Re: Kaip sekasi susipažinti?
nu siaip jei mest vyra, tai reik turet pas ka eit.. ta prasme kam mest vyra ir likt vienai? is pradziu susiranda pas ka perbegt, tada meta vyra... o tai ko nepasinaudojai pasiulymu?
Jūs esate neprisijungęs. Prašome prisijungti arba registruotis.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip sekasi susipažinti?
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
nu siaip jei mest vyra, tai reik turet pas ka eit.. ta prasme kam mest vyra ir likt vienai? is pradziu susiranda pas ka perbegt, tada meta vyra... o tai ko nepasinaudojai pasiulymu?
Nu suprantu, kad vienas kitas jaunuolis siūlytųsi. Bet čia masinis reiškinys. Nagi vyrai, išduokite, kodėl 25 metų vyras rašo 42 metų moteriai ir įkyriai siūlosi į svečius?
Jei vien dėl sekso, tai negi neranda savo amžiaus panelių? Negaliu patikėt...
Nemanau, kad jums kazkas raso tuos seksus. Cia tik norit pasigirt, kad jums raso ir tiek.
nu siaip jei mest vyra, tai reik turet pas ka eit.. ta prasme kam mest vyra ir likt vienai? is pradziu susiranda pas ka perbegt, tada meta vyra...
o tai ko nepasinaudojai pasiulymu?
nepasinaudojau pasiulymu todel kad saziningas esu negriaunu svetimu seimu ir man nepatinka tokios moteros kurios kitu vyru iesko. jeigu isdave viena vyra tai ir man irgi bus neistikima. todel stengiuosi vengti tokiu
Mhm... visti supratau, kad dauguma vyrų rašo, kad tie jaunuoliai rašantys tetai iš tikrųjų tik kokybiško sekso ir moteriškumo ieško....
Išskyrus vieną, kuris nepatikėjo... Ech... Aš irgi netikėčiau
O aš jau mieli vyrai , prigalvojau: nori apvogti, nufotografuoti - šantažuoti, gauti atlyginimą, gauti finansinės naudos.... Nepykite jei ne taip... gal ir ne taip...
Tai mano galvoje vienintelis pasiteisinimas, kam jiems sena neišvaizdi(pagal jaunuolio supratimą) teta...
OLA parašė:Konstantinas parašė:o man parase istekejusi moteris norinti del manes mesti vyra) gal tokias irgi reikia viesinti?
Ireminti reikia foto ir pakabinti virs lovos
nea mano moters idealas yra tik OLA va tavo foto tikrai ireminciau
tai ko neireminai, ko lauki kitu metu pabaigos kai manes cia gal jau nebebus , naudokis proga pakol foto viesinu
Tomas parašė:nu siaip jei mest vyra, tai reik turet pas ka eit.. ta prasme kam mest vyra ir likt vienai? is pradziu susiranda pas ka perbegt, tada meta vyra...
nepasinaudojau pasiulymu todel kad saziningas esu negriaunu svetimu seimu ir man nepatinka tokios moteros kurios kitu vyru iesko. jeigu isdave viena vyra tai ir man irgi bus neistikima. todel stengiuosi vengti tokiu
Ka tu ten sugriausi jai jau pries tave ten viskas jau sugriauta ir isardyta ir is viso ko tu suki galva del kito vyro ar seimos galva jai boba gera reikia imti pakol kiti nesusiprotejo o moteriske del to i bega i kito glebi ir namus, nes pati ju neturi ir su durnium gyvent atsibodo.
Konstantinas parašė:Tomas parašė:nu siaip jei mest vyra, tai reik turet pas ka eit.. ta prasme kam mest vyra ir likt vienai? is pradziu susiranda pas ka perbegt, tada meta vyra...
Ka tu ten sugriausi jai jau pries tave ten viskas jau sugriauta ir isardyta ir is viso ko tu suki galva del kito vyro ar seimos galva jai boba gera reikia imti pakol kiti nesusiprotejo o moteriske del to i bega i kito glebi ir namus, nes pati ju neturi ir su durnium gyvent atsibodo.
as tai su juo sutinku. Cia nepasiteisinimas, kad neturi namu. Tai gali pas tevus eit laikinai pagyvent jei jau neturi namu, neturi is ko issinuomot.
Tiesiog kai tu jai atsibosi, tada irgi ji slapta ieskos su tuo paciu pasiteisinimu
jo, koks cia seimos griovimas, jei ji pati sako jau nori palikti vyra.. nors gal tik sako.. nesuprasi tu moteru ir ju planu..
http://fun.tochka.net/video/483425-lyub … t-rebenka/ va patarimu paklausykit geriau
Konstantinas parašė:OLA parašė:Ireminti reikia foto ir pakabinti virs lovos
nea mano moters idealas yra tik OLA va tavo foto tikrai ireminciau
tai ko neireminai, ko lauki kitu metu pabaigos kai manes cia gal jau nebebus
, naudokis proga pakol foto viesinu
gali istrinti savo nuotrauka is ieskoko bet tavo anketos kopija liks web archive is ten neissitrinsi
nea bijau as tokiu moteru nes su moterimi daznai i vyro gyvenima ateina ir problemos) ypac stengiuosi vengti probleminiu moteru su ne iki galo nutraukta snatuoka skyrybom buvusiais vyrais nestabilia psichine busena ir kitokiom problemom. ir klausimas del ko pradeti tokius santykius ar tai verta? kad pasimyleti su tokia moterimi? as manau kad tikrai neverta su tokiom prasideti jau geriau pasimegauti laisve ramybe ir vienatve
OLA parašė:Konstantinas parašė:nea mano moters idealas yra tik OLA va tavo foto tikrai ireminciau
tai ko neireminai, ko lauki kitu metu pabaigos kai manes cia gal jau nebebus
gali istrinti savo nuotrauka is ieskoko bet tavo anketos kopija liks web archive is ten neissitrinsi
Koks tu neromantiskas galejai parasyt, kad mano atvaizdas isliks atminti iki paskutinio atodusio, o tu kazkie ten web archyvai, ne aisku kiek tie archyvai bus tendencijos, technologijos keiciasi, o tu taip ir liksi kirmyt anapus monitoriaus
yra labai durnas žmonių požiūris, kurie po anketa pasirašę, kad ieško bendravimo, bet vistiek renkasi tą bendravimą pagal išvaizdą. Tai kyla klausimas, kas kam prieštarauja tada ? Aš mėgstu save čiut čiut iškelti, bet, vienintelis dalykas, kurį aš turiu, tai yra bendravimas, sugebu prisitaikyti prie įvairių žmogaus tipų ir nuotaikų, žodžio kišenėje neieškau, bet kai išvaizda trugdo žmonėm bendrauti ( kalbu apie tai, kad žmonės pamatę kaip atrodau iškarto dingsta arbe tiesiog vengia), tai kur tada mes ritames? p.s nevergšlenu, paguodos neieškau, savo išvaizda nekompleksuoju. Peace
Konstantinas parašė:OLA parašė:tai ko neireminai, ko lauki kitu metu pabaigos kai manes cia gal jau nebebus
Koks tu neromantiskas galejai parasyt, kad mano atvaizdas isliks atminti iki paskutinio atodusio
, o tu kazkie ten web archyvai, ne aisku kiek tie archyvai bus tendencijos, technologijos keiciasi, o tu taip ir liksi kirmyt anapus monitoriaus
taip ir liksiu nes neradau tokios moters kaip tu)
yra labai durnas žmonių požiūris, kurie po anketa pasirašę, kad ieško bendravimo, bet vistiek renkasi tą bendravimą pagal išvaizdą. Tai kyla klausimas, kas kam prieštarauja tada ? Aš mėgstu save čiut čiut iškelti, bet, vienintelis dalykas, kurį aš turiu, tai yra bendravimas, sugebu prisitaikyti prie įvairių žmogaus tipų ir nuotaikų, žodžio kišenėje neieškau, bet kai išvaizda trugdo žmonėm bendrauti ( kalbu apie tai, kad žmonės pamatę kaip atrodau iškarto dingsta arbe tiesiog vengia), tai kur tada mes ritames? p.s nevergšlenu, paguodos neieškau, savo išvaizda nekompleksuoju. Peace
ne durnas. Zmogui reik ir isvaizdos. Jei pana ledine, o tu kaip snarglys atrodai, tai kad ir kaip bendrausi , sunku ar net slykstu bus jai prie taves liestis ar su tavim kazkur pasirodyt. Ji nori ir isvaizdos ir bendravimo.
Manau kad neblogai sekiojasi, juk ateini ir iseini tai jau rodiklis kad gerai, o jai pastoviai cia sedi tai manau nekoks rodiklis apie ta zmogu kuris nesugeba susirasti ko ieskosi. Kita dalis kurie nzn ka cia veikia ir megindami bendrauti kazka bando aiskintis, nors manau esmes nekeicia nes vistiek lieka nesusiprate ko nori sitame saite. Dar viena kategorija tai "uzimti" ir "troliai". "Uzimtos" dazniausiai buna cia todel kad noretu susirasti taciau labai bijo nes buvo papuolusios ant visisku neismaneliu ir buvo jomis pasinaudota. Nors ir kaip jos noretu vel bet kaip sakoma "tualeto akys dideles" ir jos apgaudineja save nors puikiai zino kad ieskosi pasoneja (apie vyryska lyti nekalbu nes ji man nera aktuali). O "troliai" dazniausiai buna nepilanmeciai isigimeliai kurie nesugeba savo nepilnavertisko komplekso suvaldyti.
Isvados manau aiskios, cia susirasti labai sudetinga, taciau imanoma (kai yra abipuse simpatija) o visa kita tai jau nuo isprusimo ir pasauleziuros priklauso
http://fun.tochka.net/video/483425-lyub … t-rebenka/
va patarimu paklausykit geriau
Kaip faina:) kodėl su amžiumi paprastus dalykus paverčiame sudėtingais;)
OLA parašė:Konstantinas parašė:gali istrinti savo nuotrauka is ieskoko bet tavo anketos kopija liks web archive is ten neissitrinsi
Koks tu neromantiskas galejai parasyt, kad mano atvaizdas isliks atminti iki paskutinio atodusio
, o tu kazkie ten web archyvai, ne aisku kiek tie archyvai bus tendencijos, technologijos keiciasi, o tu taip ir liksi kirmyt anapus monitoriaus
taip ir liksiu nes neradau tokios moters kaip tu)
As manau, kad tu moterims esi abejingas
OLA parašė:Konstantinas parašė:nepasinaudojau pasiulymu todel kad saziningas esu negriaunu svetimu seimu ir man nepatinka tokios moteros kurios kitu vyru iesko. jeigu isdave viena vyra tai ir man irgi bus neistikima. todel stengiuosi vengti tokiu
as tai su juo sutinku. Cia nepasiteisinimas, kad neturi namu. Tai gali pas tevus eit laikinai pagyvent jei jau neturi namu, neturi is ko issinuomot.
Tiesiog kai tu jai atsibosi, tada irgi ji slapta ieskos su tuo paciu pasiteisinimu
Tai reikia daryt, kad savo isrinktajai neatsibostum o jai gulinesi ant peciaus su bambaliu i nei siknos pekarutinsi tai net ir geriause ir sitikymiause nusuks i sona ir pabegs
Darius parašė:OLA parašė:Ka tu ten sugriausi jai jau pries tave ten viskas jau sugriauta ir isardyta ir is viso ko tu suki galva del kito vyro ar seimos galva jai boba gera reikia imti pakol kiti nesusiprotejo o moteriske del to i bega i kito glebi ir namus, nes pati ju neturi ir su durnium gyvent atsibodo.
Tiesiog kai tu jai atsibosi, tada irgi ji slapta ieskos su tuo paciu pasiteisinimuTai reikia daryt, kad savo isrinktajai neatsibostum o jai gulinesi ant peciaus su bambaliu i nei siknos pekarutinsi tai net ir geriause ir sitikymiause nusuks i sona ir pabegs
aisku, su tavim zinosim kaip yra
siaip man tai nuskambejo toks labai jau gresmingai tavo teiginys. Tipo turi verstis per galva kad tik nenusibostum, o jei taip atsitiks, sakes. Ir negali turet ramybes. Cia kaip darbe, tik ziurek, nepadaryk klaidos, nepasirodyk kad esi tinginys, nes bus sakes.
Puslapiai Ankstesnis 1 … 4 5 6 7 Sekantis
Norėdami rašyti atsakymą turite prisijungti arba registruotis
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Kaip sekasi susipažinti?