81

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Aminazinas parašė:
OLA parašė:

Gintai mokama ne uz intonacijas o uz atliktus darbus, o jai dirbi vadovaujanti darba ta intonacija butina:::010
Tai jai darbuotojas ateina anksciau ir kava geria tai viena ,o jai ruose darbo vieta tai turi but apmokestinama arba duodamos papildomos pertraukos. Tai jai kontraktas ar kazkas panasaus i kontrakta isduodama tik po 3-4men. nepriekaistingo darbo tai gaunasi, taip, kad visa ta laikotarpi zmogus dirbo nelegaliai, as taip supratau, kad tai taikoma iskirtinai lietuviams ir tau teko tai patirti, nesistebeciau jai ir atlygio nemokejo tai esi vergvaldzio auka.

Paskaiciau tavo postus apie darba ir aisku kodel ne tik esi senmerge bet ir dar neturi nei darbo nei pinigu. Tavo, kaip ir kitu mazai uzdirbanciu ar nesugebancio susirasti darbo, isitikinimai apie darba, teisinga alga ir darbdaviu pareigas yra mazo, niekada rankose nelaikiusio pinigu, vaiko lygio, na arba geriausiu atveju kazkur kaimo mokykloje dirbancios is biudzeto alga gaunancios (tokios nesupranta kaip kazkas uzsidirba, o ne "gauna" alga) mokytojos papezejimai.

Realybeje visi uzdirba tiek kiek jie yra verti. Jei mazai moka vadinasi nemoki paprasyti daugiau (aisku kam tau moketi daugiau jei galima maziau, ar kas parduotuveje moketumete uz batona 2 kartus daugiau jei butu tokia galimybe pasirinkti kokia kaina sumoketi ar mazesne ar didesne) arba tau neverta moketi daugiau nes esi lengvai pakeiciamas ir uz duru stovi eile tokiu kaip tu tik sutinkanciu dirbti uz mazesne alga. Jei alga atrodo per maza ir esi vertas daugiau, eik susirask toki darba kur tau tiek mokes ir parasyk kaip sekasi... aisku kad tu neparasysi, nes giliai viduje supranti kad tai moketi daugiau nera uz ka. Greiciausiai ir dabartiniame darbe laikaisi vien del to kad nekeli pretenziju del algos, o susirasti geresni su tavo ribotais gabumais nera sansu. Vaziuok i Norvegija padirbti valytoja kaip dauguma vistu, galbut ten pagyvenusi nusipirksisi Lexus'a kurio galvoji kad esi verta.

Mastymas kaip konteinerinio kuris toliau savo nosies nieko neuzmato, cia tik laiko klausimas kada prie to konteinerio atsidursi. Neisivaiduoju kokios panos gali tokia puvena zavetis na nebent is kokios Sveksnos su sutrikusiu elgesiu bei mastymu, ai tokias beja tik te iperki:::012.
Reikia daryti taip, kad visiem butu gerai, ne vien tik naudos vaikytis.

82

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Atvyksta is kaimu. Jo. As kalbejau su buvusiu klasioku, kuris is kaimo atvykes, stroikese dirba tinkuotoju. Uzkala 3000- 4000, priklauso nuo to kiek dirba ir padirba.

Idomu kelintais metais jie tiek uzdirbdavo? Dabar deja nera tiek uzsakymu ir ikainiai krite, todel niekas tokiu algu negauna, uzsieni visai kitaip ten didesne rinka.
Nu ir kalbam ten kazkaip, suzinojau kad jo draugeliai is to pacio kaimo atvaziave. Ir pasakoja jis - va cia tas kazkoki iranki pavoge is darbdavio, pardave big_smile

Sakau, **** vogt, juk gerai uzddirba ir taip, ten stratybose. Sako tokie jie ten tie darbuotojai. Geria, musas, sako ateina naujokas i darba, tai ji musa. Tas neapsikencia iseina, tada neber ko must, tarpusavyje susimusa big_smile

Tai ko noret kai istisai girtaujama, o ir kontingentas pririnktas iskirtinis kaliniai, prasigere degradai ir ne ka geresni darbdaviai:::010


Aisku statybos cia yra geriau, algos nors didesnes nei kitu darbu. O siaip jei pradet nuo kokio maximos darbuotojo tai tikiu kad sunku be proto turi but.

Kas ten gero tose statybose jai kaip minejai musasi pastoviai dar tie girtuoklevimai, dulkes, chemikalai...

Bet vis del to jei turi sansa dirbt toj maximos kasoj, ir jau gyveni kazkaip, nu tai tada jau gali galvot apie tobulejima. Ten dirba slenkanciais grafikais. Nu ir galvoji ko tu nori. Pvz gali eit i vadybininkus. Nu per tas 4 laisvas dienas ieskok internete medziagos kaip buti vadybininku. Gal lietuviskai ner geros info, nemoki anglu, jau iskart - pradek mokytis. Tam paciam uzsienyje ta anglu bus reikalinga jei atsibos lietuva.


O kad vadybininku reikia matos:
http://www.cv.lt/employee/announcements … %C5%A1koti

Ko cia visi taip uzsiciklino ant tu vadybininku  didzioji dalis darbdaviu iesko eiliniu prekybos agentu ir moka tik procentus o kadangi reikia prastumti slamsta dar ir nekokybiska tai nieko zmones ir neuzsidirba, maza to dar ir baudu gauna del vadovybes neatskingo elgesio, nesutare su savininkais, savivaldybem o nukencia eilinis vadyninkas o tie skelbinai kabo istysus metu metus.

tai atlygis priklausys nuo darbdaviu sazines

jie saziningi - kiek susitarei tiek ir moka smile nesaziningi butu jei zadetu ir nesumoketu, nors buna ir tokiu.
Is gatves dauguma iesko durneliu-atpirkimo oziu ir pastundeliu, viena skelbia bet visai ka kita siulo ir ziuri ant kiek leisies zeminamas, o kadangi bedrabyste klesti ir yra daug kaimieciu kurie nieko nesigaudo tai tokios kontoros klesti, bet pastaruoju metu tu durneliu sunku rasti tai nenurodo skelbimuose pavadinimo ar pakeicia ji kitu.

83

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Idomu kelintais metais jie tiek uzdirbdavo? Dabar deja nera tiek uzsakymu ir ikainiai krite, todel niekas tokiu algu negauna, uzsieni visai kitaip ten didesne rinka.

Klausiau jo pries kokius metus gal, dabar ekonomika auga tai tikrai neturejo pabloget.

O ten kada buvo tas bumas pries krize, tai ten gal ir tie degradai gaudavo 3000+

Kas ten gero tose statybose jai kaip minejai musasi pastoviai dar tie girtuoklevimai, dulkes, chemikalai...

nieko, tik atlyginimas, o siiap tai neduok dieve tokio darbo smile

Ko cia visi taip uzsiciklino ant tu vadybininku  didzioji dalis darbdaviu iesko eiliniu prekybos agentu ir moka tik procentus o kadangi reikia prastumti slamsta dar ir nekokybiska tai nieko zmones ir neuzsidirba, maza to dar ir baudu gauna del vadovybes neatskingo elgesio, nesutare su savininkais, savivaldybem o nukencia eilinis vadyninkas o tie skelbinai kabo istysus metu metus.

tai kai cia kazkas sake kad vadybininku niekam nereikia, tai ir paziurejau kaip pvz cv.lt
geras vadybininkas turi moket ziema sniega parduot wink

84

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Gintas parašė:
Aminazinas parašė:

Emigruoja, nes uzsienyje niekas nemato ir nera geda dirbti uz minimuma ir valgyti pasharini maista is NETTO (palyginus su ja net Norfa atrodo gerai). Is anglisko minimumo neissinuomosi net vieno kambario buto, tai apie koki gera gyvenima ten galima kalbeti

Aš matau čia jaunuolis "užlenkė" smile) Visų pirma, angliškas minimumas yra.. 3500lt smile) Kai maisto kainos yra maždaug tokios pačios smile) Tokio maisto kaip norfoj, anglijoj išvis nemačiau smile) Lietuvoj nusipirk ką nors kas pigiausia - neįmanoma valgyt. Ten viskas skanu, nesvarbu pigesnį ar brangesnį produktą pasirinksi. Gaunant tokį "minimumą", ten gali valgyt ką tik nori ir kiek tik nori, nepravalgysi tūkstančių. Kitas dalykas, nepažįstu nei vieno, kas dirba už mano minėtą minimumą smile)  O aplamai tai aš labai skaičius mėgstu. Per paskutinius metus į Angliją atvyko pusė milijono emigrantų. O kiek atvyko į Lietuvą? smile)

Jeigu, Gintai, nematėtė Anglijoje tokio maisto kaip Lietuvoje Norfoje - apsilankykite Lidl'e smile Panaši kokybė ir kainos. O Anglijoje ekologiški, normalūs, kokybiški produktai tikrai brangesni ir jei norima gyventi keičiant maisto racioną, nusiperkant kažko brangesnio ir panašiai - minimumo tikrai mažoka. Nekalbant, apie tai, kad anglai mėgsta prisipirkti picų ICELAND parduotuvėje po kelis svarus, visokių jau pagamintų hamburgerių, kotletų ir t.t. Kas yra tikrai nesveikia smile

85

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Gintas parašė:
Milana parašė:

<..> Arba dirba panelė maximoje, na tarkime kasoje, sėdi, verkia, kad maža alga, viskas blogai. Jos vietoje reikėtų eiti stengtis, eiti šnekėti pas vadovus, išsilaikyti galbūt kokius papildomus kursus, prašyti, kad paaukštintų laikui bėgant iki kažkokių pareigų, tarkim kokios vadybininkės ir panašiai. Tikrai žinau tokių žmonių kurie patys prasimuša nuo žemesnių iki labai aukštų pareigų, nes jie stengiasi, keičia darbus, ieško galimybių, šneka su vadovais. Ne, ne su pažintimis. Apie pažintis nešneku, nes ne visi jų turi.

Miela mano, aš norėčiau, kad pasistengtumėt suvokti tokį paprastą dalyką. Jeigu maksimos direktoriui reikia pardavėjos, tai reiškia, kad jam reikia pardavėjos. Ne vadybininko, ne direktoriaus, o tik pardavėjos. Jeigu tu pradėsi ištisai zyzti tave paaukštinti, tau labai paprastai atsakys - mes neieškom vadybininko, a nei direktoriaus, brangute smile Mums reikia pardavėjos, arba dirbi, arba ne. Aišku, galima keisti darbus, būti pardavėja maksimoje arba norfoje, galima rimi ar kur tik nori...

Milana parašė:

Emigrantai. <...> Dirba ant to pačio minimumo (tik angliško), iš kurio kaip ir Lietuvoje nieko ypatingo sau leisti negali, nei tu iš jo normaliai pakeliausi, nei tu nusipirksi ko nors brangesnio.


Aš nežinau iš kur Jūs tokia statistiką valdot, mano pažystami, jau prakutę čia lietuviai uždirba maždaug 6-9tūkst. lt ribose. Kelionės, automobiliai kainuoja maždaug tiek pat, drabužiai, avalynė - netgi pigiau smile Tai kur galima daugiau leisti? smile

Milana parašė:

Gyvena kažkokiame prasmirdusiame kambaryje su kitais žmonėmis name, gauna anglišką minimumą, na susitaupo ten kelis šimtus ir kas toliau? Argi čia normalus gyvenimas? Dauguma emigrantų gyvena vieni kitoje šalyje, neturi nei draugų nei pažįstamų, tik dirba, valgo ir miega. Koks čia gyvenimas <..> .

Milana, Jūs čia kur tokių fantastikų prisižiūrėjote? Ispanijos daržovių šiltnamiuose? smile) Aišku, tokių darboholikų pasitaiko, bet tai toli gražu ne dauguma. Toks kontingentas yra tarkim studentai. Jie atvažiuoja vasarą, ir per 3mėn. jie visi nori sutaupyt ant bambalio (BMW) maždaug 3-5tūkst. eur. Na tai jie ir varo.. po 6d/sav ir po 10-12h kasdien. Bet taip nesiplėšo tie, kurie čia jau 7 ar 10 metų laiko smile Ir aš labai abejočiau, ar lietuvoje tu name gyveni viena pati smile)

Gerbiamasis!!! Nepraleidžiam žodžių. DAUGUMA EMIGRANTŲ, O NE VISI EMIGRANTAI. Jūsų draugus sveikinu ir gerbiu smile Bet abu žinome, kad dauguma tikrai dirba visokiuose sandėliuose ir fabrikuose, gyvena neaišku kokiomis sąlygomis, pusę algos prageria ir t.t. smile
NETIESA, tikrai netiesa smile Kaip tada kiti žmonės darosi karjeras? Kaip? JUOS PAUKŠTINA. Nors priima kaip sekretores, kaip vadybininkus, kaip padavėjus, kaip pardavėjus, kaip vairuotojus ir t.t. Šimtai atvejų kurie pakyla iš sekretorių į vadoves, iš vadybininkų į generalinius direktorius ir t.t. wink
Gintai, paklausk bet kurio. Taip jau yra ir tikrai dauguma gyvena ir dirba tokiomis sąlygomis. Džiugu, kad galbūt tau pasisekė gauti geras pareigas, galbūt tavo draugai gerai uždirba, dirba vadovas, verslininkais ir direktoriais. Bet jus ir jūsų draugai ne dauguma. Nes absoliuti dauguma anglijoje dirba paprastus, mažai apmokamus, galbūt net juodus darbus (mažai apmokamus turiu omenyje, pagal Anglijos algas).

Aš gyvenu žvėryne, ne name, o bute, bet taip - viena. Bet tai niekaip neliečia šios temos ir mes čia ne apie tai.

86

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Belandžiodama FB užmačiau ''Neįtikėtini faktai'' post'ą smile

''Nesame tokių istorijų mėgėjai, bet dalinamės viena įdomesnių. Ne į tema, bet gal nepyksite:
Bedarbis vyras ėjo į darbo pokalbį vienoje didelėje kompanijoje dėl valytojo darbo. Darbdavys jam liepė išvalyti grindis, o po šio išbandymo pasakė, jog jis priimtas į darbą. Tuomet darbdavys paprašė vyro elektroninio pašto adreso, kuriuo žadėjo susisiekti su vyru dėl darbo pradžios.
Vyras atsakė, jog neturi nei kompiuterio, nei elektroninio pašto. Darbdavys pasakė, jog jeigu šis neturi elektroninio pašto, tuomet negalės dirbti kompanijoje.
Vyras nežinojo ką toliau daryti, nes kišenėje turėjo 5 eurus. Jis nusprendė nueiti į prekybos centrą ir nusipirko 10 kg pomidorų. Tuomet jis ėjo per butus ir siūlė žmonėms pirkti pomidorus. Per keletą valandų jis išpardavė pomidorus ir padvigubino turimų pinigų kiekį. Jis visa tai pakartojo dar 3 kartus, kaskart vis didindamas nuperkamų ir parduodamų pomidorų kiekį. Vyras suprato, kad tokiu būdu gali išgyventi. Ne už ilgo jis nusipirko vežimėlį, po to sunkvežimį, o po keleto metų turėjo visą sunkvežimių pilną aikštelę.
Po penkerių metų jo kompanija tapo vienu didžiausių maisto perpardavinėtojų šalyje. Tuomet jis nusprendė apsidrausti savo gyvybę. Jis paskambino draudimo agentui ir išsirinko draudimo planą. Pokalbio pabaigoje draudimo agentas paprašė jo elektroninio pašto adreso. Vyras atsakė, jog neturi elektroninio pašto.
Agentas jam atsakė: "Jūs neturite elektroninio pašto, tačiau jums pavyko sukurti tokį verslą. Ar įsivaizduojate, kuo dabar būtumėte, jeigu turėtumėte elektroninio pašto adresą?"
Vyras patylėjo minutėlę ir atsakė: "Valytoju."
Nenusiminkite, jeigu dabar jums nesiseka. Jūsų visuomet laukia naujos galimybės.''

BEJE, kaip viena komentatorė ir sako - ''Juk esmė ne pomidoruose ar kečupe, o tai, kad žmogus nenuleido rankų, ko trūksta šiuolaikinėms žmonėms - ryžto, motyvacijos, drąsos.''
Ir tai yra visiškai tiesa.

87

Re: Gyvenimas Lietuvoje

ale ir romanai cia pas jus.vietoj laikrascio

88

Re: Gyvenimas Lietuvoje

tai daugiau nei laikrastis, tai- naujausios ir karsciausios zinios wink !

89

Re: Gyvenimas Lietuvoje

infuzoriju melodramos

90

Re: Gyvenimas Lietuvoje

nu kam taip iskart kazka veidu i purva smile ?

91

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Taip, gera. smile

92

Re: Gyvenimas Lietuvoje

nebaik

93

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Milana parašė:

Jeigu, Gintai, nematėtė Anglijoje tokio maisto kaip Lietuvoje Norfoje - apsilankykite Lidl'e smile Panaši kokybė ir kainos. O Anglijoje ekologiški, normalūs, kokybiški produktai tikrai brangesni ir jei norima gyventi keičiant maisto racioną, nusiperkant kažko brangesnio ir panašiai - minimumo tikrai mažoka. Nekalbant, apie tai, kad anglai mėgsta prisipirkti picų ICELAND parduotuvėje po kelis svarus, visokių jau pagamintų hamburgerių, kotletų ir t.t. Kas yra tikrai nesveikia smile

Milana, Lidl'e esu buvęs ne kartą, bet apsiperku retai, nes ten didžiausios parkavimosi problemos iš visų. O kaip manote kodėl? smile) Kad maistas prastas? Anaiptol. Ant ko jau ko, bet ant maisto tikrai kiekvienas užsidirba. O kainos panašios kaip Asda ar Tesco, tad visi perka ten, kur jiems arčiau nuvažiuoti/nueiti. Aš netgi atvirkščiai sakyčiau, LT parvažiavęs nueini kokių nors vaisių nusipirkti į maksimą, kažkokie rūgštūs, ne tokie skanūs.. Apie ekologiją, o kur jūs matėt maksimoj ar norfoj ekologiškų vaisių ar daržovių? smile) Tokie dalykai dbr tik pas močiutę kaime. Visa kita tik dabar labai madingas užrašas ant pakuotės.

94

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Milana parašė:

Gerbiamasis!!! Nepraleidžiam žodžių. DAUGUMA EMIGRANTŲ, O NE VISI EMIGRANTAI. Jūsų draugus sveikinu ir gerbiu smile Bet abu žinome, kad dauguma tikrai dirba visokiuose sandėliuose ir fabrikuose, gyvena neaišku kokiomis sąlygomis, pusę algos prageria ir t.t. smile

Miela mano, aš matau kad nelabai dar gaudotės situacijoj. Yra kur kas blogesnių darbų, negu tamstos paminėti wink Jeigu pusę algos pragersi, tai ir LT nelabai kaip tegyvensi. O anglija čia prie ko?

Milana parašė:

<...> galbūt tavo draugai gerai uždirba, dirba vadovas, verslininkais ir direktoriais. Bet jus ir jūsų draugai ne dauguma. Nes absoliuti dauguma anglijoje dirba paprastus, mažai apmokamus, galbūt net juodus darbus (mažai apmokamus turiu omenyje, pagal Anglijos algas)..

Milana, užmirškite lietuvišką mastymą. Čia ne tik vadovai, direktoriai ir verslininkai gerai uždirba. Net ir tie nekvalifikuoti studentai, kurie atvažiuoja laikinam darbui per vasarą, vos per 3mėn. susitaupo ant tokios mašinos, kokios LT gyvenime neturėsi. O jeigu tu turi kažkokią specialybę, kuri rinkoje yra gan paklausi, gerai kalbi angliškai, esi ne tinginys, sugebi ateit į darbą laiku ir neišeit anksčiau, nevokt, neužmiršti darbdavio tel. nr. kai susergi, tai gausi po 100sv/dieną ir dar ačiū sakys, kad dirbi. Ir dar bonusą - 13 atlyginimą prieš kalėdas pasiimsi.

Milana parašė:

Aš gyvenu žvėryne, ne name, o bute, bet taip - viena. Bet tai niekaip neliečia šios temos ir mes čia ne apie tai.

Na štai ir išsiaiškinom, pasirodo žvėryne turite inkarą, kuris Jus ir laiko netgi nuo bet kokio pamastymo apie galimą išvykimą iš LT smile)

95

Re: Gyvenimas Lietuvoje

ir net nevogt????!!!!!!:::m14

96

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Gintas parašė:
Milana parašė:

Gerbiamasis!!! Nepraleidžiam žodžių. DAUGUMA EMIGRANTŲ, O NE VISI EMIGRANTAI. Jūsų draugus sveikinu ir gerbiu smile Bet abu žinome, kad dauguma tikrai dirba visokiuose sandėliuose ir fabrikuose, gyvena neaišku kokiomis sąlygomis, pusę algos prageria ir t.t. smile

Miela mano, aš matau kad nelabai dar gaudotės situacijoj. Yra kur kas blogesnių darbų, negu tamstos paminėti wink Jeigu pusę algos pragersi, tai ir LT nelabai kaip tegyvensi. O anglija čia prie ko?

Milana parašė:

<...> galbūt tavo draugai gerai uždirba, dirba vadovas, verslininkais ir direktoriais. Bet jus ir jūsų draugai ne dauguma. Nes absoliuti dauguma anglijoje dirba paprastus, mažai apmokamus, galbūt net juodus darbus (mažai apmokamus turiu omenyje, pagal Anglijos algas)..

Milana, užmirškite lietuvišką mastymą. Čia ne tik vadovai, direktoriai ir verslininkai gerai uždirba. Net ir tie nekvalifikuoti studentai, kurie atvažiuoja laikinam darbui per vasarą, vos per 3mėn. susitaupo ant tokios mašinos, kokios LT gyvenime neturėsi. O jeigu tu turi kažkokią specialybę, kuri rinkoje yra gan paklausi, gerai kalbi angliškai, esi ne tinginys, sugebi ateit į darbą laiku ir neišeit anksčiau, nevokt, neužmiršti darbdavio tel. nr. kai susergi, tai gausi po 100sv/dieną ir dar ačiū sakys, kad dirbi. Ir dar bonusą - 13 atlyginimą prieš kalėdas pasiimsi.

Milana parašė:

Aš gyvenu žvėryne, ne name, o bute, bet taip - viena. Bet tai niekaip neliečia šios temos ir mes čia ne apie tai.

Na štai ir išsiaiškinom, pasirodo žvėryne turite inkarą, kuris Jus ir laiko netgi nuo bet kokio pamastymo apie galimą išvykimą iš LT smile)

Gintai, tiesiog žinokite, kad Lietuvoje ne visi blogai, ant centų gyvena, neturi iš ko valgyti ir panašiai. Ir prieikime išvadą, kad visur, kartoju VISUR, galima gyventi gerai, taip pat kaip ir visur galima gyventi blogai.
Inkarą big_smile Aš gi sakiau, kad buvau išvažiavus gyvent kurį laiką JAV ir Ispanijoje, prie ko čia inkaras žvėryne? Man tiesiog tinka ir labai patinka, ir absoliučiai viskas tenkina Lietuvoje.
Negi jums atrodo, kad jei man LT gerai tai čia jau blogai? Reikia išmokti džiaugtis tais kuriems LT gerai, o ne negatyviai atsiliepti apie visą Lietuvą, vos ne, kad čia niekas neįmanoma smile Aš gi jumis džiaugiuosi, kad viskas gerai klostosi UK smile Gi nedraudžiu nei ten, nei kur kitur niekam emigruoti smile Kiekvienas gyvename ten kur norime ir taip kaip norime smile

97

Re: Gyvenimas Lietuvoje

ne visiems ir ne visur galima gyventi gerai.nebekliedek,nusiimk tas rozes.net fotke paruzavejus.didesne pasaulio dalis gyvena blogai.o kad liuciferiui pragare gera tai nereiskia kad ir pragare imanoma gyvent gerai

98

Re: Gyvenimas Lietuvoje

epanomi parašė:

ne visiems ir ne visur galima gyventi gerai.nebekliedek,nusiimk tas rozes.net fotke paruzavejus.didesne pasaulio dalis gyvena blogai.o kad liuciferiui pragare gera tai nereiskia kad ir pragare imanoma gyvent gerai

Tai, kad jinai visiska tiesa sako, ko cia visi verkiat buduliai ;D

99

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Kiek žmogus vertas, tiek jam ir moka. Bus vertas minimumo tai ir dirbs ant minimumo nesvarbu kurioje pasaulio vietoje.

100

Re: Gyvenimas Lietuvoje

Eglė parašė:

Kiek žmogus vertas, tiek jam ir moka. Bus vertas minimumo tai ir dirbs ant minimumo nesvarbu kurioje pasaulio vietoje.

Egle, ne visi tai supranta smile Kai kurie nori visko ''ant lėkštutės'' nors realiai yra niekam tikę arba nesistengia ir t.t. smile