Ponaitissss parašė:Abigailė parašė:Ponaitissss parašė:Va, va, ka ir sakau - paklausa ir pasiula. O tai normalu kai vaikosi diedu?:) As nevarau, as galiu ir apie vyrus parasyti nemazai jei tau nuo to bus geriau:)
Man jokio skirtumo ant ko tu varytum, esmė, kad varai tik ant vienos pusės, nors sieki diskusijos. Tai nėra diskusija, nes diskusijai reikia ne vieno komponento, tai tik nuomonės pasakymas be jokių argumentų. O kas yra normalu/nenormalu? Kas turi teisę apspręsti koks yra normalus žmogaus elgesys, o koks jau nukrypimas nuo normos? O man vat įdomu kodėl tu pasakei IR VĖL APIE MERGINAS, kodėl neuždavei klausimo, kodėl diedai vaikosi jaunus ir gražius sijonus? Į vienus vartus tu viską sakai
Pasiula ir paklausa, griztant prie jos, na zinai.. Jei tau bendravimas ir santykiai yra kaip prekyba, tai tebunie pagal tave taip ir buna.
As nesikeikiu, as negrasinu, tad kaip lyg nevarau as ant nieko Nuomone tureti visi turi teise, net ir neigiama nuomone yra normalus dalykas. Jei koks budulis apsivemtu prie taves, tai manau irgi pasakytum kazka, irgi pasakytum - nenormalus. Juk taip ?:)
O pirmiausia nereikia suktis su trumpais sijonais, ypac suktis ten, kur tokie ir laksto. Kur eini, su kuo susidedi, nuo to ir nukenti.
Aš nesakiau, kad tai prekyba, aš sakiau KAIP rinkos dėsnis, o tai nėra tas pats, tad nedėk lygybės ženklo. Kadangi aš nežinočiau jo apsivėmimo priežasčių, neturėčiau teisės jo vadinti nenormaliu, nes žmonės neina prie kitų žmonių ir iš niekur nieko nevemia, net tie tavo vadinami buduliai, tad visai nevykęs palyginimas
O pirmiausiai, tai merginų apsirengimo stilius neturi nieko apspręsti. Mergina, kad ir nuoga galėtų vaikščioti, jums, vaikinams, tai neturėtų sukelti kažkokių jausmų, bet kadangi jūs vadovaujatės instinktais (nors žmonės jų neturi), tai leidžiat sau, ką tik norit, kitaip tariant, esat visiški oportunistai. Kodėl vaikinai gali vaikščioti taip, kaip jie nori, taip, kaip jiems gražu? O mergina turi paisyti kažkokių normų, nes bus išvadinta ar pasileidėle, ar dar blogiau, patirs vienokią ar kitokią prievartą. Jūs bent jau esat SAUGŪS nuo prievartos, nebijot vaikščioti vieni, ar naktimis, o mes tokios laimės, deja, bet neturim.