Topic: The Best Kiss Ever!
kur, kada, kaip, su kuo, kodėl ? Išvenkim tokių pasisakymų, kaip "jei myli žmogų visi bučiniai patys geriausi" ir pan. Na tai pasakokit !
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → The Best Kiss Ever!
kur, kada, kaip, su kuo, kodėl ? Išvenkim tokių pasisakymų, kaip "jei myli žmogų visi bučiniai patys geriausi" ir pan. Na tai pasakokit !
zinok... geriausias bucinis buvo man - pats pirmas..........))))
su vaikinu, kurio vardo net nezinou)))))))
buvau maza))))
bet man toks ispudis liko, tik todel, manau, kad jis buvo labai netiketas))))))
poto irgi vskas super)) tiesiog pirmas - man liko kaip geriausias kazkodel tai))))))
mano pirmas irgi buvo netiketas...sedejom ant sofos jis mane staiga prisitrauke ir pabuciavo...vau kaip buvo faina...net galva svaigo...;D
patinka agresyvumas? :] staiga taip pritrauki padarai ka reik ir numeti? :D:D:D:D
na numesti nebutinai...o visa kita visai nieko...:V
o jeeezaw tai tau rek tada agresyvaus kokio treninginio ;D busi laiminga iki zemes graibymo;D
agresivus buna nebutinai treninginiai...beja agresivumas cia nieko detas...:D
netiketumas - cia groja vaidmeni))))))))))
jo kazkas panasaus...:)
agresyvus visi zmogenai bet treninginiai pagal vidurkio desni visada agresyvus :DDDD
na o kas del netiketumo taij um... :?
netiketumas veza...:-D
o jeeezaw tai tau rek tada agresyvaus kokio treninginio ;D busi laiminga iki zemes graibymo;D
Danguoles draugas, manau, buvo ne agresyvus, o tiesiog labai aistringas:D
O man tai geriausias buvo... Oi, net nezinau, beveik visi buvo geri. Na, bet man tai isties, kaip ten bebutu, su patinkanciu zmogumi buciniai patys fainiausi:-)
nu man tai ne pats geriausias bet pats isimintiniausias buvo kai as jaunensni vaikinuka pabuciavau, jis nugriuvo atsistojo ir pabego, tai iki siol atsimenu ir prisiminus juokas ima va
jurgita? jezau .. waikus traumuoji?
Tik karwes laizosi:D Zmones buciuojas,nesusiwaldziau nepakomentawes:D
Sorry labai:) Daugiau taip nedarysiu:)
But geras jai merginos taip elgtus,sedi sau kartu o ji tawe tik capt prisitrauke ir muoa y lupas buciny toky,kad ilgai dar be zado liktai:D
nu man tai ne pats geriausias bet pats isimintiniausias buvo kai as jaunensni vaikinuka pabuciavau, jis nugriuvo atsistojo ir pabego, tai iki siol atsimenu ir prisiminus juokas ima va
ce taj gers
geriausias buckis buwo nu nepamenu atrodo wisi geri buvo o lajzeks geriausias buwo ce neseniai pas drauga sedejom namuos ten buwo mergu pazystamu draugu ten.... aj geriau nesakysiu ka ten wejkem taj krc i merga tokia man lb patiko ana ten prieky sedejo ziejau i ana ana i mane ir bisk nusisukau vel atsisuku o ta sale stov ir tik poukst oj geras buwo
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → The Best Kiss Ever!