81

Re: Kelionių gidas - vienišiui

Lina parašė:
Arturas parašė:
Lina parašė:

kas per žygis ??

Žygis dviračiu galvoju ir planuoju po truputi būtų smagiau su kažkuom keliauti arba teks vienam.

Liepos mėn. su dviračiu gali būti per karšta ir žiūrint koks maršrutas

liepos per karsta o ziema bus per salta)

82

nereikia bijoti karščio čia ne jokia afrika. juk bus galima užsukti prie upės ar ežero jei yra kur.

83

Aš neatspari dideliam karščiui

84

Arturas parašė:

nereikia bijoti karščio čia ne jokia afrika. juk bus galima užsukti prie upės ar ežero jei yra kur.

ir turi būti kažkokia atkarpa pvz. plentu tikrai nenorėčiau važiuoti

85

Lina parašė:
Arturas parašė:

o kuom bus atkarpa

86

Gal norėtum važiuoti su kabrioletu? Įsimestume palapinę ir viską, ko reikia į bagažinę, ir galėtume laisvai lėkti kur tik širdis geidžia. M? smile

87

Valdas parašė:

Gal norėtum važiuoti su kabrioletu? Įsimestume palapinę ir viską, ko reikia į bagažinę, ir galėtume laisvai lėkti kur tik širdis geidžia. M? smile

čia priklauso nuo to, kas tą kabrioletą vairuoja smile

88

Arturas parašė:
Lina parašė:
Arturas parašė:

o kuom bus atkarpa

pvz. gali būti lauko keliukai, pamiskes ir gali būti magistrale smile lb dau variantu

89 (redagavo Valdas 2015-06-25 14:49)

Lina parašė:

čia priklauso nuo to, kas tą kabrioletą vairuoja smile

Tau patinkantis vaikinas smile

Turėjau galvoje patį keliavimo būdą. Dėl karščio, patogumo.

90

Važiuočiau su tokiu kabrioletu smile ?

http://ipocars.com/imgs/a/f/i/y/g/ford_ … _1_lgw.jpg

91

Na va smile Dabar reikia vaikino, kuris tokį turi arba kuris kelionei su tavimi tokį nusipirktų smile

92

Lina parašė:
Arturas parašė:
Lina parašė:

o kuom bus atkarpa

pvz. gali būti lauko keliukai, pamiskes ir gali būti magistrale smile lb dau variantu

bet magistralėje plentas lauko keliukais būtinai ir pamiškės. paskelbsiu maršrutą

93

Valdas parašė:

Na va smile Dabar reikia vaikino, kuris tokį turi arba kuris kelionei su tavimi tokį nusipirktų smile

Po kelionės galėtų parduoti :::607
Čia vien už tokias mintis prikaltų prie kryžiaus. Šmaikštuolis. Šiaip su kabrioletu bet kuris pavežioti sugebėtų, o va leistis į žygį su panele tai čia jau iššūkis ne kiekvienam vyrukui smile

94 (redagavo Valdas 2015-06-25 15:15)

Taip smile Labiau malonumas nei iššūkis, jei pasirenkama tinkama mergina maloniam bendravimui smile Žygis gali būti ir keliauti su mašina, ir išlipus iš mašinos keliauti kur nori ir kiek nori smile

95

Bet visa tai man primena tą situaciją, kai ką vaikinai beparašytų, mergina atsako: 'Taip, tai skamba viliojančiai, gal būtų ir įdomu, bet ne' smile

96

na aš žygį  įsivaizduoju taip ...nuvyksti iki kažkokio objekto, ten įsikuri ir po to kiekvieną dieną turistauji ar kojytėmis, ar dviratukais, ar plaustais. Vien žygiuoti man per daug sudėtingas reikalas.

97

O. Dabar aišku smile

98

Valdas parašė:

Bet visa tai man primena tą situaciją, kai ką vaikinai beparašytų, mergina atsako: 'Taip, tai skamba viliojančiai, gal būtų ir įdomu, bet ne' smile

ne nu jei vaikinas parašo kiek kg gali nešti ir kiek nueini km tai kažkaip baigiasi fantazija ...jau nebepanašu į malonų poilsį smile

99

Lina parašė:

na aš žygį  įsivaizduoju taip ...nuvyksti iki kažkokio objekto, ten įsikuri ir po to kiekvieną dieną turistauji ar kojytėmis, ar dviratukais, ar plaustais. Vien žygiuoti man per daug sudėtingas reikalas.

matai kaip galim kiekviena diena jei sutartume.

100

Lina parašė:
Valdas parašė:

Po kelionės galėtų parduoti :::607
Čia vien už tokias mintis prikaltų prie kryžiaus. Šmaikštuolis. Šiaip su kabrioletu bet kuris pavežioti sugebėtų, o va leistis į žygį su panele tai čia jau iššūkis ne kiekvienam vyrukui smile

aš leisčiausi į žygį su tavim manau galėčiau