You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 67 68 69 70 71 … 775 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Nu ne, jei jau paraso, tai butinai atrasau:D Na, nebent jis man gausiai gausiai nepatiktu.
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
na Auri sakyk ka nori,bet vistiek vaikinas turi pirmas parasyti...o del neatrasimo tai...gal ji tuo metu rasyti tingi...;D
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
Auris, 19 wrote:heh ~ geras pasakymas "Gausiai gausiaI" alia tai saunuole kad atrasai nors ;D tai dar ne toks baisus tas kuklumo lygis!
PS: Ka tik supratau, kad ko gero labai daug kam gausiai gausiai nepatikau :DDDDDDDDDDD
Tas kuklumo lygis pasireiskia tik su tuo vaikinu, kuris gausiai gausiai patinka:D
Kazi, ko jos tau neatrase..:? Manau, tu fains, turetu atrasyt..:-)
- Auris, 22
- Forumo Legenda
Tai kad vaikinas pirmas parasytu butu malonu ir merginos puses kad ji neapsimestu slanga arba sakykim stulpu ar siaip plytos gabalu, be jausmu ir be reakcijos ir parodytu ta prielankuma ir demesi ir pan ir taip toliau, kad atsirastu ta "Viltis" ir pan ir taip toliau tam vaikinui Rasyt
Nu o del tingejimo tai... ;D Kazi kas butu jei as su broliu tingeciua bendraut ;D
- Auris, 22
- Forumo Legenda
Julija, 20 wrote:Auris, 19 wrote:heh ~ geras pasakymas "Gausiai gausiaI" alia tai saunuole kad atrasai nors ;D tai dar ne toks baisus tas kuklumo lygis!
PS: Ka tik supratau, kad ko gero labai daug kam gausiai gausiai nepatikau :DDDDDDDDDDD
Tas kuklumo lygis pasireiskia tik su tuo vaikinu, kuris gausiai gausiai patinka:D
Kazi, ko jos tau neatrase..:? Manau, tu fains, turetu atrasyt..:-)
Aciu aciu bet kaip matai tas fainums tikriausiai nepadejo jom atsikratyt to tingulio ;D
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
na Auri juk visokiu merginu yra...gal tu kabini vien tokias kurios save pasaulio bambom laiko...:D tai ir galvoja davai viniokis vaikine...:) arba su labai droviom-kompleksuotom kurios galvoja ar as jam tikrai patikau,ar neapgaus manes,ar nepasisaipys...:)
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
Auris, 19 wrote:sakes nelabai as ir turiu platu priemima prie tu merginu Mat kadangi mano laiko tvarkarastis labai ribotas tai negaliu vaiksciot tiesiog per miesta ir ieskotis ;D uzimtas esu zmogus ir dazniausiai dirbu su ta pacia aplinka, tais apciais zmonemis. Retkarciais ateina nauju, kai senieji ka nors suranda demesio verto ir atveda :]
Na o del klubu ir pan, tai as ten niekada nieko nekabinau, mane irgi retokai kas ten bandydavo uzmerkt akytem ;D man klubas labiau yra issiliejimo/issisokimo vieta Vot. Vienintele vieta kur galeciau ka nors nusisaut, tai mano univeras. Bet beda bedele. Ten puse studenciu uzsienietes. O as ne Lietuves nenoriu ;D tai vat tokios mano tokeles
O kuo tau uzsienietes neitinka? :? Zinai, kokie paskui grazus, maisyti vaikuciai gimtu:D
- Lauras, 19
- Forumo Vanagas
Auris, 19 wrote:
likimo brolis as 95% merginu gausiai gausiai nepatinku, nes mazdaug tiek susirasineja su manim tokiais "gausiais" smsais/ar zinutem...
toliau skaiciuokim jei kaip paskaiciavom pries tai visom merginom 80% vaikinu gali but tik draugai, o as 95% dar gausiai nepatinku, tai tokiu, kuriom patikciau lieka.. palaukit tuoj paskaiciuosiu..krc jei gerai sumislijau tai ish visu merginu mano panele galetu but 25 promiles ish visu.. uj ilgai teks ieskot..
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
Danguole, o kodel nenori savo atvarto isideti? Idomiau butu;)
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
velniop as ir uzsieniecio nenoriu...:)
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
Julija, 20 wrote:Danguole, o kodel nenori savo atvarto isideti? Idomiau butu;)
net nesusimasciau apie tai...:?
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
Danguole, 20 wrote:velniop as ir uzsieniecio nenoriu...:)
O man tai belekoks tiktu, svarbu tik, kad patiktu:-)
- Julija, 23
- Forumo Liūtas
Bet bliamba, taip pagalvojus, tai man irgi labai jau mazai sansu vyrioka koki susirast...:( Jus cia norit lietuvaiciu beveik visi, o as tai tokia nesu. Ech...:(
- Auris, 22
- Forumo Legenda
Julija, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:velniop as ir uzsieniecio nenoriu...:)
O man tai belekoks tiktu, svarbu tik, kad patiktu:-)
nzn julijuk... man nelabai kazkodel. Tikrai labai erzina kai matai grazia mergina bet su ja lietuviskai nesusisnekesi ir visada turi apriboti savo fantazija anglu kalba, kurios kad ir kaip benoresi vistiek neivaldysi kaip savo gimtosios kalbos. Beto pamirstum savaja kalba...
- Danguole, 20
- Forumo Fantomas
Julija, 20 wrote:Bet bliamba, taip pagalvojus, tai man irgi labai jau mazai sansu vyrioka koki susirast...:( Jus cia norit lietuvaiciu beveik visi, o as tai tokia nesu. Ech...:(
o tai kokios tu tautybes?:)
- Auris, 22
- Forumo Legenda
Julija, 20 wrote:Bet bliamba, taip pagalvojus, tai man irgi labai jau mazai sansu vyrioka koki susirast...:( Jus cia norit lietuvaiciu beveik visi, o as tai tokia nesu. Ech...:(
Niu jau... Lietuve per visa nyksti tu ! Lietuviskai sneki? Sneki Rasyt lietuviskai moki? Moki Lietuvoje gyveni? Gyveni. Viskas, daugiau nieko nereikia, kad butum skaitoma Lietuve
ai nu dar ir Pase parasyta pilietybe svarbi na bet cia labiau juridinis dalyks :]
Pages Previous 1 … 67 68 69 70 71 … 775 Next
You must login or register to post a reply