Re: Koky zaidima paziulytumes zaisti?
Reika kruto zaidimo?....Rasyk i mano el.pasta www.dainuse@yahoo.com lauksiu....:D
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Koky zaidima paziulytumes zaisti?
Reika kruto zaidimo?....Rasyk i mano el.pasta www.dainuse@yahoo.com lauksiu....:D
losk call of duty 2 apie ontra pasaulini gal luost is intiki pamegynk nenusivilsi gera grafika idomiesnis uz konteri
a noj?
Gal nori RPG zaidimus isbandyti. Tuomet pasiuliciau KnightOnline.
Jai nuspresi zaisti, junkis prie Xsiginon servo ir rinkis Karus rase. Cia musu lietuviu nemazai yra.
www.puffgames.com,2flashgames.com,www.miniclip.com.:-D
laas dzenas... tai ten anksciau maciau xebra nerealu susidomejima lineagu rode.. tai va tas zaidas yra gaidys o kas ji zaidzia aukos tiesiogiai... nsmn totali.. as asmeniskai zaidziu poola www.carom3d.com arba tomb raideri angel of darknes... (legends siust tingiu ;P )
LINE AGE 2.LT<zaidimas kalba pats uz sawe...
www.thecrims.com uzkabina visus, geriausia pradeti nuo raundo pradzios, buna parasyta kelinta raundo diena vyksta ir kada prasides naujas
siulau world of warcraft pazaist
jo gal paskolinsi?
aj jo man lb patiko "Far Cry" cia taj zaidimas. nors zaidziau jau pries metus dar "Fable" "Sacred2" "Hitman4" nu krc visi games ir neblogi tik kaj kurie yra ****
pritariu juratiai
mazwaikiai
sim city 4, stronghold
pasiuliciau Gothic3!
tokiu geru zaidimu reta!
tik man atrodo kad nera jo lietuviu kalba!
apie gothic3 galit pasiziuret www.gothic3.com
zinoma jai vokiskai ar angliskai mokate!!!!
Nu sas siuliciau is sawo patirties counter-strike 1.6 lb populiarus grafika liux ur internete galima zaisti inu vienu zodziu liux :DDDS
Aw-Planet arba Rs (RuneScape)
as siuliciau The elder scrools "Oblivion" pripazintas geriausiu metu rpg. tik ajsku jej kompas panes nes dideli rejkalavimaj man taj lb patynk nors man ir lagina wiswien zajdziu tik tikiuos moki anglu kalba nes jej nemoki nebus tiek idomu zajst neidomu bus misijas wykdyt
www.blogas.lt/bambyzas
pasiulyčiau pažaisti mario
Diskusijų forumas → Pramogos (Žaidimai, Anekdotai, Kelionės...) → Koky zaidima paziulytumes zaisti?