1,261

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

siaip as irgi jau kaip keltis anksti nemegtu tai patikek...tik diena niekados nemiegu nebent jau blogai visai...o kai reikia miegoti eiti tai be vidurnakcio neatsigulu...jei yra kas veikti tai visa nakti galiu nemiegoti...:D

1,262

Oj, chebra, kaip gerai, kad jus apie miega pradejot sneketi:D Patarkit davai, ka man daryti, jei mane nemiga kankina? Net ne nemiga, nezinau, kaip tai imanoma pavadinti, nes nera juk taip kad visiskai nesinoretu miego... Zodziu, klausykit idemiai:D Nueinu pavyzdziui miegoti 23val., o paskui pabundu 02.30 nakties ir visiskai nebenoriu miegoti. Ta prasme, noriu, bet kad akys piestu stojasi ir uzmigti neina. Tuomet pora val pasivartau lovoje, taciau vistiek niekaip neuzmiegu. Atsikeliu is lovos, paklaidzioju po namus, pasitvarkau truputi ir apie 06.30 vel uzsimanau miego. Tada vel atsiguliu ir jau uzmiegu saldziai saldziai. Noretusi miegoti normaliai, kaip visi zmones. Kad atsigulciau ir normaliai iki ryto pramiegociau. Gal zinot, ka reikia daryti, kad taip butu?

1,263

beje, zinokit, pries kokia savaite ismokau kotletukus kepti:D Tad galesiu, bachurai, ir juos jums gaminti:D Tik tikiuosi, paneles man truputi pades, nes visgi nesu dar profe:D

1,264

net nezinau ka cia tau patarus Julija...gal tau nakti buna per karsta ar per salta...(as nuo to nakti kartais pabundu) gal per anksti miegoti eini arba diena pamiegi...siaip pabandyk karsto pieno pries miega isgerti...arba kokios arbateles raminamosios...o tau visalaika taip buna?ar tik nesenai prasidejo?

1,265

Danguole, 20 wrote:

net nezinau ka cia tau patarus Julija...gal tau nakti buna per karsta ar per salta...(as nuo to nakti kartais pabundu) gal per anksti miegoti eini arba diena pamiegi...siaip pabandyk karsto pieno pries miega isgerti...arba kokios arbateles raminamosios...o tau visalaika taip buna?ar tik nesenai prasidejo?

Na, lyg ir nebuna nei pernelyg karsta, nei pernelyg salta... Pienuko silto nelabai megstu, bet arbatikes raminancios pameginsiu atsigert. Aciu, Danguole;)  Siaip ne, ne visa laika. Cia pastaruoju metu man kazkodel sitaip buna...

1,266

Julija, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:

Na, lyg ir nebuna nei pernelyg karsta, nei pernelyg salta... Pienuko silto nelabai megstu, bet arbatikes raminancios pameginsiu atsigert. Aciu, Danguole;)  Siaip ne, ne visa laika. Cia pastaruoju metu man kazkodel sitaip buna...

joa ikalk metu arbatos ir kaip mat atsigausi ir miegosi kaip uzmushta arba kaip angeliukas  wink

1,267

Niu Julija o gal tada cia tie kotletai tavo kokie nors nelabai pilnai sveiki? big_smile

1,268

Linas, 18 wrote:
Julija, 20 wrote:
Danguole, 20 wrote:

joa ikalk metu arbatos ir kaip mat atsigausi ir miegosi kaip uzmushta arba kaip angeliukas  wink

Dekui jums. Kogero, si vakara taip ir padarysiu;)
Beje, mieliau miegociau kaip angeliukas, nei kaip uzmusta:D)

1,269

koks skirtumas bile kad tik miegotum nesivadalojus kazkur naktim cia ;D

1,270

Auris, 19 wrote:

Niu Julija o gal tada cia tie kotletai tavo kokie nors nelabai pilnai sveiki? big_smile

Auri, manieji kotletukai visiskai pilnai sveiki;) Dejau i juos tai ir gaminau juos taip, kaip liepe tetis:D O mano tetis blogu patarimu neduotu
:pp

1,271

nu Julijukai zinokis tu mane jau bauginti pradedi savo cia tuo maloniu pasiulymu valgyt tuos kotletus ir taip juos girdama :V kazka tu cia jau rezgi idomaus :?

1,272

Auris, 19 wrote:

koks skirtumas bile kad tik miegotum nesivadalojus kazkur naktim cia ;D

Ale, joa. Protingai mastai:D)

1,273

Auris, 19 wrote:

nu Julijukai zinokis tu mane jau bauginti pradedi savo cia tuo maloniu pasiulymu valgyt tuos kotletus ir taip juos girdama :V kazka tu cia jau rezgi idomaus :?

Argi as galeciau? Pazvelk i mane, negi as tokia bloga, tokia negailestinga atrodau?:D)

1,274

julija toki jausma patiriau daug kartu (tai yra panasu) bet ne kasdien pas mane taip kai pvz is kokio nors koncerto ar pan. namo gryztu miegoti taip norisi atrodo ant lovos atsigulsiu ir iskart uzmigsiu bet ne, guliu ir ne miegu nors miegoti norisi. taigi irgi pas mane panasi problema wink

1,275

hmm... niu niu ziurem ka turem... hmm... taksafonine mergele, pliurpianti diena nakti.. mm :? Niu zinai vadovaujantis merfio desniu: "Jei gali buti kas nors blogiau, butinai atsitiks" ir liaudies patirtim: "Ten kur mergina, ten ir bedos" big_smile Tai galima daryt isvadas kad zinokis istiesu daug ko galima is taves tiketis big_smile

1,276

Evelina, 17 wrote:

julija toki jausma patiriau daug kartu (tai yra panasu) bet ne kasdien pas mane taip kai pvz is kokio nors koncerto ar pan. namo gryztu miegoti taip norisi atrodo ant lovos atsigulsiu ir iskart uzmigsiu bet ne, guliu ir ne miegu nors miegoti norisi. taigi irgi pas mane panasi problema wink

O as, matai, uzmiegu pradzioj lengvai, bet kad vidury nakties pabundu ir jau nebeiseina miegot. Tik ryte vel pasnaudziu. Na, Evelinuk, matyt, tau taip pat reikes silto pienelio arba raminancios arbateles atsigerti pries miega;)

1,277

nu bet kaip matau pas tave problemele didesne neigu pas mane

1,278

Auris, 19 wrote:

hmm... niu niu ziurem ka turem... hmm... taksafonine mergele, pliurpianti diena nakti.. mm :? Niu zinai vadovaujantis merfio desniu: "Jei gali buti kas nors blogiau, butinai atsitiks" ir liaudies patirtim: "Ten kur mergina, ten ir bedos" big_smile Tai galima daryt isvadas kad zinokis istiesu daug ko galima is taves tiketis big_smile

Nu jau nu...Va, kai paragausi mano gardziuju kotletuku, tada jau ir galesi ciausket:D

1,279

Julija, 20 wrote:
Auris, 19 wrote:

Nu jau nu...Va, kai paragausi mano gardziuju kotletuku, tada jau ir galesi ciausket:D

Julija kievo kotletai butu geriau ant kiek zinau auris jos dievina ;D

1,280

Evelina, 17 wrote:
Julija, 20 wrote:
Auris, 19 wrote:

Julija kievo kotletai butu geriau ant kiek zinau auris jos dievina ;D

Vajetau, as kotletukuose nelabai nusimanau...:? Kuo tie Kijevo kotletai tokie isskirtiniai? Paaiskinkit man, ka? :}