Re: Kodėl nedalyvaujate forumo temų diskusijose?
Kartais uzkabina ir tema ir net forumo dalyviai. Bet dazniausiai nerasau,nes prasmes jokios. Visi apsikeicia savo nuomonem ir tema issemta...
Вы не вошли. Пожалуйста, войдите или зарегистрируйтесь.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl nedalyvaujate forumo temų diskusijose?
Kartais uzkabina ir tema ir net forumo dalyviai. Bet dazniausiai nerasau,nes prasmes jokios. Visi apsikeicia savo nuomonem ir tema issemta...
ypac apie sexa)))
Birute пишет:nes tingiu
tinginio pantis
aha, aha, pantis, ir dar kokia!
OLA пишет:As dalyvauju pakankamai aktyviai nes man idomu, bet yra zmoniu kuriems tai ne aktualu arba neidomu
man tavo postai vieni idomiausiu
dalija пишет:Kartais uzkabina ir tema ir net forumo dalyviai. Bet dazniausiai nerasau,nes prasmes jokios. Visi apsikeicia savo nuomonem ir tema issemta...
ypac apie sexa)))
Todel,kad labai aktualu visiems...vyrams☺
moterims daug aktualiau.nei viena neisgyvens su vyru be sexo.ir sitas portalelis bankrutuotu.nebent vyrai su vyrais rasytusi.
OLA пишет:As dalyvauju pakankamai aktyviai nes man idomu, bet yra zmoniu kuriems tai ne aktualu arba neidomu
man tavo postai vieni idomiausiu
O man tai ji biski trenkta
priestarauji sau,matyt trenkta esi
visu cia trenktumas vienodo lygio...
visu cia trenktumas vienodo lygio...
daznas matuoja savais metrais.
daugumai turbūt labiau patinka stebėti kaip čia vienas ant kito stumia. nerašo, nes nenori, kad ant jų kas neparašytų piktai ir su sarkazmu....o tokių personų , kurie čia pyktį savo lieja yra. visi matom.
dar nepamirškim, kad jaunos merginos yra beraštės. tai ką jos čia forume ir berašytų - niekas nesupras .
su kuo ? daugiau nei puse jei paraso zinai kokie tie atakymai ir pasisakymai pirma pries tai kai juos parasys ...
vienistelis sasnsas sudominti ka nors ,nukrypti nuo logikos ir parasyti logiska nesamone ...
dalyvauju, bet labai saikingai. daznai neskaitau visu pasisakiusiu, tik pirmaja autoriaus zinute. laiko stoka, akiu nuovargis, nes ir taip dirbu prie kompiuterio.
Kodėl?
Taigi, kodėl ?
OLA dingo ir neber su kuo diskutuot. kiti tik vejus rasineja
dabartines diskusijos = vienas tris pradines klases baiges labai geros nuomones apie save savamokslis filosofas perrasineja ilgiausius tekstus, o keletas niekada knygos neskaiciusiu kumuciu zavisi ju intelektu
ValdaS пишет:Kodėl?
Taigi, kodėl ?
Todėl, kad įdomius pašnekovus išstumia visokie "Bjaurieji".
Neįdomios temos.
Tai kurkim įdomias...
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kodėl nedalyvaujate forumo temų diskusijose?