Re: Ar jaučiatės patys sau pakankamai gražūs?
as esu plonas ir pats sau patinku budamas plonas. Bet kazkodel moterim labiau patinka raumeningi, kas per nesamone gi grazu plonas vyras
Raumeningi negražu, geriau būk plonas ir aukštas
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar jaučiatės patys sau pakankamai gražūs?
as esu plonas ir pats sau patinku budamas plonas. Bet kazkodel moterim labiau patinka raumeningi, kas per nesamone gi grazu plonas vyras
Darius wrote:as esu plonas ir pats sau patinku budamas plonas. Bet kazkodel moterim labiau patinka raumeningi, kas per nesamone gi grazu plonas vyras
Tik apie raumenų kalnus moterys neblogai sukasi
Raumenų kalnai asocijuojasi man su bukumu Bet čia mano nuomonė, nenoriu nieko įžeisti
man gaila žmonių, kurie gyvenime nori ir gali būti tik gražūs... tikrai gaila
svarbu mažiau kreipti dėmesį į tai ką sako pavydūs:)
Raumenų kalnai asocijuojasi man su bukumu Bet čia mano nuomonė, nenoriu nieko įžeisti
Taip išeina kad ir Arnoldas Schwarzeneggeris bukas? Sportas yra sportas,kunas zmogaus jis ji tobulina kaip nori ,ne del grožio raumenis auginama bukumas cia kita tema
man gaila žmonių, kurie gyvenime nori ir gali būti tik gražūs... tikrai gaila
Visiskai pritariu:)
Nereikia kompleksuosi tik As bjaurus bet vis tiek daug mielesnis už dauguma cia sedinciu gražuoliu su dirbtinom nuotraukom
Darius wrote:as esu plonas ir pats sau patinku budamas plonas. Bet kazkodel moterim labiau patinka raumeningi, kas per nesamone gi grazu plonas vyras
kazkaip reta panele taip sako
kazkaip reta panele taip sako
Visu skonis skirtingas. Galbut daugumai ir patinka raumeningi berniukai, bet yra ir tokiu, kurias traukia liesi ar apvalaini vaikinai.
Man pavyzdziui visad papludimyje grazu i ispuoseleta vyro kuna paziureti, bet paniurkyti toki "kumpi" nesinori, reikia siek tiek lasinuko, kad minksciau butu
Toks gražus sau, kad net eičiau į pasimatymą su savimi. Savimyla.
šiaip tai nesijaučiu, o tai kažką keičia?
o as kartais pagalvoju :
negi as toks seksualus , kad gywenimas mane taip krusa ...
plonas lool kaip ... kaip popieriaus lapas
nu as save laikau pusiau biurus ,nu cia daug nuo harakterio priklauso kaip is ave ziuri ir kaip matai save , ne tik apie isorini grozi
PS ne plonas o liesas arba atletiskas - raumeningi ir stori cia kita drambliu rusis
o as kartais pagalvoju :
negi as toks seksualus , kad gywenimas mane taip krusa ...
made my day!
o gal kuris jauciates pergrazus sau? Pvz taip netycia atsikeliat ryte, pasiziurit i veidrodi ir suprantat- nu vat siandien tikrai esat pergrazus ! Ka tuomet darot ?
aš liesas ir nepatinku ir ką man daryt nusišaut
kitame pasimatyme merginai pasakyk: tu man per stora..
jo bučiau pirmai pasakęs ji stora buvo.
Tikrai ne.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Ar jaučiatės patys sau pakankamai gražūs?