101

Re: labai aktuali tema "blondinė brunetė ar šatenė"

mano nuomone,tai apie blondines vaikinai nera lb geros nuomones...kzkaip jiep tik aplazdawot jas,wa blondine ka ji gali suprast(daugumas waikinu taip sako)o as manua,kad plauku spalwa nera swardi:)swarbiausiai patikti tokiai kokia esi;)kad ir ryza:D

102

jei ka kiek zinau tai daugumai patinka blondines jos kaskuo trauke vaikinus big_smile aisku ne bukumu :? niu gal kaikuriuos ir tuo big_smile bet protas nuo plauku spalvos nepriklauso big_smile

103

;DDD pvz buvau naturali blondine yr man buvo geraj ;DD gavau ir pravardes blondinea visai vadino wink) aisku man taj nieko pries wink) kitos mergos paydedavo kad sjukasi vaikinai aplink manea wink ir vadindavo peroksidas visaip  wink) aisku ne gryn ten tokia nju foto paziekit ;DD ten taip jo :DD njum yr db njusidaziau raudona ,juoda morkvine...njam yra spekit kaip i tai ziuri freinds.??? supyko yr liepe persidazyti :DDD taj vat o man glazu yrgy jai ka yra foto ;DD

104

Aleksandras, 21 wrote:

joa, patinka ilgaplaukiai ar trumpaplaukiai ? ;]

Ilgaplaukiai ir tashkas smile Nemegstu skustu... hmm

105

Skaidre, 15 wrote:
Aleksandras, 21 wrote:

Tai as tau tureciau patikti... big_smile

106

buvau as ir blond kzk nors mano natural sp yra tamsi ruda smile tai kaip buvau blond tai net zmoniu poziuris kitoks visi masto kad aj tipine blond, vadinasi kvaila big_smile bet juk yra ir blondiniu protingu, o tamsiaplaukiu kwailu...juk spalva nieko apie zmogaus prota nepasako tongue

107

Viktorija, 24 wrote:

manau blondines visada demesio sulaukia didesnio nei kitos....

visiskai nesutinku wink pati esu tamsiaplauke ir tikrai galiu pasakyti kad tai netiesa smile tiesiog tai kiekvieno ysitikinimai... jei galvoja kad blondines yra grazesnes uzbrunetes tai ir ziuri y blondines, nors plauku spalva grozio nenulemia wink

108

Sigitas, 23 wrote:
Skaidre, 15 wrote:
Aleksandras, 21 wrote:

Tai as tau tureciau patikti... big_smile

kaip tu suprasi tuos skustus big_smile kurie plikai skuta man ir nepatinka... bet trumpaplaukiai patinka smile o ilgaplaukiai... nieko pries juos neturiu wink bet kai eina koks banglas su plaukais iki peciu ir neplauta galva, nu tai tikrai atstumia... manau vaikinai grazus ir trumpais plaukais, taip ir praktiskiau wink na bet plauku ilgis - ne rodiklis wink kiekvienam skirtingai atrodo ir skritingai tinka wink mano vaikinas trumpaplaukis ir atrodo labai graziai, bet negaliu neigti kad yra graziu ilgaplaukiu smile tik jei jie prisiziuri...

109

Ai, man tai mano plauku spalva labiausiai patinka:-)

110

siaip buvau ir blondine ir satene ir brunete...ir nemanau,kad plauku spalva turi kazkokia tai ytaka gyvenime....svarbu koks zmogus vidumi o ne plauku spalva

111

butent.. as irgi buvau visokia.. dazniausiai pagal metu laika keiciuosi.. vasara norisi sviesiau.. ziema tamsiau.. :-)

112

nu nemanau kad ce yra kas nors ypatingo....ar yra skirutmas? nemanau.....plaukus galima ir nusidazyti tai nemanau kad yra kox skritumas.....kiekvieno vis skirtingas skonis.....

113

Na as savo nuomones perdaug nereiksiu apie tas plauku spalvas, ne man cia ja sakyt o vaikinams smile jie geriausi vertintojai smile o ka norejau pasakyt, tai labai smagu skaityti kad nevisi vaikinai mano jog jei sviesiu plauku tai jau buka ir nieko neismananti labai malonu tikrai  smile

114

Tikra tiesa kvailų pasitaiko ir brunečių tarpe.Tačiau, kas gali būti klaikiau už peroksidu numarintą, šiaudų kuokštą.Tą diktuoja proto kategorija, šitaip su savimi pasielgs tikrai nekiekviena...http://forumas.ieskok.lt/imgload/1503

115

geriausia naturalus smile o cia jau protingume  neesme smile man siaip graziause  brunete smile

116

mao manymu plauku spalva nelemia nei proto nei isvaizdos. o siaip esu blondine nuo gimimo (plauku spalva) ir nesijauciu nei durna nei pa. del plauku spalvos juk yra dazu, tai snd galiu juoda but, ryt raudona po savaites melyna..:D

117

Trecioj klasej sedi trys merginos.... blondine, briunete ir shatene.... kuri is ju vyriausia???...

taigi blondine, nes jai jau astuoniolika.... big_smile

118

Agnute, 17 wrote:

mao manymu plauku spalva nelemia nei proto nei isvaizdos. o siaip esu blondine nuo gimimo (plauku spalva) ir nesijauciu nei durna nei pa. del plauku spalvos juk yra dazu, tai snd galiu juoda but, ryt raudona po savaites melyna..:D

Jei dar ir jaustis durna pradetum... tai jau tikrai nekas butu... big_smile

119

kodel wisiems bernams patynka blondines????:::619:::619

120

Tikrai ne visiems, beto blondines jau is mados isejo(tos dazytos peroksidines) big_smile