Na pirmą klausimą, bent teoriškai, mano manymu verta specialiai banalią žinutę rašyti, tada ji tikrai nerašys jeigu jai tu nepatinki ir jos nedomini... Nors tai rizikinga, trokštant didesnės sėkmės, geriau pasistengti kažką originalaus. Tačiau kiek esu bandęs ir super kažkokią mintį formuluoti ir paprastai rašyti. Tai neatsakinėja ir į vienus ir į kitus variantus. Galima net romaną parašyti, ne visos atsakys... Tai gi, čia blefas, kad tai kažką padeda. Išbandęs daug kartų parašyti visai kažką originalaus... Gal dar kaip tik taip labiau išsigąsta, pagalvoja čia kažkoks ne kaip visi, gal su nurautu stogu... O gal to viso teksto neturi kada perskaityti , jeigu žinutėje daugiau kaip 10 raidžių... Pvz. intensyviai bendrauja ir jai nėra kada gilintis į romaną... Užtenka tiesiog esamų pašnekovų.
Ponaitissss parašė:Ir jus visai klystat merginos ir vaikinai. Vat buna daug isimnciu, kai nera anketoj aprasymo, o zmogus bendrauja mielai ir netusciazodziauja. Pavyzdziui as nesuprantu, kam rasyt enciklopedijas savo profiliuose, kad po to apsunkint kitiems bendravima ir pasikelusiai sakyti - profilyje viskas parasyta. Ne su profiliu juk bendraujama, o jei tingyt parasyt savo zodziais, tai neverta ir test bendravima.
As profilyje tycia nieko neparasiau apie save, bet galiu daug apie ka bendraut ir pasakot, na ir aisku klausinet.
Tai buvo tik provokacija, kad paskatint nors kažką profilyje užpildyti. Kad kai pritrūksta temų, būtų jų galima iš tenai pasisemti
Margo parašė:Atsiskleisti...pirmam parašiusiam...vyrai-nejuokinkit...
Moterys taip pat renkasi pašnekovus-kaip ir jus...
Tuo labiau erzina banalybes...maždaug...La...ka vk...kp seksi(suprask-sekasi)...ir t. t..
Nenuostabu-kad dauguma moteru ir paneliu nenoriai bendrauja...
Na ką aš rašiau. Galima atskleisti ir menkniekius kokius, nieko neatsiskleidžiant per daug apie tai kas ne vieša ir asmeniška. Aišku aš nekalbu apie pirmą žinutę, o kai jau bendraujama bent pusvalandį ar ne pirmą dieną... Pvz paklausia kaip sekasi, pvz. gerai - bet pvz. pavėlavau į troleibusą ar ryte prisvilo kokia kava. Būna gi tokių menkniekių kuriuos pasakant neatskleidžiate viso to kas asmeniška. O jeigu pokalbiui trūksta duonos, tai bent kažkiek jį tai gali pagerinti.