Re: Euras
RS parašė:Isvardinkite visas pasaulio šalis ir bus lygiosios:D
Ir kas jei išvardinsim?
Kiekvienas gali prikurti ko tik norim, ir aš ir jis.
Tai susitikę abu ir kurkite kartu:D
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Euras
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
RS parašė:Isvardinkite visas pasaulio šalis ir bus lygiosios:D
Ir kas jei išvardinsim?
Kiekvienas gali prikurti ko tik norim, ir aš ir jis.
Tai susitikę abu ir kurkite kartu:D
nu as tai paskaiciavau is viso 23 salis aplankiau)
nu as tai paskaiciavau is viso 23 salis aplankiau)
Na o aš 22 su Lietuva Bet neskaitant šalių kuriuose buvo tik persėdimas oro uoste, ir kai kuriose šalyse po daugiau nei kelis kartus...
Konstantinas parašė:nu as tai paskaiciavau is viso 23 salis aplankiau)
Na o aš 22 su Lietuva
Bet neskaitant šalių kuriuose buvo tik persėdimas oro uoste, ir kai kuriose šalyse po daugiau nei kelis kartus...
jeigu tik persedimas oro uoste tai irgi skaitosi kad buvai toje salyje. tai gaunasi kad tu daugiau apkeliavusi. nu bet nieko kita vasara tave aplenksiu
Milana parašė:Konstantinas parašė:nu as tai paskaiciavau is viso 23 salis aplankiau)
Na o aš 22 su Lietuva
Bet neskaitant šalių kuriuose buvo tik persėdimas oro uoste, ir kai kuriose šalyse po daugiau nei kelis kartus...
jeigu tik persedimas oro uoste tai irgi skaitosi kad buvai toje salyje. tai gaunasi kad tu daugiau apkeliavusi. nu bet nieko kita vasara tave aplenksiu
Nu gal ir taip, bet aš to neskaičiavau, nes aš tos šalies nei mačiau nei ką, tik pro oro uostą perėjau ir per langą kiek mačiau tiek
viskas liks tas pats tik valiuta pasikeis as nesuprantu koks skirtumas, cia tas pats kas firma ta pati tik produksijos pavadinimas skirsis ir is to daryti kazkokias problemas isvis nematau prasmes
Idomiai pasisuko cia diskusijos
Konstantinas parašė:Milana parašė:Na o aš 22 su Lietuva
Nu gal ir taip, bet aš to neskaičiavau, nes aš tos šalies nei mačiau nei ką, tik pro oro uostą perėjau ir per langą kiek mačiau tiek
Cia buvot tose šalyse kur EURAS yra?:DDDDDD
Konstantinas parašė:Milana parašė:Už 20 eurų nepavalgysi Norvegijoje, Vokietijoje ar Anglijoje turėjau omenyje, o ne Lietuvoje.
Tai aš ir sakau, kad priklauso nuo to ką valgai ir kiek valgai. Bet norint maitintis plačiu maisto racionu, įskaitant kartais nueiti kur į kavinukę su draugais ir panašiai tai 20 eurų yra tikrai mažai, na... bent jau man būtų mažai.
Dėl tų dokumentų, įdarbinimo aš asmeniškai nežinau. Sakau tai ką girdėjau pas draugus. Asmeniškai aš galiu dėl Ispanijos ar JAV kažką komentuoti diskutuoti, bet ne UK. Žinau tik esminius faktus.sakai 20 euru mazai kad i kavine nueiti? va neseniai buvau Belgijoje kavineje. sriubos lekste 2.95 euro is viso dienos pietus apie 12 euru vokietijoje kainos panasios. papietauti ten labai pigu
20 EURŲ PER SAVAITĘ, O NE VIEN Į KAVINĘ NUEITI. Nu suvalgei pravalgei savo 12 eurų už dienos pietus ir jau liko 8 eurai iki savaitės galo. Ką užtenka 20 eurų normaliai valgyti visą savaitę neskaičiuojant kiek tiksliai kainavo morkos ar ką galėsiu dar nupirkti jei nepirksiu mėsytės?
Paprasyciau savo pazistamu parasyti ka man pasakojo, bet neverta. Ka cia irodysi, juk tokia kaip Milana turbut i savaite maistui isleidzia 300 euru.
O jeigu as praskridau daug saliu tai irgi skaitos kad buves ?
Milana parašė:Konstantinas parašė:sakai 20 euru mazai kad i kavine nueiti? va neseniai buvau Belgijoje kavineje. sriubos lekste 2.95 euro is viso dienos pietus apie 12 euru vokietijoje kainos panasios. papietauti ten labai pigu
20 EURŲ PER SAVAITĘ, O NE VIEN Į KAVINĘ NUEITI. Nu suvalgei pravalgei savo 12 eurų už dienos pietus ir jau liko 8 eurai iki savaitės galo. Ką užtenka 20 eurų normaliai valgyti visą savaitę neskaičiuojant kiek tiksliai kainavo morkos ar ką galėsiu dar nupirkti jei nepirksiu mėsytės?
Paprasyciau savo pazistamu parasyti ka man pasakojo, bet neverta. Ka cia irodysi, juk tokia kaip Milana turbut i savaite maistui isleidzia 300 euru.
Tegul isleidzia nors ir 3000 euru. Tavo reikalas?
Oho kiek cia euru:D
Ponaitissss parašė:Milana parašė:20 EURŲ PER SAVAITĘ, O NE VIEN Į KAVINĘ NUEITI. Nu suvalgei pravalgei savo 12 eurų už dienos pietus ir jau liko 8 eurai iki savaitės galo. Ką užtenka 20 eurų normaliai valgyti visą savaitę neskaičiuojant kiek tiksliai kainavo morkos ar ką galėsiu dar nupirkti jei nepirksiu mėsytės?
Tegul isleidzia nors ir 3000 euru. Tavo reikalas?
Man asmeniskai nusispjaut kas ir kiek isleidzia, bet jei zmogus pats nezino ar ziuri pavirsutiniskai noredamas pasirodyt, kad turi daugiau pinigu, tai manau irgi niekam neidomu.
man idomu
Man irgi idomu.
nu jooo idomiai cia vystosi forumuose temos paraso viena o issirutuliuoja visai i kitas gal reiketu viena tema sukurti ir to pakaktu "apie viska" tada nenutrukstamas bendravimas butu
Jus ajkit dyrbt nia apie evra kalbieja ejkyt elektryne statyt
O kas jums idomu? Nenustebciau jei kas parasytu kas kokiu sudu kakojo, turbut jums ir tas butu idomu
Jus ajkit dyrbt nia apie evra kalbieja ejkyt elektryne statyt
o jeigu man iseigines ir ilsiuosi nuo darbo tai ka tada daryti?) elektrines viduje jau viskas isardyta ir kas vertingo viskas isparduota jau nieko ten neatstatysi
siaip nustebino Milana. tokia jauna mergina nebijo pasigincyti su senais diedais apie ekonomika ir dar pakovoti del savo nuomones) manau kad daug pasieks gyvenime
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 7 … 11 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Euras