Re: Kodėl mylintis nieko nejaučiu.. :/
Buvo ir vyras malonus viskas buvo kaip ir ok bet visvien nieko..
O dar iki sekso jauti susijaudinima. Sudreksti? Ar net ir to nebuna.
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kodėl mylintis nieko nejaučiu.. :/
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Buvo ir vyras malonus viskas buvo kaip ir ok bet visvien nieko..
Galiu pamėginti padėti pajusti ką nors
O šiaip Modestas gerai sako arba pas kokį sexologą
Ačiū ir be tavo pagalbos apseisiu
Šiaip Pijus tiesą sakė - nieko nebus
Svajūnė parašė:Buvo ir vyras malonus viskas buvo kaip ir ok bet visvien nieko..
Na jo taip būna susijaudini ir panašiai tiesiog to nori,bet vat kai tai darai bachuras baige o aš nieko nejaučiu
Svajūne, gal kiek nemalonus ir grubus klausimas, bet sakyki, o draugo „daiktas“ gal per mažas? Bandei su pirštukais arba dildo (vibratoriumi)?
Svajūne, gal kiek nemalonus ir grubus klausimas, bet sakyki, o draugo „daiktas“ gal per mažas? Bandei su pirštukais arba dildo (vibratoriumi)?
Nieko nebandžiau,ir nemanau kad nuo dydžio priklauso
O vertėtų. Nes tada paaiškėtų ar čia kažkas negerai su fiziniais pojūčiais ar tiesiog dėl tam tikrų priežasčių būdama su vaikinu neatsipalaiduoji iki galo ir tai trukdo.. Žodžiu tikrai siūlau pabandyt atsipalaiduoti ir pažaisti su savimi (yra tekę pažint tokių merginų kurios deja yra frigidiškos).. Good luck
O vertėtų. Nes tada paaiškėtų ar čia kažkas negerai su fiziniais pojūčiais ar tiesiog dėl tam tikrų priežasčių būdama su vaikinu neatsipalaiduoji iki galo ir tai trukdo.. Žodžiu tikrai siūlau pabandyt atsipalaiduoti ir pažaisti su savimi (yra tekę pažint tokių merginų kurios deja yra frigidiškos).. Good luck
Na kitais būdais tai taip jaučiu,bet su kokiu vaikinu tai darai nieko nejauti..
Manau kad negali atsipalaiduoti, esi isitempusi, nes lauki orgazmo ir vel bijai jo nesulaukti... Jei busi isitempusi, vargiai orgazmas ateis... pabandyk ijungti vaizduote sueities metu, isivaizduok kad tavyje tuo metu yra tai, kas tau atnesa malonuma, o savo mylimojo paprasyk kad meiles procesas vyktu kuo galima ilgiau, kad neskubetu baigti... Tam kad pajaustum malonuma, turi tik atsipalaiduoti, o tam padeda ivairios glamones ir buciniai be tabu... Tau viskas pries akis ir viskas tavo rankose
eik išpažinties ir į vienuolyną... geriau jau nebus ;DD
eik išpažinties ir į vienuolyną... geriau jau nebus ;DD
Neisiu y vienuolyna
Negaliu nustoti galvoti apie tavo problema. Manau, kad mums reiktu susitikti ir pameginti padeti tau atsipalaiduoti.
Negaliu nustoti galvoti apie tavo problema. Manau, kad mums reiktu susitikti ir pameginti padeti tau atsipalaiduoti.
O aš manau kad mums nereiktu susitikt ir pati išpresiu savo problema ir be tavo pagalbos
Arturas parašė:Svajūnė parašė:Buvo ir vyras malonus viskas buvo kaip ir ok bet visvien nieko..
Na jo taip būna susijaudini ir panašiai tiesiog to nori,bet vat kai tai darai bachuras baige o aš nieko nejaučiu
O kiek laiko uztrunka pats aktas?
Matai kiek pasiūlymu iš tiek manau pajaustum
Gal kokios psichologinės problemos, atsipalaidavimo nėr, tada mintys kitos? Na arba minėtos fizinės problemos, nes tokių moterų irgi nemažai yra, kurioms malonumą kitais keliais pasiekt reik.. Deja
Man atrodo, kad vaikinas netinka ir tiek. Su tinkamu viskas gerai.
klausima turbut sau uzdavei garsei, tai pasiklausk dar syki, KODEL? ir atsakyk
kas geriau zinos, nei tu
Man atrodo, kad vaikinas netinka ir tiek. Su tinkamu viskas gerai.
Tai kiek pakeitiai vaikinu, kol radai tinkama?
Karolina parašė:Man atrodo, kad vaikinas netinka ir tiek. Su tinkamu viskas gerai.
Tai kiek pakeitiai vaikinu, kol radai tinkama?
Labai nedaug
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Lytinis Gyvenimas → Kodėl mylintis nieko nejaučiu.. :/