61

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Rudaakė parašė:

kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad vyrai cia tik pramogauja.

Ka gi dar. Negi reiketu rimtai ziuret i pasikelusias pelkiu lambadas.

62

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Merginos perkopusios 30m  dar vaidina ir sokdina lyg butu 18m grazuoles,:::856  ju reikalavimai neadekvatus tam ka gali pasiulyt mainais. Pats maciau, kaip siame potrale atsidariusi mergian draugu turejo 47 vnt, o dar kituose tinklalapiuose ir su kiekvienu reik ne tik pasedet :::910:::222:::207:::220

63

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Galbut merginos nori demesio ir jaustis geresnem uz kazka, todel isikelia nuotrauku ir zvejoja skiriama demesi, bet nesusimasto apie gyvenimo prasme, seimos kurima, neturi patirties kas yra sveiki santykiai su priesinga lytimi. Todel man niekas neparaso jokiose anketose bevei,  nebent kaip vienoj anketoj parasiau kad man parase 0 zmoniu nuo tokios ir tokios datos, tada parase viena mergina, jautesi turinti koses galvoj, susitikom - neatitikom ko norejom is antros puses kaip partnerio, bet pokalbiai ir laiko leidimas visad turedavo daug prasmes tai jau pora metu geri draugai, kad ir kas nutiktu. Daugiau nebeparase kai pakeiciau statistika kad man parase 1 zmogus. Taigi, merginos buna reaguoja i komplimentus, bet nepratesia pokalbio mazdaug "aciu, viso gero", vietoj to kad kazka pasakytu ar paklaustu.

As manau kadsantykiai turetu buti abipusiai ir lygus mazdaug, tai jei merginos nerodo jokiu klausimu, nelabai dalinasi kazkuo, nejau reikia tempti po zodi ilgais ar daug klausimu, su daug laisku? Neatrodo kad taip turetu atrodyti pokalbis su kazkieksubrendusiu individu.

Gyvenime bendravau su 3 merginom, kur santykiai truko po kelis metus, man nepatinka ideja laikinam seksui ar nuotykiams, nes man nesinori merginos kuri naiviai ar lengvabudiskai lietesi prie kitu vaikinu, nes nesuvoke savo pacios ar kitu asmenu ilgalaikiu siekiu.

Jei imanoma vengiu virtualaus bendravimo, nes tai atrodo kad nelabai su realiu zmogum bendrauji, nes jo neatsiranda realiam gyvenime, negali daryti to kas gyva. nesant galimybei galima telefonu bendraut - vis patogiau ir greitai galima apsikeisti mintim ir emocijom kurias geriau supranti ir jauti, o ne kaip chate pamastymai ir vienas sakinys.

Internete susipazinti imanoma, bet sunkoka pataikyti i reikiamas aplinkybes. As savo anketoj pvz parasiau kad tarsi merginos nebijotu susitikti, jei jos kartais bijo isipareigojimo, kad galimatiesiog susitikt ir gerai laika praleist, be kazkokiu seksu. Bet ir tai atrodo neveikia.

Nezinau, galbut egzistuoja kokia viena kita subrendusi ar kazkiek mastanti mergina kuri tiki ir zino kad tarp vyro ir moters imanomi santykiai, ir kas tai yra. Po ilgesnio laiko grizus cia, nelabai sekesi to rasti. Pagrindine isvada kaip sakiau apie demesio susilaukima, prie to dera manau jei butu kazkokie vaikinai kaip aksesuarai kur mergina dar labiau jaustu savo verte ir galetu pasigirti pries kitas pv,  mano vaikinas turi ta ir ana, ar jis toks ir anoks. Kalbant apie pavirsutiniskus dalykus.

Siaip buna turiu minciu sukurti kitokio pobudzio svetaine susipazinimui, jei turit minciu ar patarimu del svetaines galit parasyti pm privacia zinute.

Siaip paskaicius sia forumo tema atrodo kad gal reikia dar i anketa pasirasyti "nuotykiu ir trumpalaikio sekso neieskau", gal tada nebutu tiek sienu prisibraut iki merginu minciu saltinio.

Tai vnz, turiu patirties tik su ilgalaikiais santykiais, trumpalaikiai kaip ir nedomina, bet matau galimybes gerai praleisti laika su zmogumi bendraujant ar ka veikiant kad ir vienam kartui. Manau esu labai idomus nes domiuosi dalykais ivairiais, turiu nuomone ir atminti atiduma, suvokimus, turiu ir sioki toki buta, masina, ir kaip man cia sekasi? Labai blogai, pokalbiai arba neprasideda arba greit nutruksta (vienos dienos patirtis). Gal merginos nedrasios, ar apie save prastos nuomones. Bet atrodo visa esme kaip sakiau demesio ir vertes klausimas ir labai nedidele tikimybe sutikti koses galvoje turincia mergina.

Sprendimai: sukurti kitokio pobudzio svetaine, eiti i ivairias vietas susipazinti ar gatvej, ar per kursus. Cia drauges viena sese susipazino per masazo kursus ir jau vestuves planuoja.

Ir siaip vienas pagrindiniu klausimu anketose galetu buti, kodel neturi antros puses? Nes gal zmogaus charakteris labai blogas, arba jis tiesiog turejo kazkokias nekaltas aplinkybes.

Ok, baigiu pliurpt :-D must not write, must stop. :-D
Beje humoro jausmas rodo apie gerai veikiancias smegenis.

Tai ka cia veikiu? Laiks nuo laiko uzsuku pasitikrint ar tikrai cia viskas beviltiska. :-)  have a nice upcoming summer.

64

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Apsurdas, po tokiu epitetu, uzgauliojimu dar tikites, kad skirs jums pasimatymus, busit populiarus:::012

65

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Jonas parašė:

Merginos perkopusios 30m  dar vaidina ir sokdina lyg butu 18m grazuoles,:::856  ju reikalavimai neadekvatus tam ka gali pasiulyt mainais. Pats maciau, kaip siame potrale atsidariusi mergian draugu turejo 47 vnt, o dar kituose tinklalapiuose ir su kiekvienu reik ne tik pasedet :::910:::222:::207:::220

O koks skirtumas kiek merginoms metu visos nori but mylimos, gerbiamos, geidziamos, pats juk ne grazuolis ir apart pabambejimu ir proto knisimo nieko pasiulyt negali, o jai manai kitaip tai nieks netrukdo susipazinti su 18-20m grazuolem tik joms toks senis per prastas, pati maciau kaip jaunos studentes kratosi tu apsepusiu 30m senuku:::001.
Tai gerai, kad mergina turi draugu na ir kas, kad virtualiu bet tai tik parodo, kad ji populiari, as tai tokiu draugysciu nesureiksminu.

66

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

isvis merginos nori susipaainusios po pirmo pasimatymo sekancia diena i rotuse nesti pareiskimus taip kad bernai jai to nezinojote dabar zinote, nes joms reikai rimtu ir jos nesuvokia kad rimtiems santykiams reikia laiko o ne iskarto tongue tip kad jos galvoja sekso nebus tai bus rimta o kai seksas bus bus nerimta ir tokiso tikisi kazka susirasti rimto, tikrai nebutu merginu logika gelezine big_smile tiesiog princai cia sedi ir ieskosi rimtu merginu taip mastanciu big_smile

67

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

zodziu merginos be sekso nieko nebus o jai to nesuvoket iki siol klausimas ar isvis jus bent zinot ka apie santykius realius o ne pasakom pagristus, kaip cia viena man megino aiskinti prisiskaiciusi romanu kad mes nieko nemokame o ji zino kaip reikia nors pai net nesuvokia kas yra orgazmas realus big_smile zodziu baisu kas darosi ir jos sako kad nera normaliu bernu big_smile teisingai kur cia bus normaliu bernu kaip iesko pacios nieko nzn ko net ieskosi big_smile kas del bernu kaip supratau tokiu kaip as laisvu mazuma, kuie neturi isipareigojimu ir ieskosi sekso, dauguma idiotu kurie vede ir ieskosi mergu seksui nuo zmonos, na bet kaip sakoma kaip pasiklosit taip ismiegosit, niekas nekaltas kad durniai buvot ir dabar tenka ieskotis meiluziu atskirai, nbet nuo to neturetumeme mes kenteti tie kurie LAISVI ESAME ir nebuvom idiotai arba tapo ne idiotai ir neuzsikore vienos mergos o gyvena laisvai be baimes ir visokiu intrigu tongue

68

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

taip kad mielosios mastykyte su galva ne su pasaku knygom tongue

69

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Visų merginų ir moterų vietoj daugiau nerašyčiau nė žodžio šitoj irštvoj ...

70

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

cia ne irstva o reali situacija, bernam sekso reikai ne maziau nei jums, o kad tik po jo vestuves planuoti ar ne reikai o ne pries ji tai sito dar nepakeite niekas big_smile ne tie laikai merginos bobutes laikai seniai baigesi big_smile

71

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Pirmiausia, reikalinga tema apie "normalius santykius" kur zmones galetu pasidalinti kas ju supratimu, spejimu, isivaizdavimu, ar patirtimi yra tie normalus santykiai. Priedo galetu buti pasidalinta gal dar ir kokie alternatyvus santykiai - bet jie turetu vistiek prasme pildyti tuos pacius poreikius kurie turi buti pildomi ir normaliu santykiu metu, bet galbut nepildoma kazkas kitko.

Ar daznai zmonems tenka matyti pavyzdingus santykius, kurie ikveptu patiems siekti panasiu? Ar priesingos lyties atstovai apskritai daznai bendrauja ir palaiko ilgalaikius santykius? Gerai jei seimoje yra ir berniuku ir mergaiciu, arba bendraujama su pusbroliais,  puseseremis. Bet daznai buna vienas vaikas seimoje, arba keli tos pacios lyties, studijose bendraujama tik su ta pacia lytim beveik. Tame nera stabilumo ar pasikartojancio bendradarbiavimo, vietoj to susikaupia kaip sprogstancios dujos itampa, norai, fantazijos o susidurus su realiu mastanciu zmogumi - keiksmazodziai, neargumentuoti neigiami vertinimai ir ne tik deklaracija apie nesikalbejima, bet net raginimas kitus sekti paskui toki izoliacini negatyvu pavyzdi. Jau nekalbu apie melodramu per tv itaka.

Sioje temoje pries ieskojimus gal irgi reiketu trumpai bent pasakyti kas jiems yra santykiai, kaip jie apibrezia toki termina, kokia prasme tai turi. Pvz gal kazkam tai savanaudisku poreikiu patenkinimo saltinis? Gal kazkam tai bendradarbiaujant kurimas ir gavimas abiem kazko. Kiti nori pastoviu nesikeicianciu santykiu, kiti gyvu besikeicianciu. Man tai proga kai vienas kitam padeda buti tikruoju savim.

Ir siaip, ne i tema, bet jei mergina iesko tamsiaplaukiu, kaip manot kiek tai susije su tam tikru serialu ziurejimu? Kaikuriu tautu vyrai yra butent tamsiu plauku.

Apie artima bendravima, manau gerai jei tuo uzsiimama esant meilei ir aiskumui santykiuose, kitaip tai pavirsutiniska. Esant nevilciai rasti meile ir aiskuma, kazkam gali buti geriau kazkas pavirsutiniska nei nieko. Pavirsutiniska nera taip jau gerai. Atrodo vyrai vadovaujasi logika ir patirtim, moterys pagal tai kaip jauciasi net jei ir nesupranta kodel jauciasi kaip jauciasi, plius polinkis eksperimentuoti buna. Man paprasciau ir jausti ir suprasti kodel, zinoti kas sukelia ka. Shanti.

72

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Kam reikia monotoninio gyvenimo ritmo tas ir iesko geru pvz, kam reikia gyvenimo tas ir gyvena bet tikrai ne taip kaip kiti o taip kaip jie nori ir nesuka galvos del kitu stereotipiniu santykiu

73

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Gerietis parašė:

zodziu merginos be sekso nieko nebus o jai to nesuvoket iki siol klausimas ar isvis jus bent zinot ka apie santykius realius o ne pasakom pagristus, kaip cia viena man megino aiskinti prisiskaiciusi romanu kad mes nieko nemokame o ji zino kaip reikia nors pai net nesuvokia kas yra orgazmas realus big_smile zodziu baisu kas darosi ir jos sako kad nera normaliu bernu big_smile teisingai kur cia bus normaliu bernu kaip iesko pacios nieko nzn ko net ieskosi big_smile kas del bernu kaip supratau tokiu kaip as laisvu mazuma, kuie neturi isipareigojimu ir ieskosi sekso, dauguma idiotu kurie vede ir ieskosi mergu seksui nuo zmonos, na bet kaip sakoma kaip pasiklosit taip ismiegosit, niekas nekaltas kad durniai buvot ir dabar tenka ieskotis meiluziu atskirai, nbet nuo to neturetumeme mes kenteti tie kurie LAISVI ESAME ir nebuvom idiotai arba tapo ne idiotai ir neuzsikore vienos mergos o gyvena laisvai be baimes ir visokiu intrigu tongue

Eik tu tamsuma kaimo:::012 Geriau uzsiimtum kuo naudingesnio nerasinejas nesamoniu, per tokius kaip tu panos ir nenori skirti pasimatymu, nes tokie lovelasai nelaimingi atsibodo, baisus, bendraut nemoka, visos jiems blogos, niekam tikusios nes tokiems slykstynem sekso neduoda:::810, o ir davusios blogos nes neatininka doroviniu ir finansiniu standartu:::044

74

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

iesko vaikinai, randa merginos... smile

75

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Rudaakė parašė:

kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad vyrai cia tik pramogauja.

Ne kitaip ir moterys, tik pramogavimo būdai kitokie. Nors elgesio šaknys vienodos tiek pas tuos, tiek pas kitus - kompleksų glaistymas ir dėmesio trūkumas.
Panašu, kad kompiuterių, išmaniųjų telefonų ir interneto išplitimas internetinių pažinčių idėjai išėjo ne į naudą - kokybę pakeitė kiekybė: jei anksčiau pažindindamasis internete galėjai tikėtis, kad jei jau žmogus gali internetu naudotis, tai jau kažko vertas, tai dabar, kai kiekvienas durnius tam galimybę turi, susidarė vaizdas, kad tie durniai savo mase tiesiog išstūmė normalius žmones iš virtualios erdvės. Ir ne nuostabu: kiek gi gali normalus žmogus turėti kantrybės, kad, merginų atveju - ištisai trinti visokių keistuolių ir seksomanų laiškus, vaikinų atveju - rašyti originalius ir įdomius (oficialus merginų pageidavimas) laiškus, į kuriuos vis tiek niekas nesivargina atsakyti.

76

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Audrius parašė:
Rudaakė parašė:

kuo toliau, tuo labiau atrodo, kad vyrai cia tik pramogauja.

Ne kitaip ir moterys, tik pramogavimo būdai kitokie. Nors elgesio šaknys vienodos tiek pas tuos, tiek pas kitus - kompleksų glaistymas ir dėmesio trūkumas.
Panašu, kad kompiuterių, išmaniųjų telefonų ir interneto išplitimas internetinių pažinčių idėjai išėjo ne į naudą - kokybę pakeitė kiekybė: jei anksčiau pažindindamasis internete galėjai tikėtis, kad jei jau žmogus gali internetu naudotis, tai jau kažko vertas, tai dabar, kai kiekvienas durnius tam galimybę turi, susidarė vaizdas, kad tie durniai savo mase tiesiog išstūmė normalius žmones iš virtualios erdvės. Ir ne nuostabu: kiek gi gali normalus žmogus turėti kantrybės, kad, merginų atveju - ištisai trinti visokių keistuolių ir seksomanų laiškus, vaikinų atveju - rašyti originalius ir įdomius (oficialus merginų pageidavimas) laiškus, į kuriuos vis tiek niekas nesivargina atsakyti.

kaip visada taikliai, lieka tik pritart smile

77

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Vaidas parašė:

Galbut merginos nori demesio ir jaustis geresnem uz kazka, todel isikelia nuotrauku ir zvejoja skiriama demesi, bet nesusimasto apie gyvenimo prasme, seimos kurima, neturi patirties kas yra sveiki santykiai su priesinga lytimi. Todel man niekas neparaso jokiose anketose bevei,  nebent kaip vienoj anketoj parasiau kad man parase 0 zmoniu nuo tokios ir tokios datos, tada parase viena mergina, jautesi turinti koses galvoj, susitikom - neatitikom ko norejom is antros puses kaip partnerio, bet pokalbiai ir laiko leidimas visad turedavo daug prasmes tai jau pora metu geri draugai, kad ir kas nutiktu. Daugiau nebeparase kai pakeiciau statistika kad man parase 1 zmogus. Taigi, merginos buna reaguoja i komplimentus, bet nepratesia pokalbio mazdaug "aciu, viso gero", vietoj to kad kazka pasakytu ar paklaustu.

As manau kadsantykiai turetu buti abipusiai ir lygus mazdaug, tai jei merginos nerodo jokiu klausimu, nelabai dalinasi kazkuo, nejau reikia tempti po zodi ilgais ar daug klausimu, su daug laisku? Neatrodo kad taip turetu atrodyti pokalbis su kazkieksubrendusiu individu.

Gyvenime bendravau su 3 merginom, kur santykiai truko po kelis metus, man nepatinka ideja laikinam seksui ar nuotykiams, nes man nesinori merginos kuri naiviai ar lengvabudiskai lietesi prie kitu vaikinu, nes nesuvoke savo pacios ar kitu asmenu ilgalaikiu siekiu.

Jei imanoma vengiu virtualaus bendravimo, nes tai atrodo kad nelabai su realiu zmogum bendrauji, nes jo neatsiranda realiam gyvenime, negali daryti to kas gyva. nesant galimybei galima telefonu bendraut - vis patogiau ir greitai galima apsikeisti mintim ir emocijom kurias geriau supranti ir jauti, o ne kaip chate pamastymai ir vienas sakinys.

Internete susipazinti imanoma, bet sunkoka pataikyti i reikiamas aplinkybes. As savo anketoj pvz parasiau kad tarsi merginos nebijotu susitikti, jei jos kartais bijo isipareigojimo, kad galimatiesiog susitikt ir gerai laika praleist, be kazkokiu seksu. Bet ir tai atrodo neveikia.

Nezinau, galbut egzistuoja kokia viena kita subrendusi ar kazkiek mastanti mergina kuri tiki ir zino kad tarp vyro ir moters imanomi santykiai, ir kas tai yra. Po ilgesnio laiko grizus cia, nelabai sekesi to rasti. Pagrindine isvada kaip sakiau apie demesio susilaukima, prie to dera manau jei butu kazkokie vaikinai kaip aksesuarai kur mergina dar labiau jaustu savo verte ir galetu pasigirti pries kitas pv,  mano vaikinas turi ta ir ana, ar jis toks ir anoks. Kalbant apie pavirsutiniskus dalykus.

Siaip buna turiu minciu sukurti kitokio pobudzio svetaine susipazinimui, jei turit minciu ar patarimu del svetaines galit parasyti pm privacia zinute.

Neturiu nei minciu, nei patarimu, o tik klausima smile Apie kokia kitokio pobudzio svetaine cia uzsiminei?

78

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

mp parašė:

Neturiu nei minciu, nei patarimu, o tik klausima :) Apie kokia kitokio pobudzio svetaine cia uzsiminei?

Na jeigu pasakysiu, tai arba kažkas kokybiškai implementuos ir bus gerai visiems, arba nekokybiškai implementuos ir bus papildomas nekokybiškas konkurentas. Tai gal bendrąja prasme užsiminsiu, kad tai susiję su: žmonių skatinimu būti labiau harmoningiems - apskritai vertybių atsiradimas, skatinimas pasidalinti informacija pažinimui, geresni klausimai anketose kurie taupytų laiką. Bet nesakau kaip tai būtų realizuota. Ar užtenka?

79 (redagavo Red 2015-05-14 11:23)

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

Sveiki, prisiregistravau neseniai , tačiau jau galiu pareikšti nuomonę ir iš savo pusės, ko ieško vaikinai/vyrai. Aišku temos pavadinimas labai ne konkretus, nes visi žmonės esantys šioje svetainėje ieško pažinčių vienokių ar kitokių (ar tai būtų tiesiog bendravimas, ar susitikinėjimai, ar trumpalaikiai santykiai).

Taigi kokie būtų atsiliepimai apie vaikinus: išties nudžiugino , nes būtent čia vaikinai/vyrai pasirodė kur kas brandesni ir labiau susitupėję nei kitose pažinčių portaluose ,kaip antai hotnot.lt ar draugas.lt . Tačiau dažnas strimgalviais pamatęs gražų snukelį ar subinę puola iškart prašyti tel numerio ar siūlyti susitikti. Na kodėl bent viena protinga moteris ar mergina , suvokianti ,kad ji turi daugiau nei išvaizda turi sutikti ir su visais iš eilės bendrauti taip kaip būtent jiems (vyrams) norisi, na juk mes ne lėlytės turim ir savo nuomonę ir charakterį -nepamirškit !

Pavyzdžiui aš esu toks žmogus ,kuriam yra būtina bent keletą dalykų apie kitą žmogų sužinoti netiesiogiai ,kad bent minimaliai įsivaizduočiau ar žmogus man yra ydomus, vietoj to ,kad susitikus tektų kentėti didelį diskomfortą. Beabejo vaikinas/vyras, kuris nuo pats pirmos žinutės pradės verkšlianti koks jis vargšas ir kaip jam nesiseka net čia susirasti merginos atrodo apgailėtinai, siūlantis iškart trumpalaikius santykius, dėja, taip pat. O juolab gavęs neigiamą atsakymą dar išplūsta visokiais žodziais, tai išvis esu pasibaisėjus.

Žodziu kaip ieškosit, tą ir rasit. Jei jau dominai kažkas rimčiau, turėtumėt jau geriau apgalvoti ką rašot ir kaip bendraujat (galioja visiems ,tiek vaikinams, tiek merginoms) smile

80

Re: Kas cia istikruju iesko pazinciu? Vaikinai ar merginos?

jeigu rimtai iesko cia, jie idiotai.