Topic: ka galvojat apie uzsieni?
tai va ka gavvojat ?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → ka galvojat apie uzsieni?
tai va ka gavvojat ?
man tai jisai nelabai kaip airija .tik uzdarbiui pinigu kai turi kiek reikia ir vaziuoji atgal.:)
kas nori tas ir Lietuvoj prasigyvena...kas turi savigarbos lieka cia...;)
as tai dar pora metuku ir vaziuoju atgal nes nenoriu dirbti visa savo gyvenima;)
tikriausiai pasiilgai Lietuveles...;)
jo cia jau atsibodo bedirbti. o kada tu zadi vaziuoti atgal? ir ar tau cia patinka:)
netaip supratai as Lietuvoje gyvenu ir cia sugebu uzsidirbti...:)
kol jauni varykit y uzsieni,nes jei ne seniai tada varysit....
As niekada negrysiu is cia kur esu man cia geriausia..............Nes lietuvoje as nieko sau nematau gero,beje ten man aplink tik skaudus prisiminimai ir asareliu kruvos!
kol jauni varykit y uzsieni,nes jei ne seniai tada varysit....
nieko as ten nepameciau...
nemoki ziureti,uzsienyje irgi kaimu yra,tai ka tu nori pamatyti...
..jus varot ten tik uzsidirbti,ir valgot makaronus,sulinde,y hatikes..
..reikia dirbt ir gyvent,...skrudzai del to taip ir masto...
jeigu nuvaziuoti i uzsieni atostogauti ar siaip pasizvalgyti tai as uz tai,man labai patinka,bet ten dirbti.....tai jau ne...as ta ir cia sugebu...
Padirbi kelis meneselius,varai i kita saly...
o ne kaip tie kur priestai minejau,,,kisa i kojine,kad i lt galetu parsivezti,kam?
..spesim pasedeti toj lt,ten visada gali gryzti..
..pasauli pamatykit...
arunas joa su tavm visom 6ataugom uz;) i lt spesim:D o uzsinei reik gyvent, pamatyt gyvenima uzsidirbt vaziuot pailset ir pan;) o ne sedet lt senatvej prisisedesim ten;)
kaikas net ir senatvei..ten nesedes.....Bent jau as tikiuosi..cia su visam likti!:-D
man taip atrodo jejgu cia tik dirbsi visa gyvenima tada parvarisi y lietuva kai 40 metu bus tai visa givenima busi tik dirbes . tai geriau ko greiciau.
man taip atrodo jejgu cia tik dirbsi visa gyvenima tada parvarisi y lietuva kai 40 metu bus tai visa givenima busi tik dirbes . tai geriau ko greiciau.
mano tevui dabar 43 metai. jis gyvena Uk dviejus metus. jis kaskaip nenoriai varo i lt... ir tai jau kita vasara asisake varyt. sako karta per metus dviem denom uztenka
as pats irgi gvenu UK. I lietuva vaziuoju tik dragu aplankyt. savo gyvenima praleist cia planuoju.
as cia realiai gaunu ta, kas lietuvoj butu man tik svajones. dirbdamas per atostogas(4o valandu per savaite) ir sestadieniais(4valandas) galiu sau lest islaikyt teises vairavymo, nupirkti automobili ir draudima(o jis tikrai ne pigus, apie500-600 svau) islaikyt automobili, ir neprasyt tevu pinigu.
Aurimas, 21 wrote:man taip atrodo jejgu cia tik dirbsi visa gyvenima tada parvarisi y lietuva kai 40 metu bus tai visa givenima busi tik dirbes . tai geriau ko greiciau.
mano tevui dabar 43 metai. jis gyvena Uk dviejus metus. jis kaskaip nenoriai varo i lt... ir tai jau kita vasara asisake varyt. sako karta per metus dviem denom uztenka
as pats irgi gvenu UK. I lietuva vaziuoju tik dragu aplankyt. savo gyvenima praleist cia planuoju.
as cia realiai gaunu ta, kas lietuvoj butu man tik svajones. dirbdamas per atostogas(4o valandu per savaite) ir sestadieniais(4valandas) galiu sau lest islaikyt teises vairavymo, nupirkti automobili ir draudima(o jis tikrai ne pigus, apie500-600 svau) islaikyt automobili, ir neprasyt tevu pinigu.
tai tu cia nesnekek nesamoniu tavo tevas dar tik 2 metus ten tera o ne desimt . ir tu dar nesakik kad auto nusipirksi tu dar vienas nesi givenes ir nuomos nemokejes,issimaitines save ir tt.atsibusk is sapno . cia tiek lengva nera vaikas
LOOL.!!! Zvengiu!!! tu nieko nezinai nei apie mane, nei apie mano tevus. aisq jeigu tu gauni kaskokius 800 svaru, tai as tave suprantu...
Diskusijų forumas → Pasaulio Lietuviai → ka galvojat apie uzsieni?