Тема: lietuviška muzika
Kuri prasmingesnė muzika užsienio ar lietuvių lauksiu nuomonių? O man patiko grupė Weekends, žinoma Mamontovas, Mango ir kt.
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → lietuviška muzika
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Kuri prasmingesnė muzika užsienio ar lietuvių lauksiu nuomonių? O man patiko grupė Weekends, žinoma Mamontovas, Mango ir kt.
Matau niekam nepatinka lietuviška muzika, dar pridėsiu Pikaso senieji buvo mėgiama grupė.
kaip suprast prasmingesne?
Na bent temu dabar padaugėjo
žodžiu prasmė kuri geresnė kuri geriau skamba kuria mielai klausytu žmogus.
slyksti daugumoje
supratau
Man geriausi Lemon Joy, Jazzu, Sel...
aišku, buvo ir Pikaso geriausi bet neliko..
pikaso tik kaip malkos krematoriumui tiktu
nu ne
taip taip.kindaravicius 2
nęsamone
music for the jilted generation
buvau snd alaus namuose, grojo nerius peciura.
Nu mates pacioj pradzioj groja su gitara ane, kazkaip itartinai, pradejau ziuret - akrodai lyg ir keicias, o ranka kur stygas uzpaust - toj pacioj pozicijoj.
Pasibaigus dainai, sako nu reik paderint gitara, biski cia nedera vos ne klaust prie scenos - kam tau ja derint, jei nenaudoji
ai o kol derino, jokio garso neisleido. Nu as apie gitaras nedaug ismanau, bet nezinojau kad galima suderint tik pasukinejus ir nepatikrinus skambejimo.
paskui bugnai - girdis ivairus bugno garsai. O bugnininkas viena afrikietiska kazkoki bugna turi. Nu blemba geras bugnininkas.
Paskui kazkuria daina tai isvis - bugnai pradejo grot o bugnininkas kazka su telefonu dar tebedaro
Nors kiti gal ir nepastebejo nu bet vaizdelis, belekaip makaluoja per ta gitara
ai o pries konca sako - mus retai kas kviecia grot nu po pirmos dainos aisku buvo kodel retai
neitįkėtina
viskas pas artura funkcionuoja vadinas
Lietuvoje begalės grupių ir projektų, kurie išties yra rimti, verti dėmesio,profesionalūs atlikėjai, originalūs ir t,t, tik, kad žmonės kelia tą popsą į bele kokias aukštumas, vat tos išties geros grupės ir lieka šešėlyje daugiau domėkitės,guglinkit, ir atrasit Lietuvoje tokių perilukų kokių gal net ir užsieny nėra
Lietuvoje begalės grupių ir projektų, kurie išties yra rimti, verti dėmesio,profesionalūs atlikėjai, originalūs ir t,t, tik, kad žmonės kelia tą popsą į bele kokias aukštumas, vat tos išties geros grupės ir lieka šešėlyje daugiau domėkitės,guglinkit, ir atrasit Lietuvoje tokių perilukų kokių gal net ir užsieny nėra
Pvz???Nieko googleje nerandu rimto
Чтобы отправить ответ, вы должны войти или зарегистрироваться
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → lietuviška muzika