau bet ir kartosiu grupini tik idiotui gali nepatikti tokie geri dalykai
bandziau, nuostabu
bandziau, nuostabu
Man atrodo, kad tu ant tiek prabandyta, kad tave tik visi ir bando, ir nieks tokiu neveda!
sergio, ziurek savo reikalu
Kulturos biski ...
cia visi auksciausios klases
sergio, ziurek savo reikalu
Nori dar grupinio? Galiu per pazintysxxx.com tau organizuot, or svingeriu vakarelius irgi vipinius
sergio, man tavo pagalbos nereikia....buk geras nesikisk i ne savo reikalus
sergio, man tavo pagalbos nereikia....buk geras nesikisk i ne savo reikalus
Zmogus norejo padeti tik.....
bandziau esu bisex tai patiko
geras dalykas, kiekvienas renkasi kas jam priimtina, man patinka, o kiti tegu renkasi kas jiems geriau
Cia kaip toj reklamoj-karta paragaves.....
Bet karta paragaves ir nebesustodamas persivalgai ir susergi...nemanot,kad tai nesveika?
Tiesiog nereikia to padaryti monotonija. Mėgautis reikia ir tiek
taip kodel gi ne? reik moketi pasirinkti ,o ne pulti stacia galva, viskas normalu. kam nenormalu tai jie ziuri xxx!!!
Cia kaip toj reklamoj-karta paragaves.....
teisingai oksana!
seksas tai yra seksas darai kas patinka!!!
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Ar bandėt grupinis?