1,401

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

musu kluba?tu juk nare tai klubas ir tawo o as per mob.pasijungiau..tai galesiu ir lowoj rasyt,tik parukau pries miega..

1,402

Danguole, 20 wrote:

Auri as jau seniai pastebejau,kad mes panasus...:)

Vau... Rimtai? yikes as matai toks nevaleika tik dabar te atkreipiau demesio... matyt visad buvau per daug uzsivertes papildomais darbais ir nesigilinau... :V Va va visada tos mergelikes labiau sentimentalesnes detalems smile Kad ir kaip mes vyriokai neigtume kad visi lygus big_smile

1,403

Lauras, 20 wrote:

musu kluba?tu juk nare tai klubas ir tawo o as per mob.pasijungiau..tai galesiu ir lowoj rasyt,tik parukau pries miega..

eee tu su tais rukymais lovoj atsargiai big_smile matei kas Sveksnui nutiko ? big_smile big_smile big_smile Zinok gali rpisizaist ce greit :DDDD

1,404

Danguole, 20 wrote:

Julija bek,kad pusle nesprogtu,nes paskui kompa aptaskysi....;D

Nu va, jus tiek daug panasumu turit... Ar ne laikas jums poruotis butu?:::739 Mes ir pamergem, ir pabroliais, ir kunigais, ir krikstateviais pabut galesim ateity:D)
Jo jo, jau begu:D)

1,405

Auris, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

Vau... Rimtai? yikes as matai toks nevaleika tik dabar te atkreipiau demesio... matyt visad buvau per daug uzsivertes papildomais darbais ir nesigilinau... :V Va va visada tos mergelikes labiau sentimentalesnes detalems smile Kad ir kaip mes vyriokai neigtume kad visi lygus big_smile

na taip del to,kad as labai pastabi esu smile kiekviena smulkia detale pastebiu...:)

1,406

Danguole, 20 wrote:
Auris, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:

na taip del to,kad as labai pastabi esu smile kiekviena smulkia detale pastebiu...:)

pro DAnguoles akeles niekas neprasmuks nepastebetas wink

1,407

taip Linai teisingai ir pastebejau,kad tu protingai visur parasai...:D

1,408

nu viskas big_smile Danguolyt gal tu busi koks saugumo agentas cia atejes tirti si internetini fenomena - nedrasiuju kluba? :V

1,409

Lauras, 20 wrote:

Atsiprasau, norejau pasakyti, kad per musu kluba:D)

1,410

akey ryt 2mat analo is pat ryto,poto programos gynimasis ir finale 600km darbo merkiu akis lapanakte xebra ;-)

1,411

Danguole, 20 wrote:

taip Linai teisingai ir pastebejau,kad tu protingai visur parasai...:D

:-D :::707 je je as irgi je oi kaip sirdis apsalo wink
:::707 :::709

1,412

Lauras, 20 wrote:

akey ryt 2mat analo is pat ryto,poto programos gynimasis ir finale 600km darbo merkiu akis lapanakte xebra ;-)

Saldziu Laurai;)

1,413

Auris, 19 wrote:

nu viskas big_smile Danguolyt gal tu busi koks saugumo agentas cia atejes tirti si internetini fenomena - nedrasiuju kluba? :V

viskas atsakingai pareiskiu kad as jamu sita kluba wink viliuosi kad mane jis irgi jams
:-)

p.s. twarka turi visur booti tai Danguolyt nenuleisk ausyciu ir rankyciu ;D

1,414

jamam jamam mes visus kas tik nori ir pasizada praturtinti musu vakarus idomiais pokalbiais smile Sveikas istojes i kluba Linai smile Pries pilnai bunant uzformintas big_smile padaryk man paslauga ir parasyk kokia eilute ar posaki kad galeciau prirasyt ka nors grazaus prie tavo anketos klubo nariu sarase :]

1,415

Auris, 19 wrote:

Auri tu isiaiskinai mano paslapti dabar tau teks mirti...
;D

1,416

mes jamam Lina....:-D

1,417

O, Dieve, Dangulyt tik ne tai ! big_smile prasau paliki mane dar gyva ! Tik pagalvoki koks as tau naudingas galeciau pabuti kol dar gyvas esu :] kievkiena ryta kiausiniene atnesciau i lova ;D arbatytes ar kavytes ka tik panoretum smile))) Geras ir siaip sukalbamas pabuciau kai tik panoretum ! isivaizduoji? kas tau tokius malonumus siais laikais pasiulys a ??? big_smile~

1,418

Beje, Auri, gali mano anketoje amziu pataisyti? Ten parasyta 19ka, o man jau 20:)
Nors siaip labiau noreciau, kad dbr butu18ka, tuomet galeciau dainuoti Simonos "O, mama, man jau 18ka" ;D

1,419

o jezau kaip visi greitai senstam.. as irgi su siaubyu laukiu to 20tojo.. siurpas nugara nulakioja kai pagalvoju kad tapsiu seniu ;D Aisq kai bus 21 tai vel svesiu, nes tai cia jau lyyygis bus ;D

1,420

uuu je mane jama.. as tinkamas vartojimui ;D (savaitgali tranzavau tai niekas nestojo.. tai buvau prarades vilti kad as kam nors tinkamas) o tie grazus zodzia tai gal butu tokie... "zmogus ne paukstis - pasiekta aukstuma nepasitenkina.. wink " o daugiau taip greit niekas i galva neatejo.. :-)