Re: Merginos, ar lauktumet savo vaikino, kuris isvaziavo dirbti i uzsieni?
Durnas klausimas, 100 % kad tik zodinis pasakymas ,tipo laukutu:)
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Merginos, ar lauktumet savo vaikino, kuris isvaziavo dirbti i uzsieni?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Durnas klausimas, 100 % kad tik zodinis pasakymas ,tipo laukutu:)
Arba kartu važiuoti arba skyrybos 
Čia manau viskas priklauso nuo to, kaip vienas kita myli ir ant kiek jū santykiai jiems svarbūs jei mergina myli vaikina tai lauks jo 
Arba kartu važiuoti arba skyrybos
baisu kaip lengvai moteros pasiruosusios palikti savo gyvenimo partneri kuriam dave vedybine priesaika. o jau kita diena parsitemps i lova kita vyra ir pamirs apie buvusi
Marina parašė:Arba kartu važiuoti arba skyrybos
baisu kaip lengvai moteros pasiruosusios palikti savo gyvenimo partneri kuriam dave vedybine priesaika. o jau kita diena parsitemps i lova kita vyra ir pamirs apie buvusi
Nebūtinai vedybinę. Galima ir su vaikinu išsiskirti. Kadangi man yra gerai Lietuvoje aš niekur neišvažiuočiau, o jeigu vaikinas nutaria vienas išvažiuoti - tai irgi parodo kaip stipriai jam rūpi antra pusė.
Kodėl iš karto skyrybos? Todėl, kad santykiai per atstumą - tai tik laiko klausimas kada išsiskirsi, kol galbūt kažkas pasuks į kairę, kol galbūt pas kažką dings jausmai ir t.t.
Žinoma priklauso ir nuo laikotarpio, ant kiek laiko išvažiavo vaikinas. Mėnesis? Trys? Pusė metų? Daugiau? Aš nesiruošiu švaistyti savo gyvenimo, laukti kažko grįžtančio iš užsienio kartą į mėnesį ar į du, kai galiu turėti vaikiną/vyrą su kuriuo galiu gyventi kartu ir matytis kasdien, kartu leisti laiką ir t.t. ![]()
Jums tik pinigai galvoje,jei nepatiktu tai kam ir but:)
Nors turiu pažįstamą, pati dirba Vilniuje gerai labai uždirba. O jos vyro grafikas - šešios savaitės Norvegijoje, tada dvi savaitės atostogų Lietuvoje. Ir gyvena jau virš dešimt metų kartu, vaikus turi
Nors ir jinai kartais važiuoja į Norvegiją pabūti su juo kelias dienas, savaitę ar dvi
Tai taip dar normaliai. Nors čia matyt kiekvienam savo.
zlugusi morale zlugusios moteros sugriauti gyvenimai tik pinigai vartojimo kultas ir paleistuvyste kaip ziauru gyventi siam pasaulyje)
Nors turiu pažįstamą, pati dirba Vilniuje gerai labai uždirba. O jos vyro grafikas - šešios savaitės Norvegijoje, tada dvi savaitės atostogų Lietuvoje. Ir gyvena jau virš dešimt metų kartu, vaikus turi
Nors ir jinai kartais važiuoja į Norvegiją pabūti su juo kelias dienas, savaitę ar dvi
6 per 2 tai cia labai nepalankus darbo grafikas per mazai iseiginiu) normalus grafikas uzsienyje kai darbo ir poilsio santykis lygus 2:1 na pvz 4 per 2 arba 6:3 arba 8:4 man jau per daug iseiginiu noriu vel i uzsieni)
Marina parašė:Nors turiu pažįstamą, pati dirba Vilniuje gerai labai uždirba. O jos vyro grafikas - šešios savaitės Norvegijoje, tada dvi savaitės atostogų Lietuvoje. Ir gyvena jau virš dešimt metų kartu, vaikus turi
6 per 2 tai cia labai nepalankus darbo grafikas per mazai iseiginiu) normalus grafikas uzsienyje kai darbo ir poilsio santykis lygus 2:1 na pvz 4 per 2 arba 6:3 arba 8:4 man jau per daug iseiginiu noriu vel i uzsieni)
Palankus ar nepalankus, nežinau, ne aš taip dirbu
O ir šiaip nelabai man tai aktualu.
Konstantinas parašė:Marina parašė:Arba kartu važiuoti arba skyrybos
Nebūtinai vedybinę. Galima ir su vaikinu išsiskirti. Kadangi man yra gerai Lietuvoje aš niekur neišvažiuočiau, o jeigu vaikinas nutaria vienas išvažiuoti - tai irgi parodo kaip stipriai jam rūpi antra pusė.
Kodėl iš karto skyrybos? Todėl, kad santykiai per atstumą - tai tik laiko klausimas kada išsiskirsi, kol galbūt kažkas pasuks į kairę, kol galbūt pas kažką dings jausmai ir t.t.
Žinoma priklauso ir nuo laikotarpio, ant kiek laiko išvažiavo vaikinas. Mėnesis? Trys? Pusė metų? Daugiau? Aš nesiruošiu švaistyti savo gyvenimo, laukti kažko grįžtančio iš užsienio kartą į mėnesį ar į du, kai galiu turėti vaikiną/vyrą su kuriuo galiu gyventi kartu ir matytis kasdien, kartu leisti laiką ir t.t.
Is kur dabar padoriu moteru, tik pinigus ir naujus kotus ir tesapnuoja. Nieko daugiau nebemato aplinkui. Isigimes pasaulis.
Kai meile yra ir laukimas nera baisus. Tik uzsienis yra dar vienas isbandymas poroje/seimoje. Atstumas daro savo ir tik nuo jusu paciu priklauso ar jis isskirs ar atvirksciai - suartins. Sunku yra abiem - tiek likusiam cia, tiek isvaziavusiam. Svarbu palaikyti vienas kita, buti atviriems ir visad GERAI pagalvoti pries kazka darant, kas galetu paskui turetu skaudzias pasekmes... o jei apibendrintai as visad alaukciau mylimo zmogaus, nors tai ner alengva, bet per kancias i zvaigzdes ![]()
Marina parašė:Konstantinas parašė:baisu kaip lengvai moteros pasiruosusios palikti savo gyvenimo partneri kuriam dave vedybine priesaika. o jau kita diena parsitemps i lova kita vyra ir pamirs apie buvusi
Žinoma priklauso ir nuo laikotarpio, ant kiek laiko išvažiavo vaikinas. Mėnesis? Trys? Pusė metų? Daugiau? Aš nesiruošiu švaistyti savo gyvenimo, laukti kažko grįžtančio iš užsienio kartą į mėnesį ar į du, kai galiu turėti vaikiną/vyrą su kuriuo galiu gyventi kartu ir matytis kasdien, kartu leisti laiką ir t.t.
Is kur dabar padoriu moteru, tik pinigus ir naujus kotus ir tesapnuoja. Nieko daugiau nebemato aplinkui. Isigimes pasaulis.
Pasakė tas, kuris nori prostitučių kvartalo Lietuvoje ir siūlosi mokėti už seksą. Nevykėlis, kitaip napavadinsi.
Pasakė tas, kuris nori prostitučių kvartalo Lietuvoje ir siūlosi mokėti už seksą. Nevykėlis, kitaip napavadinsi.
ka pavydi kad vyrai viesnamiais domisi? gi sakiau kad moteros uzpavydes)
Alina parašė:Pasakė tas, kuris nori prostitučių kvartalo Lietuvoje ir siūlosi mokėti už seksą. Nevykėlis, kitaip napavadinsi.
ka pavydi kad vyrai viesnamiais domisi? gi sakiau kad moteros uzpavydes)
Man ištikrųjų nerūpi, tik poto nereikia skiesti, kad ''kur dabar padorios moterys, tik pinigus ir naujus kotus tesapnuoja. Ir koks isigimes pasaulis.''
Manau protingi pasiima kartu ir merginas, jei jos to nori ir yra galimybė.. Nes kitokie variantai man tai migloti.. Ko ten važiuot tada..
Nu nesutinku su tavim, Antanai. Nes yra ir kita medales puse. Paziurim i vyru elgesi ir uzseni ir lt. Taip pat negalima tiketi ju dorumu.
Kokia priedurnė gali išleisti vyrą vieną į užsienį ?
Jei manęs kartu nepasiimtų į tą savo užsienį, tai Viso Gero aš jam pasakyčiau.
Kokia priedurnė gali išleisti vyrą vieną į užsienį ?
Jei manęs kartu nepasiimtų į tą savo užsienį, tai Viso Gero aš jam pasakyčiau.
tai todel ir bega vyrai i uzsieni nuo tokiu priedurniu. is kur prisiveise tiek daug durnu bobu? netinka vyrai uzdarbiaujantys uzsienyje sekmes bendraujant su likusiais buduliais tik paskui neverkite kad vyras smurtauja ar kad vyras jus paliko
Nei vaikinas nei mergina nelauktu
Puslapiai Ankstesnis 1 … 5 6 7 8 9 10 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Merginos, ar lauktumet savo vaikino, kuris isvaziavo dirbti i uzsieni?