You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 2 3 4
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- rugile
- Forumo Pradedantysis
Re: Pirmasis pasimatymas
Anželika wrote:Saulius wrote:O tai nešat į pirmą pasimatymą gėlių? man kažkoks netinkama maniera tai atrodo, nei pažįsti tą žmogų, nei žinai ar jai patiks tos gelės, ar bus bendras kažkoks jaukumas ir t.t., visai kitaip, kai savo panelėj neši kur susitinkant ar pan Apšvieskit merginos, kaip ten iš tiesų jums susišviečia viskas?
As gal keista, bet nenoreciau per pirma pasimatyma geliu gauti. Zinoma, geles megstu, kaip ir dauguma paneliu, bet is nepazistamo vaikino jos man mazai ka reiskia. Jei pasimatymas visai sekmingas ir einu su tuo vaikinu i antra pasimatyma - va tada jau susilydiciau, jei su gelyte ateitu.
Visiskai pritariu:) Man nepatinka, kai pirma karta susitinki su zmogum, o jis su gelem atejes.Paskutini akrt taip ir buvo.. Tai, kai pamaciau su gelemis, norejau apsisukt ir eit namo:)
- GeraširdisSvolačius
- Forumo Vijurkas
Elena,nauja forumo dalyve,isnagrinesim apie tave viska papuoliai mergyt
- Tomas
- Forumo Karalius
pagal mane viska galima suderinti.. nereik noret kad is karto sutaptu viskas.. pamazu gi pazisti zmogu, pradedi arteti, po to jau netrukdo nei pomegiai nei niekas kitas.. o is pirmo pasimatymo spresti apie zmogu gana naivu..
- Elena
- Forumo Vijurkas
profesoriux wrote:pagal mane viska galima suderinti.. nereik noret kad is karto sutaptu viskas.. pamazu gi pazisti zmogu, pradedi arteti, po to jau netrukdo nei pomegiai nei niekas kitas.. o is pirmo pasimatymo spresti apie zmogu gana naivu..
Aha, labai suartėsi, kai vienas apie miestą, kitas apie sviestą
- Elena
- Forumo Vijurkas
GeraširdisSvolačius wrote:Elena,nauja forumo dalyve,isnagrinesim apie tave viska papuoliai mergyt
Vyrai moterų niekad neišnagrinės
- Elena
- Forumo Vijurkas
Kalbant apie pirmą pasimatymą, manau tikrai nebūtina dovanoti gėlių ar eiti į kavinę. Geriausia pasivaikščioti po miestą ar parke, jokių įpareigojimų kažkam už kažką mokėti.
- tiesiog
- Forumo Naujokas
tik su laiku kazkiek pazysti zmogu,ir netgi sakyciau priimi jo pomegius . o geles...,na bent manes jos niekuo neipareigoja,jei ir gaunu pirmo pasimatymo metu
- epanomi
- Forumo Vanagas
Vienisu bus nes statistiskai berods moteru daugiau.desningumas toks.
Tai kiek jus tu pasimatymu turejot...is andzelikos ir elenos rodos nemazai.as pvz kaip kaimo vaikis is lusnos,ant vienos rankos suskaiciuociau.
Pages Previous 1 2 3 4
You must login or register to post a reply