Re: labai aktuali tema "blondinė brunetė ar šatenė"
nu seip nematau skirtumo blondine brunete ar dar kokia
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → labai aktuali tema "blondinė brunetė ar šatenė"
Kaip tai nematai skirtumo? Juk blondine nuo briunetes skiriasi plauku spalva... ;D
mano nuomone svarbiausia ziureti dazantis plaukus ar tau tinka ta spalva...pvz as buvau ir brunete,ir raudonplauke,ir ryza bet pasilikau blondine todel kad man antrodo kad man ta spalva geriausiai tiko ir as gerai jauciuosi...;)
na ash nzn.. man patinka briunetes..;)))
O man blondines, brunetes ir satenes vienodai grazios
pakalbėkim labai aktualia mūsų visuomenei tema...
brunetė blondinė ar šatenė?
kuri gražesnė kuri protingesnė?
ar egzistuoja netipinių blondinių ar brunečių?
kas arčiau jūsų širdžiai?
naturali plauku spalva su sruogelem
wugu as blondinea o blondines valdo;]]**
wugu as blondinea o blondines valdo;]]**
Tikrai valdo, net rasyt nemokedamos...
Gabriele, 16 пишет:wugu as blondinea o blondines valdo;]]**
;D
Mano nuomone yra graziu ir baisiu merginu nepriklausomai nuo ju plauku spalvos..
P.s. blondines valdo tik forsu lovose ir nesipuskit cia labai
brunetes satenes geriausios!!!
joa, patinka ilgaplaukiai ar trumpaplaukiai ? ;]
man labiau patinka ilgaplaukiai...
O gal geriau pakalbėkim apie blondinus, šatenus ir brunetus? Irgi "labai aktuali mūsų visuomenei tema"
Sigitas, 24 пишет:Gabriele, 16 пишет:wugu as blondinea o blondines valdo;]]**
;D
Mano nuomone yra graziu ir baisiu merginu nepriklausomai nuo ju plauku spalvos..
P.s. blondines valdo tik forsu lovose ir nesipuskit cia labai
Pamacius tokia blondine kaip Gabriele, pirma mintis... Kvaila fyfa... antra pagal fotkes, grazi bet pasikelus trecia... i tokia gaila plytos, gi grazi... 4. Butu visai nieko pasoniai tureti... 5. pamacius kaip raso... eiline pana nepasizyminti protu...
Taip, kad griztant i tema... Man asmeniskai patinka tokios, kurioms ta spalva dera
Ir, Viktorija, gerai suvelei
mano nuomone plauku spalva nieko nepasako apie prota....juk yra ir kvailu briuneciu:]~
o siaip tai man grazesni tamsiaplaukiai.....labiau patraukia aky....
kiekvienam zmogui vis kitaip ...
kiekvienam zmogui vis kitaip ...
cia sena ir tiesa, kuri galetu buti uzpatentuota, bet juk cia forumas, cia dalinamasi mintimis ir pjaunamasi zodziais juk tokia esme... daznai prieinama isvada, bet tik ne sitoje temoje, cia be sansu vat pvz isivaizduok save blondine, jau pagal foto matos, kad netiktu... o kiti teigia, kad blondines ir tik jos... bet jei tam zmogui netinka...
blondine be komentaru
o tu pakomentuok.kodel be komentaru ? siaip visokiu nuomoniu yra, bet blondines retesnes ir siaip vaikinam naujiena gal
Šeip manau plauku spalva tai ne protas ar intelektas ar kažkas panašaus juk kaip kas nori taip tas dažo bent jau man gražu šviesūs plaukai (če mana nuomone :])
pakalbėkim labai aktualia mūsų visuomenei tema...
brunetė blondinė ar šatenė?
kuri gražesnė kuri protingesnė?
ar egzistuoja netipinių blondinių ar brunečių?
kas arčiau jūsų širdžiai?
nu ne tame reple
ne grozije protas
o darbuose:D kartais zemo intelekto panos pasirenka kavaila plauku spalva ir nuisidazo protinga pagalvos kad geriau neisiskirti is minios kad neuzpultu kokie prievartautojei ar plauku maniakai;D
Diskusijų forumas → Grožis Ir Sveikata → labai aktuali tema "blondinė brunetė ar šatenė"