Re: Kelionių gidas - vienišiui
Nebeverk, o eik susirask kokia pana
Čia tema apie keliones, o ne apie panas
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kelionių gidas - vienišiui
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
arba koki vyruka)
neverkiu aišku
ally lorel parašė:Nebeverk, o eik susirask kokia pana
tai kad niekas niekur nekeliauja visi namie sedi ir blevyzguoja
aišku kelionės
aš keliausiu greitai gal kas prisijunks
pati didžiausia kelionė - kai esi santykiuose su kitokiu žmogumi negu tu pats. (plečiasi pasaulėžiūra)
pats tokioje kelionėje sunkiai tveriu.
pati didžiausia kelionė - kai esi santykiuose su kitokiu žmogumi negu tu pats. (plečiasi pasaulėžiūra)
pats tokioje kelionėje sunkiai tveriu.
i tolimas keliones geriau keliauti vienam. nes buna charakteriu nesuderinamumas ir paskui nesutarsite del daugybes dalyku ir siaip skiriasi zmoniu fizines galimybes pasirengimo lygis ir panasiai
Vytautas parašė:pati didžiausia kelionė - kai esi santykiuose su kitokiu žmogumi negu tu pats. (plečiasi pasaulėžiūra)
pats tokioje kelionėje sunkiai tveriu.i tolimas keliones geriau keliauti vienam. nes buna charakteriu nesuderinamumas ir paskui nesutarsite del daugybes dalyku ir siaip skiriasi zmoniu fizines galimybes pasirengimo lygis ir panasiai
Ir taip ir ne. Jei požiūriai labai skiriasi ir žmonės būna sudėtingi tada jo. Šiaip tai į trečiojo pasaulio šalis visai nieko keliauti su kažkuo. Nors keliaudamas sutinki žmones , bet jais lengvai nepasitikėsi ir ramiai savo daiktų nepaliksi.
Vytautas parašė:pati didžiausia kelionė - kai esi santykiuose su kitokiu žmogumi negu tu pats. (plečiasi pasaulėžiūra)
pats tokioje kelionėje sunkiai tveriu.i tolimas keliones geriau keliauti vienam. nes buna charakteriu nesuderinamumas ir paskui nesutarsite del daugybes dalyku ir siaip skiriasi zmoniu fizines galimybes pasirengimo lygis ir panasiai
na aš turiu galvoje ne fizinę kelionę, o paprasčiausius dviejų žmonių santykius - dviejų skirtingų asmeninių pasaulių jungimąsi, taikymąsi vienam prie kito.
dabar galvoju, kad dalinai sumelavau sakydamas, jog su skirtingais žmonėmis "santykių kelionėje" sunkiai tveriu, visaip būna...:)
didžiausia žygį darysiu link Kėdainių kas norėtų prisijungti ?
didžiausia žygį darysiu link Kėdainių kas norėtų prisijungti
?
kas per žygis ??
Atostogos artėja, o vizijosjokios
Atostogos artėja, o vizijosjokios
todel kad tu pati neturi vizijos ir nebandai jos kurti o lauki kol tau kazkas organizuos kelione. pati pagalvk kur noretum vaziuoti ir ka noretum veikti ir vaziuok nors viena nors su pakeleiviais
Arturas parašė:didžiausia žygį darysiu link Kėdainių kas norėtų prisijungti
?
kas per žygis ??
Žygis dviračiu galvoju ir planuoju po truputi būtų smagiau su kažkuom keliauti arba teks vienam.
aš tau nupiešiu vizija
Lina parašė:Atostogos artėja, o vizijosjokios
todel kad tu pati neturi vizijos ir nebandai jos kurti o lauki kol tau kazkas organizuos kelione. pati pagalvk kur noretum vaziuoti ir ka noretum veikti ir vaziuok nors viena nors su pakeleiviais
Taip šiurkščiai nereikėjo jei turėčiau viziją tai visai nebūčiau tokios temos užvedus.
Lina parašė:Arturas parašė:didžiausia žygį darysiu link Kėdainių kas norėtų prisijungti
?
kas per žygis ??
Žygis dviračiu galvoju ir planuoju po truputi būtų smagiau su kažkuom keliauti arba teks vienam.
Liepos mėn. su dviračiu gali būti per karšta ir žiūrint koks maršrutas
sudarysiu, galėsi nuo kitos vietos prisijungt aš iš toli varysiu. aš tai nebijau karščio dar neaišku kokie orai bus esu užsigrudinęs .
Puslapiai Ankstesnis 1 2 3 4 5 6 … 9 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kelionių gidas - vienišiui