Topic: Kam patinka grupe Him ir In Flames?
Him yra gotichrock grupe, o In Flames yra metalas Metalas jega
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kam patinka grupe Him ir In Flames?
Aciu kad paaishkinai... tipo mes nezinojom ;D
him nėra gothicrock
Jap,HIM mano klausomiausia grupė.Ryt išleidžiamas į apyvartą ( ) Uneasy Listening Vol.1 albumas..jėga.
him nėra gothicrock
pritariu.
kodel HIMus wisi gotams pripaiso.
HIM - mano mylimiausia (roko) grupe:))))))))))))) o tu kitu nesu girdejus.
kaip ville graziai dainuoja... ir aplamai himu muzika man tinka kiekvienai progai, kiekvienai nuotaikai - kokios noriu dainos, tokia susirandu... myliu juos
him ne gotchika, o rockas in flames ne metalas o taippat sunkusis rockas labiau patinka in flames(daugiau ziaurumo) \m/
;]]] va dar viena nauja in flames stiliaus definicija
deja, in flames yra metalas, o tiksliau melodic death (melodeath arba zinomas kaip gothenburg metal (toks miestelis svedijoj, is kurio kilo trys sita stiliu (beje, pacio stiliaus istakos siejamos taip pat su sio miesto scena, tik konkretus pirmtakas neivardijamas) puoselejanciu grupiu (in flames, dark tranquillity, at the gates ) ) va
aciu uz demesi
jei H.I.M. gotikini roka varo, tada Placebo ritmenbliuza groja ;D
Karoche... gal verciau apie Lacrimosa, Diary of Dreams ar Sopor Aeternus pakalbekite...
IN FLAMES -super.Ten groja tikri prafai,jei kas supranta kazka muzikoj-pritars man.Man patinka in flames
na ka galiu pasakyt apie In Flames,tai paskutiniai ju albumai yra gal labiau su Hardcore priemaisha,nei melodic.beje galima ishgirst dar ir nu kai kuriose dainose....bet man jie kartais eina....
nu ir kokios gi tos hardcoreo priemaisos, mielas psykuti? nu nznau, klausau kaip min. kas antra diena "soundtrack to your escape" - nu hardcoru ten net nekvepia
na pvz Come Clarity albumas,jame tikrai yra daug daugiau nei sheim melodic death ar dar kazhkas....
in flames taj jau padori ir gera grupe.apie him to paties negaliu pasakyti,tiesiog iskyrus keliata lyriniu dajnu jie yra stipriai ne mano stiliuje...visdelto snd parsisiusiu nauja albuma,kas zino gal rasiu ka idomaus...
geros grupes
Diskusijų forumas → Muzika (Festivaliai, Topai, Naujienos…) → Kam patinka grupe Him ir In Flames?