101

Re: Euras

Neblogas parašė:

nu jooo idomiai cia vystosi forumuose temos paraso viena o issirutuliuoja visai i kitas big_smile gal reiketu viena tema sukurti ir to pakaktu "apie viska" tada nenutrukstamas bendravimas butu big_smile

Visada bus žmonių visiškai keičiančių temą, norinčių pasiginčyti/padiskutuoti wink

102

Ponaitissss parašė:

O kas jums idomu? Nenustebciau jei kas parasytu kas kokiu sudu kakojo, turbut jums ir tas butu idomu smile

Tau neįdomu, bet tai kodėl skaitai tada, komentuoji ir toliau vedi diskusijas smile Na jei neįdomu tai nerk iš čia, nes niekas tavęs čia nelaiko ir dėmesio skirt neprašo. Čiau.

103

Konstantinas parašė:

siaip nustebino Milana. tokia jauna mergina nebijo pasigincyti su senais diedais apie ekonomika ir dar pakovoti del savo nuomones) manau kad daug pasieks gyvenime

Na stengiuos stengiuos wink smile
O šiaip visiems patarčiau, nesvarbu kokioj situacijoj, pastovėti už save, galbūt apginti savo nuomonę ir panašiai smile

104

Milana parašė:
Ponaitissss parašė:

O kas jums idomu? Nenustebciau jei kas parasytu kas kokiu sudu kakojo, turbut jums ir tas butu idomu smile

Tau neįdomu, bet tai kodėl skaitai tada, komentuoji ir toliau vedi diskusijas smile Na jei neįdomu tai nerk iš čia, nes niekas tavęs čia nelaiko ir dėmesio skirt neprašo. Čiau.

Nerk pati. O diskutuosiu kur ir kada noresiu. Isdesciau savo nuomone, o tu nemandagi cia mane siuntineji. Negrazu, oj negrazu.

105

Ponaitissss parašė:
Milana parašė:
Ponaitissss parašė:

Nerk pati. O diskutuosiu kur ir kada noresiu. Isdesciau savo nuomone, o tu nemandagi cia mane siuntineji. Negrazu, oj negrazu.

Diskutuoji tu ir su manimi, nors leidai suprasti, kad tau tai visai neįdomu. Beveik kaip vienas iš tų budulių kur (pavyzdys ->) follow'ina tarkim kokios Šalčiūtės facebook'ą, o poto pas ją po nuotraukom reiškia savo nepasitenkinimą, kad jam neįdomu, jinai durna, jinai tokia, jinai anokia ir panašiai smile Kam sekti nepatinkančio žmogaus profilį, švaistyti savo laiką, kad kažką parašyti ir išreikšti savo negatyvą? Tas pats ir su tavimi, tau neįdomu, bet tu vistiek toliau cituoji mano atsakymus ir laikai diskusiją. Diskutuok su patinkančiais žmonėmis, arba su tais kurių pasakymai tau patinka ir kurie ''nesigiria'' wink

106

Milana parašė:
Ponaitissss parašė:
Milana parašė:

Diskutuoji tu ir su manimi, nors leidai suprasti, kad tau tai visai neįdomu. Beveik kaip vienas iš tų budulių kur (pavyzdys ->) follow'ina tarkim kokios Šalčiūtės facebook'ą, o poto pas ją po nuotraukom reiškia savo nepasitenkinimą, kad jam neįdomu, jinai durna, jinai tokia, jinai anokia ir panašiai smile Kam sekti nepatinkančio žmogaus profilį, švaistyti savo laiką, kad kažką parašyti ir išreikšti savo negatyvą? Tas pats ir su tavimi, tau neįdomu, bet tu vistiek toliau cituoji mano atsakymus ir laikai diskusiją. Diskutuok su patinkančiais žmonėmis, arba su tais kurių pasakymai tau patinka ir kurie ''nesigiria'' wink

Jei jau pradejai metytis tokiais issireiskimais, tai pirmiausia buduliais ka nori, kad ir savo aplinka vadink, bet ne mane smile Jei nezinai kas yra neigiama nuomone ir vadovaujiesi - nepatinka, nekomentuok, arba gerai, arba nieko. Na tada tikrai diskutuoti neverta.

107

Ponaitissss parašė:
Milana parašė:
Ponaitissss parašė:

Jei jau pradejai metytis tokiais issireiskimais, tai pirmiausia buduliais ka nori, kad ir savo aplinka vadink, bet ne mane smile Jei nezinai kas yra neigiama nuomone ir vadovaujiesi - nepatinka, nekomentuok, arba gerai, arba nieko. Na tada tikrai diskutuoti neverta.

Tai ir nediskutuojam daugiau, ramu bus smile

108

Milana parašė:

o kas ta Salciute? kas jinai tokia? as va nepazistu tokios ir gyvenimas nuo to ne kiek nepasikeite) o facebookas ir kiti soc tinklai tai yra blogis) tai tik dar viena priemone centralizuotai vienoje vietoje kaupti informacija apie zmones

109 (redagavo Milana 2014-12-08 20:26)

Konstantinas parašė:
Milana parašė:

o kas ta Salciute? kas jinai tokia? as va nepazistu tokios ir gyvenimas nuo to ne kiek nepasikeite) o facebookas ir kiti soc tinklai tai yra blogis) tai tik dar viena priemone centralizuotai vienoje vietoje kaupti informacija apie zmones

Šalčiūtė tai tik vienas iš šimto galimų pavyzdžių smile Aš apie tai, kad žmogus neturi kreipti dėmesio į nepatinkančius dalykus ar žmones, bent jau kol tai jo neliečia asmeniškai smile

110

nezinau ar pirkti auksa uz litus ar laukti euru?

111

laika parašė:

nezinau ar pirkti auksa uz litus ar laukti euru?

geriau investuok pinigus i investicini fonda nes ten paskirsto rizika o taip sukisi visus pinigus i viena produkta ir paskui bijosi kad auksas nenuvertetu o aukso kainos irgi svyruoja kaip ir naftos

112

jeigu bus geriau euras tai dabar pigiau nupirkt aukso,poto keist i eurus,juk euras geriau uz lita?jei ziuri pozityviai:::034klausiau del euro,o ne investicijos fondo.

113

nea ne taip viskas yra. aukso kainos pasaulineje rinkoje yra isreiskiamos eurais ir doleriais. paskui is euru perskaiciuoja i litus fiksuotu kursu 3.45 todel iskeitusi litus i auksa o paskui auksa i eurus  tu ne kiek neislosi palyginus su tiesioginiu keitimu is litu i eurus ir netgi prarasi ant komisiniu mokesciu nes vietoj vienos operacijos teks atlikti is karto dvi. bankas ar kitokia istaiga parduos tau auksa brangiau o nupirks pigiau ir prarasi vien tik is pirkimo/pardavimo kursu skirtumo. pas privacius supirkejus ir lombardus kazkiek skiriasi kainas gali ieskoti supirkeju kas pigiausiai parduos ir brangiausiai nupirks bet vis tiek neislosi nes jie apsidraudzia ir uzsideda per dideli skirtuma tarp pirkimo pardavimo kainu. palauk ateis sausio 1 d ir visi pinigai saskaitoje automatiskai persiskaiciuos i eurus

114

taip taip.spredas viskas aisku.sakau kad pagal forumo lankytoju nuomone,euras bus geriau nei litas.tai siuo metu reiktu lita keist i auksa,deimantus,akcijas.......likvidzius produktus.po sausio pirmos bus stebuklingas euras kuris bus labai geras ir viskas su juo bus POZITYVU jei ziuri pozityviai.tada keiciu i eurus tai ka pirkau uz suplysusius litus.

115

laika parašė:

taip taip.spredas viskas aisku.sakau kad pagal forumo lankytoju nuomone,euras bus geriau nei litas.tai siuo metu reiktu lita keist i auksa,deimantus,akcijas.......likvidzius produktus.po sausio pirmos bus stebuklingas euras kuris bus labai geras ir viskas su juo bus POZITYVU jei ziuri pozityviai.tada keiciu i eurus tai ka pirkau uz suplysusius litus.

Tai o nepaprasciau iskart litus i eurus keist? big_smile

116

litai i eurus automatiskai pasikeis jusu banko saskaitoje. euras bus neblogesnis negu litas tiktai kainos pabrangs todel jeigu planuojate pirkti kazkoki tai brangu daikta ten masina arba buitine technika geriau pirkti dabar uz litus paskui tas pats daiktas eurais perskaiciavus i litus brangiau kainuos.

117

todel ir sieju dabar suplysusi lita supereura ir auksa.jei brangiau parduosiu auksa,vadinasi GALBUT buvote teisus sakydami kad euras geriau.

118

Euras mano gyvenimo tiesiogiai nepakeis, tai man visiškai tas pats smile Kaip kažkas sakė ''blogiau nebus'' smile

119

Jolanta parašė:

Euras mano gyvenimo tiesiogiai nepakeis, tai man visiškai tas pats smile Kaip kažkas sakė ''blogiau nebus'' smile

sakai tiesiogiai nepakeis?) padidejusios kainos istustins tavo pinigine

120

Konstantinas parašė:
Jolanta parašė:

sakai tiesiogiai nepakeis?) padidejusios kainos istustins tavo pinigine

Kainos ir taip auga smile O įvedus eurą jos augs tikrai ne ant tiek, kad man čia sedėt ir verkt kaip bus viskas brangu ir kaip viskas bus blogai smile