Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jais sninga Airijoje...
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
jais sninga Airijoje...
jais sninga Airijoje...
Idomiai, kogero, atrodo, kai is dangaus kotletai krenta;D
Draugas Nikita gyresi kad isizioji ir patys krenta i burna... :V
Draugas Nikita gyresi kad isizioji ir patys krenta i burna... :V
Bet, Auriuk, cia kazkokia nesamone... Kijevo kotletais turetu snigti Ukrainoje, o ne Airijoje. Kodel jie sumaste i ta Airija nukeliauti?:?
Importas brangioji importas siais laikais valdo pasauli. Importuoji Lietuvi importuoji Kievo Kotleta :] Lietuvis + Kievo Kotletas = laiminga pigi darbo jega ;D Vis geriau uz musulmona ar dar koki nors istvirkeli ;D
as kazkada bandziau gamint kotl.is 600gr mesos 3ys kotl gawosi..wirai dienai uzteko..
del miego..tai gal stresa koki turit?ar blaiwus atsigulat?man ?sgerusiam buna,kad nustojus alkoholiui weikt prabundu..o gal baisiausias stresas-meile kankina?arba gyw.wieta pakeitei?
as kazkada bandziau gamint kotl.is 600gr mesos 3ys kotl gawosi..wirai dienai uzteko..
del miego..tai gal stresa koki turit?ar blaiwus atsigulat?man ?sgerusiam buna,kad nustojus alkoholiui weikt prabundu..o gal baisiausias stresas-meile kankina?arba gyw.wieta pakeitei?
Va va kame visa problema, pasirodo... Viskas, nebegersiu daugiau, nes nuo to gerimo pas mane ir spuogeliai atsiranda, ir nemiga vystosi...
na chebra kam idomu as moku kievo kotletus gaminti jei ka...:V Laurai tikriausiai tik is mesos kepei todel ir mazai gavosi...;)
na chebra kam idomu as moku kievo kotletus gaminti jei ka...:V Laurai tikriausiai tik is mesos kepei todel ir mazai gavosi...;)
Nu, Danguole, mane irgi mokysi tuos populiariuosius kotletus gaminti:D
tai aisku Julija... siaip tikri kievo kotletai darosi:D ir susuktos nemaltos vistienos ir i vidu reikia ideti sviesto gabaliuka...bet dazniausiai daro netikrus vistiena sumala is i vidu sviesto ideda...kaip paprastus kotletus...:D
tai aisku Julija... siaip tikri kievo kotletai darosi:D ir susuktos nemaltos vistienos ir i vidu reikia ideti sviesto gabaliuka...bet dazniausiai daro netikrus vistiena sumala is i vidu sviesto ideda...kaip paprastus kotletus...:D
Nu va, vasara reikes su visais klubieciais i kokia Palanga nuvykt. Mes su tavim, Danguole, ir su Evelina kepsim bernams ant lauzo Kijevo kotletelius ;D ;D ;D
Beje, labai miego uzsimaniau, tai ir pamiegojau. Katik pabudau. Isivaizduojate, prabudusi ant voko, prie pat antakio, aptikau nemaza guza. Niekaip nedaeina, is kur tas bradiaga galejo atsirasti..:?
na Julija gal per miegus nakti vaiksciojai?;D jai butu vasara sakyciau koks vabalas ikando...;D
sorry ne nakti,o i vakare...;D
Matau cia mokina kotletus gaminti hm idomu...
Julija jo prie juros butu hmm smagumelis..... beja gal nuo lovos nukritai:?
o jau Evelina atsirado...:)kazkaip as cia siandien neuztaikau kai prisijungiu visi jau isgarave is cia...;D
tai nieko nepasikeite nes as dabar einu nu nieko gal rytoj, o tu cia kolkas Danguole issipasakok o mes rytoj aptarinesim
ujjjjjj sunkus vakaras... galetu kas nors mane mikroekonomikos pradmenis ishmokt padet? as galeciau suprogramuot kanors atsilygindamas..
ir vel teks su savim kalbetis...:( gerai Evelina palik jau mane likimo valei...:D
Lauras atsirado:-D sorry Laurai,bet as tai savsiem nesusigaudau tokiuose dalykuose...:)
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~