41

Re: Ieško darbuotojų Alytuje

gedukas parašė:

Kad ir kiek besipiktintum tikrai pareigos ne šluotos brolio.Bet tikrai už solidų atlyginimą kiek žinau to žmogaus dabartinės pajamos bruto truputėlį daugiau nei du su puse tūkstančio eurų.čia be priedų.be tarnybinio automobilio ir visų kitų smulkmenų.Matyt žmonės neturi ką slėpti kai reikia.už tiek parsiduoti.

algos dydis ne esme. tokie pinigai mokami tik uz dideles atsakomybes darba. cia jau koks nors regiono vadovas ar stambios tarptautines imones vadovas ir panasios pareigos. bet atsakomybe tokiose pareigose tokia kad tie pinigai neatnes dziaugsmo. jau geriau ramesnis darbelis nors ir su sluota rankose bet uztai ramiau miegosi naktimis. verslas tai karas del pinigu ir del rinku ir as dar abejoju ar noreciau i tai isivelti

42

Re: Ieško darbuotojų Alytuje

nu tai kaip ar yra Alytuje saltkalviu-santechniku ar jau visi emigravo?)

43

Re: Ieško darbuotojų Alytuje

As tai ieskau medienos supirkimo imones Alytuje. Radau nemaza sarasa cia https://branginu.lt/imones/medienos-supirkimas/alytuje, taciau galvoju pasikonsultuosiu su zmonemis is Alytaus. Manau cia tinkama vieta tai padaryti, tai ar kas turit kontaktus geru, patikimu, brangiai superkanciu mediena imoniu ar fiziniu asmenu? smile Gal ka is mineto puslapio galit rekomenduoti?