Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Aktyvios temos Neatsakytos temos
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Temos RSS srautas
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 73
- dalija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Re: Ka seksas reiskia moterims
Arturas parašė:gedukas parašė:Abelis esi ir dar ilgai juom busi.Kol sieksi tik sekso tai ir gausi jo tik arba iš pasigailėjimo arba kaip dievo dovana na tarkim už pinigus - dikai juk nieko gyvenime nebuna.Tau aiškiai aiškino kad moterys myli ausimis ir partneri renkasi kiekviena pagal savo sau nustatytus standartus.Seksas jokia ne vertybė tai tik gamtos šauksmas.Norint jo gauti daug ir chalevo reikia pasitelkti savo vidini žavesi o ne savo vyriška pasiputima kad tu moteriška giminė turi man duoti tai kas ir taip man priklauso.Nejaugi neteko sutikti vyru kurie tikrai nepasižymi nei išvaizda nei stotu bet su moteriška gimine bendrauja laisvai ir be isipareigojimu jie tikri ju draugai ir meilužiai nuo pirmos pažinties valandos.Niekada nekylo klausimas kodėl jam tai paprasta.Pamastyk apie tai ir gal dašus ilipus ketvirta dešimti savo gyvenimo kad iš tikruju ant svieto yra viskas daug paprasčiau.
Jo aksirado cia erelis, kuris net nuotrauka bijo isideti. Nors gal tu gejus koks bijai kad po to pirstais uzbadys.
Nesuprantu kaip tau nedasunta, pats rasai nori gaut chalevo sekso tai turi pasitelkti, o kitaip sakant list kaskam i sikna, stengtis ir pan. Tai tikrai yra darbas, gal kam tai patinka. Tai ok, yra kas juk laisvalaikiu ir siuskles gamtoj renka. Kiekvienas juk daro tai kas jam patinka. Bet va to kuris budu baidykle ir turetu bet kuria merga, neegzistuoja. Aisku tie kurie suda malt megzta prifantazuoja kad visas is eiles dulkina bet visi zino kad to tikrai nera.
Tu Arturai daugiau gal neberasyk,nes kuo toliau paistai, labiau apie save tokia nuomone leidi susidaryti...kad net liudna skaityti...
42 Atsakymas nuo dalija 2014-09-09 23:18 (redagavo dalija 2014-09-09 23:20)
- dalija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:dalija parašė:Arturas parašė:Jo aksirado cia erelis, kuris net nuotrauka bijo isideti. Nors gal tu gejus koks bijai kad po to pirstais uzbadys.
Nesuprantu kaip tau nedasunta, pats rasai nori gaut chalevo sekso tai turi pasitelkti, o kitaip sakant list kaskam i sikna, stengtis ir pan. Tai tikrai yra darbas, gal kam tai patinka. Tai ok, yra kas juk laisvalaikiu ir siuskles gamtoj renka. Kiekvienas juk daro tai kas jam patinka. Bet va to kuris budu baidykle ir turetu bet kuria merga, neegzistuoja. Aisku tie kurie suda malt megzta prifantazuoja kad visas is eiles dulkina bet visi zino kad to tikrai nera.
Tu Arturai daugiau gal neberasyk,nes kuo toliau paistai, labiau apie save tokia nuomone leidi susidaryti...kad net liudna skaityti...
O man pox tavo nuomone, Kas tau nesamones yra zmoniu kurie pritars. Isvis pasakysiu nesuprantu ka cia 40 metu bobos veikia. Vyro cia neras, sekso irgi nors isivaizduoja kad ir su jaunom gali konkuruoti. Bet jau tavo laikas seniai baigesi.... Gal tu geriau eik siuksles gamtoj parinkt, nors didesne nauda bus.
Na va ir visai pasmirdai...kaip ta siuksliu kruva,kurias siulai surinkti...jei nebutum siuksle nereiktu ir rinkti☺
Koks tu forumu liutas...greiciau tu forumu tersalas.
43 Atsakymas nuo gedukas 2014-09-10 06:26 (redagavo gedukas 2014-09-10 07:11)
- gedukas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Arturas parašė: Nebet tas ale vyras kuris uzblokaves anketa ir bijo foto uzsidet. Kad jo draugas is pavydo pas kita drauga neiseitu.
Pečiai gal ir platus bet protas turbut trumpas jei tik viena priežasti gali sugalvoti kodėl tokia yra mano anketa.O jei kvieti i pasimatyma tai tau asmeniškai gal ir atsiusiu nuotrauka.ir šiaip atsargiai pilnatis dabar galiu lengvai isižeisti - susirasti tave tikrai nesunku "kavenska berniuka žaisliuka" ir stuktelti paskui prieš panas bus baisiai gėda.
P.s.Biblijinis herojus Kainas savo netikra broli gymusi nuodėmėje Abeli nudaigojo už patyčias ir nepagarba jam.Žiurėk kad ir tau taip gyvenime nenutiktu.
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
dalija parašė:Arturas parašė:dalija parašė:Tu Arturai daugiau gal neberasyk,nes kuo toliau paistai, labiau apie save tokia nuomone leidi susidaryti...kad net liudna skaityti...
O man pox tavo nuomone, Kas tau nesamones yra zmoniu kurie pritars. Isvis pasakysiu nesuprantu ka cia 40 metu bobos veikia. Vyro cia neras, sekso irgi nors isivaizduoja kad ir su jaunom gali konkuruoti. Bet jau tavo laikas seniai baigesi.... Gal tu geriau eik siuksles gamtoj parinkt, nors didesne nauda bus.
Na va ir visai pasmirdai...kaip ta siuksliu kruva,kurias siulai surinkti...jei nebutum siuksle nereiktu ir rinkti☺
As tai nepasmirdau, o tu jau seniai silke smirdi.
45 Atsakymas nuo Arturas 2014-09-10 07:49 (redagavo Arturas 2014-09-10 07:50)
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
gedukas parašė:Arturas parašė: Nebet tas ale vyras kuris uzblokaves anketa ir bijo foto uzsidet. Kad jo draugas is pavydo pas kita drauga neiseitu.
Pečiai gal ir platus bet protas turbut trumpas jei tik viena priežasti gali sugalvoti kodėl tokia yra mano anketa.O jei kvieti i pasimatyma tai tau asmeniškai gal ir atsiusiu nuotrauka.ir šiaip atsargiai pilnatis dabar galiu lengvai isižeisti - susirasti tave tikrai nesunku "kavenska berniuka žaisliuka" ir stuktelti paskui prieš panas bus baisiai gėda.
P.s.Biblijinis herojus Kainas savo netikra broli gymusi nuodėmėje Abeli nudaigojo už patyčias ir nepagarba jam.Žiurėk kad ir tau taip gyvenime nenutiktu.
Oj oj isigandau tipo kazkokio gandono. Isizeisk kiek nori, as kazkokio pederasto tikrai nebijau. Ir maziau skaityk tu savo fantastiniu knygu......
46 Atsakymas nuo dalija 2014-09-10 08:20 (redagavo dalija 2014-09-10 08:39)
- dalija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:dalija parašė:Arturas parašė:O man pox tavo nuomone, Kas tau nesamones yra zmoniu kurie pritars. Isvis pasakysiu nesuprantu ka cia 40 metu bobos veikia. Vyro cia neras, sekso irgi nors isivaizduoja kad ir su jaunom gali konkuruoti. Bet jau tavo laikas seniai baigesi.... Gal tu geriau eik siuksles gamtoj parinkt, nors didesne nauda bus.
As tai nepasmirdau, o tu jau seniai silke smirdi.
Bet zinai ,kaip sakoma...kuom pats kvepi tuo ir kita tepi...taip ,kad galvok pries rasydamas, nes apgailetinai atrodai nei nuotrauka, tavo anketoje,nebegelbsti☺
As pasiduodu,nes tavo protui nera ribu kvaileti.Sekmes ,tau ,su savim susitarti.
- Leta
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:dalija parašė:Arturas parašė:As tai nepasmirdau, o tu jau seniai silke smirdi.
Bet zinai ,kaip sakoma...kuom pats kvepi tuo ir kita tepi...taip ,kad galvok pries rasydamas, nes apgailetinai atrodai nei nuotrauka, tavo anketoje,nebegelbsti☺
As pasiduodu,nes tavo protui nera ribu kvaileti.Sekmes ,tau ,su savim susitarti.
O man pox kaip as tau atrodau. Tokio kaip as tu niekada negavai ir negausi. Tave tik 50 metu diedai uzvalge viagros gali birbint. Tai del manes tu pasiduok, pasipjauk ar kokia kita velniava daryk. Gali isivaizduoti nors nekalta mergele man pox.
mano tau patarimas..pasikeisk profilio nuotrauka pvz...i verkencio asiliuko..pades nepades nezinau,bet tau gyvenime dar reik daug ko ismokti.
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Leta parašė:Arturas parašė:dalija parašė:Bet zinai ,kaip sakoma...kuom pats kvepi tuo ir kita tepi...taip ,kad galvok pries rasydamas, nes apgailetinai atrodai nei nuotrauka, tavo anketoje,nebegelbsti☺
O man pox kaip as tau atrodau. Tokio kaip as tu niekada negavai ir negausi. Tave tik 50 metu diedai uzvalge viagros gali birbint. Tai del manes tu pasiduok, pasipjauk ar kokia kita velniava daryk. Gali isivaizduoti nors nekalta mergele man pox.
mano tau patarimas..pasikeisk profilio nuotrauka pvz...i verkencio asiliuko..pades nepades nezinau,bet tau gyvenime dar reik daug ko ismokti.
Nu pasakyk ko man reikia ismokt. Gali ir i pm parasyt.
- Leta
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:Leta parašė:Arturas parašė:O man pox kaip as tau atrodau. Tokio kaip as tu niekada negavai ir negausi. Tave tik 50 metu diedai uzvalge viagros gali birbint. Tai del manes tu pasiduok, pasipjauk ar kokia kita velniava daryk. Gali isivaizduoti nors nekalta mergele man pox.
manyciau,kad Dalija galetu tau padeti. Ji yra ismintinga jauna moteris.be reikalo tu taip grubiai su ja bendravai. pradek nuo to,kad vis tik reiketu tau jos atsiprasyti.tada ir pats tapsi geresnis.o visos pasaulio moterys tau yra blogos todel,kad tu ir pats turbut nepameni kada paskutiny karta nuosirdziai sypsojaisi,pasidalinai gera nuotaika.pabandyk..tai veikia.
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Leta parašė:Arturas parašė:Leta parašė:mano tau patarimas..pasikeisk profilio nuotrauka pvz...i verkencio asiliuko..pades nepades nezinau,bet tau gyvenime dar reik daug ko ismokti.
manyciau,kad Dalija galetu tau padeti. Ji yra ismintinga jauna moteris.be reikalo tu taip grubiai su ja bendravai. pradek nuo to,kad vis tik reiketu tau jos atsiprasyti.tada ir pats tapsi geresnis.o visos pasaulio moterys tau yra blogos todel,kad tu ir pats turbut nepameni kada paskutiny karta nuosirdziai sypsojaisi,pasidalinai gera nuotaika.pabandyk..tai veikia.
Jauna moteris. Nu jei ji jauna tada as leninas. Visu antra kaip su manim zmones bendrauja taip as ir su kitais bendrauju. As nesakau kad viso pasaulio moterys blogos. As sakau kad meile, jausmai ir kiti dalykai yra nesamone. Ir man pasaulis geresnis yra be to. Jei kas man nepritaria tai to zmogaus problema.
51 Atsakymas nuo gedukas 2014-09-10 17:08 (redagavo gedukas 2014-09-10 17:13)
- gedukas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Arturas parašė: kaip su manim zmones bendrauja taip as ir su kitais bendrauju. .
Smarkiai nesriubauk čia kaip mažas vaikas gal ir per riebiai čia aš užvažiavau bet kai žmogus bando išaiškinti kad žeme sukasi untreip - nesusilaikiau.
P>S beje fantastinėse knygose daug pamokamu dalyku yra pabandyk nors viena atsiversti gali gyvenimas nušvisti kitomis spalvomis.
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
gedukas parašė:Arturas parašė: kaip su manim zmones bendrauja taip as ir su kitais bendrauju. .
Smarkiai nesriubauk čia kaip mažas vaikas gal ir per riebiai čia aš užvažiavau bet kai žmogus bando išaiškinti kad žeme sukasi untreip - nesusilaikiau.
P>S beje fantastinėse knygose daug pamokamu dalyku yra pabandyk nors viena atsiversti gali gyvenimas nušvisti kitomis spalvomis.
Niekas cia nesisuka. Tik tiesiog tu nesigilini ka as noriu pasakyti. Kievienas egiasi kaip is mano. Kaip reikia visokiu meiliu, seiliu lai iesko. Kam reikia nemokamo sekso, tas lai apsimetineja ale labai geras mergu draugas, o kai man reikia sekso as nesuku galvos ir geriau atveriu pinigine. Jei manai kad tai apgailetina tai tavo reikalas. Nes man taip neatrodo. Juk mes kiekvienas turi teise daryt ka norim patys ir galvot kaip mes patys norim.
- dalija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:gedukas parašė:Arturas parašė: kaip su manim zmones bendrauja taip as ir su kitais bendrauju. .
Niekas cia nesisuka. Tik tiesiog tu nesigilini ka as noriu pasakyti. Kievienas egiasi kaip is mano. Kaip reikia visokiu meiliu, seiliu lai iesko. Kam reikia nemokamo sekso, tas lai apsimetineja ale labai geras mergu draugas, o kai man reikia sekso as nesuku galvos ir geriau atveriu pinigine. Jei manai kad tai apgailetina tai tavo reikalas. Nes man taip neatrodo. Juk mes kiekvienas turi teise daryt ka norim patys ir galvot kaip mes patys norim.
Tai ir neprimetinek savo nuomones ,kad seksas yra zavesnis be jausmu.
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
dalija parašė:Arturas parašė:gedukas parašė:Smarkiai nesriubauk čia kaip mažas vaikas gal ir per riebiai čia aš užvažiavau bet kai žmogus bando išaiškinti kad žeme sukasi untreip - nesusilaikiau.
As kaip ir tu turiu teise primetineti savo nuomone. O kad seksas zavesnis be jausmu tai manau galetu ne vienas patvirtinti.
- dalija
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:dalija parašė:Arturas parašė:Niekas cia nesisuka. Tik tiesiog tu nesigilini ka as noriu pasakyti. Kievienas egiasi kaip is mano. Kaip reikia visokiu meiliu, seiliu lai iesko. Kam reikia nemokamo sekso, tas lai apsimetineja ale labai geras mergu draugas, o kai man reikia sekso as nesuku galvos ir geriau atveriu pinigine. Jei manai kad tai apgailetina tai tavo reikalas. Nes man taip neatrodo. Juk mes kiekvienas turi teise daryt ka norim patys ir galvot kaip mes patys norim.
As kaip ir tu turiu teise primetineti savo nuomone. O kad seksas zavesnis be jausmu tai manau galetu ne vienas patvirtinti.
Bet niekas nepatvirtino iki siol...☺
56 Atsakymas nuo gedukas 2014-09-11 11:58 (redagavo gedukas 2014-09-11 11:59)
- gedukas
- Forumo Vanagas
- Neprisijungęs
Iš principo taip jei reikia tik sekso pirk ji niekas nemoralizuoja.Bet tu nusiperki tik paslauga nieko daugiau.Požiuris yra neteisingas.Partneris reikalingas ne tik kuniškiems dalykams.Netgi galėčiau teigti kad seksas kaip reiškinys ar veiksmas yra paskutinėje vietoje.Pirmiausia yra tarpusavio supratimas,malonumas bendravimo,buvimas kartu bendri pomėgiai ir interesai paskui tik seksas.
Aišku lengviau dabar - skalbimo mašina skalbia maista ruošia virtuvinis kombainas,namus prižiuri išmaniosios technologijos.Nu lieka dar seksas iki pilnos palaimos kam man turėti drauge ,žmona ar partnere geriau nusipirsiu paslauga ir viskas bus gerai.Klausimas yra ar tu ta paslauga nusipirkes gauni tai ko butent tau reikia.
Kažkaip ne itema jau .
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
dalija parašė:Arturas parašė:dalija parašė:
Bet niekas nepatvirtino iki siol...☺
Tuoj sukursiu nauja tema.
- Arturas
- Forumo Liūtas
- Neprisijungęs
gedukas parašė:Iš principo taip jei reikia tik sekso pirk ji niekas nemoralizuoja.Bet tu nusiperki tik paslauga nieko daugiau.Požiuris yra neteisingas.Partneris reikalingas ne tik kuniškiems dalykams.Netgi galėčiau teigti kad seksas kaip reiškinys ar veiksmas yra paskutinėje vietoje.Pirmiausia yra tarpusavio supratimas,malonumas bendravimo,buvimas kartu bendri pomėgiai ir interesai paskui tik seksas.
Aišku lengviau dabar - skalbimo mašina skalbia maista ruošia virtuvinis kombainas,namus prižiuri išmaniosios technologijos.Nu lieka dar seksas iki pilnos palaimos kam man turėti drauge ,žmona ar partnere geriau nusipirsiu paslauga ir viskas bus gerai.Klausimas yra ar tu ta paslauga nusipirkes gauni tai ko butent tau reikia.
Kažkaip ne itema jau .
Kiekviena lazda turi du galus. O pertnerio turejimas turi labai daug minusu. Vat butent nusipirkes paslauga tu tik isleidi pinigus, o kuniska pasitenkinima patiri tikrai geresni negu ta kuri tau duos eiline mergina.
- Jurga
- Forumo Aktyvistas
- Neprisijungęs
Arturas parašė:Kiekviena lazda turi du galus. O pertnerio turejimas turi labai daug minusu. Vat butent nusipirkes paslauga tu tik isleidi pinigus, o kuniska pasitenkinima patiri tikrai geresni negu ta kuri tau duos eiline mergina.
O Tu čia labai teisus - jei reikia tik sekso, pigiausia yra moterį nusipirkti . Nes į santykius investuot reikia nepalyginamai daugiau, pradedant laiku, kurio turi tiek, kiek turi ir daugiau neuždirbsi
Žinutės: nuo 41 iki 60 iš 73
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Sukurta PunBB, palaikoma Informer Technologies, Inc.
The pun_bbcode official extension is installed. Copyright © 2003–2009 PunBB.