As ir nesakau, kad privalai skėst kojas kiekvienam pasitaikiusiam.. Čia buvo kaip pavyzdinis stereotipas, vienas iš laaabai daug.. Pagalvok apie tuos kitus visuomenės sukurtus stereotipus, nustebsi - jų daug.. Dauguma merginų savo gyvenime remiasi 20% savo nuomonės, 80% kitų stereotipų... Man pvz nebūtų malonu bendraut su mergina, kuri "Ai, motina sakė taip", "O senelis patarė kitaip", "Bet visam pasaulyje žinoma, kad turi būti taip", ir t.t..
Šiuolaikinės merginos labai mėtosi.. pačios nežino ko nori arba nesugeba apsispręst.. Pvz: mieste, troleibuse, ar dar kur nors sutinki gražią merginą.. Bet ji ir liks neužkalbinta vien todėl kad užtenka pamąstyti apie tai, kad ji pati nežinos ko nori, blaškysis ir gausis nesamonė.. Ir bernas ramiai praeina, jo daugiau "nė padujų"... Ir tokių situacijų matau daug (iš kitų pusės, pats tokiu bullshit išvis neužsiimu).. Ir po to gaunasi kad vieni kitiems yra pasikėlę ir t.t..
Ždž, atsakant į temos klausimą, mano nuomonė būtų - kad neverta kažko ieškoti apskritai.. Aš pvz nelinkęs tokioj vietoj rizikuot, tad partnerei (jei taip galima pavadint) sukūręs tokius reikalavimus, kad niekas pasaulyje nepraeitų.. Tik gaila kad būna situacijų, kuomet ne tu užkalbini mergiją, o tave užkalbina - daug gynimosi ir atsisakymų.. Tik bevertis laiko gaišimas atsikalbinėjimams..... Aš pvz kaip maždaug ir tu - žinau, ko noriu gyvenime, kokius reikia pasiekti tikslus ir t.t.. → ir puikiai žinau, kad tai galiu pasiekti pats, partnerė būtų tik bereikalinga kliūtis ir daugiau nieko.. Ir tokių situacijų, kuomet bus pasirenkama gyvent vienatvėje, tik daugės..