Topic: Plastine operacija
Daugelis yra nepatenkinta sko jis yra.. Ar jam nepatinka jo nosis ar ausis ar dar kas nors (is ju aisq neisskiriu ir saves) . Tai vat noreciau paklaust..Ar noretum kanors pakeist savo isvaizdoje? ka ir kodel?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Plastine operacija
Daugelis yra nepatenkinta sko jis yra.. Ar jam nepatinka jo nosis ar ausis ar dar kas nors (is ju aisq neisskiriu ir saves) . Tai vat noreciau paklaust..Ar noretum kanors pakeist savo isvaizdoje? ka ir kodel?
kartais uzeina psichoze, kai pradedu galvot jog visai nieko butu kokia riebalu nusiurbimo operacija.. bet blaiviu protu pagalvojus kam man jos reikia.. kokia figura motinele gamta dave tokia reikia ir dziaugtis.. jei kartais dar berniukai paziuri tai vadinasi nera taip prastai..:D
o siaip juk visada zmonems viskas blogai.. kad ir kiek operaciju bedarytum vistiek bus kazkas blogai:D
nu mergom kurios krutu neturi tai tikrai reikia pasidaryti juos nes kaip sako merga be papu kai medis be lapu
Remigijus.. bet yra vaikinu kuriems ir spygiukai patinka;)
tai jiems berniukai gal patinka
niekada nesidaryciau jokios operacijos... juk tobulu nera... na ir tegul... svarbiausia save pamilti toki(ia) koks(ia) esi... jei sau busi grazus taj ir kitiems toks busi... o jei kompleksuosi taj ir kiti tuos kompleksus daug grejciau pastebes...
patejsinciau plastines operacijas tik tada jei zmogus yra traumuotas ir jo vejdas suzalotas...
tai jiems berniukai gal patinka
siais laikais jau niekas nebestebina..:D niu bet juk visokiu pasitaiko.. juk buna tokiu kurie negali ziuret i lieknas paneles.. akys krypsta tik i apkunias.. gerokai apkunias... visokiu yra visokiu ir reikia;)
niekada nesidaryciau jokios operacijos... juk tobulu nera... na ir tegul... svarbiausia save pamilti toki(ia) koks(ia) esi... jei sau busi grazus taj ir kitiems toks busi... o jei kompleksuosi taj ir kiti tuos kompleksus daug grejciau pastebes...
patejsinciau plastines operacijas tik tada jei zmogus yra traumuotas ir jo vejdas suzalotas...
o jeigu kompleksa turi del ko nors tai reikia ji pasalint ir gyvenimas bus kitoks
manau kad reikia darytis jai zmogus jauce kad turi trukum bet tikrai nereikia taip isivaziuoti kad pradeda vos nevisu kuno daliu koregavimus.o del saves tai koks esu toks esu
plastines tai gal ne.. bet va akutes tai oj kaip reiketu tvarkyti, bet kada pinigeliu daug kainuoja tai tenka tik pasvajoti ir praeina
o daugiau tai tikrai nieko nenoriu pakeisti, jau ka is savo proteviu paveldejau, tuo ir dziaugiuosi o be to, sako, kad tos operacijos kaip kokia priklausomybes liga, vienos neuztenka, nori buti vis grazes ir grazesne.. o prie ko tai priveda? manau, kad pavyzdziu visi zino
jo jug lietuve yra kur daugibe operaciju pasidariusi yra ir jai vis dar maza nors mano nuomone tai tikrai ji nera grazi ((tai ta moteris kuri nuo tv boksto su guma nusoku be jokiu drabuziu)) tikriausei girdejai ar matei nes visi kanailai tikrai ja rode
kas is tu operaciju...vistiek tobulas neboosi...ir nebus taip kad patiksi visiems ir visoms...be to jas rejkia kartoti...gali booti komplikaciju...kam save zaloti tik del to kad siek tiek per didelis pilvukas...per maza krootine..ar dar kas nors...
jeigu tave pamils tai myles ir su trookumais...;)
manau kad tos operasijos labjau rupi moterim ir mergynom
Niu cia savaime aisq kad plastines operacijos sukasi dazniausiai merginu galwose.. Nes jos visada nori atrodyti kuo tobuliau..
Kad pamilt tai pamils anksciau ar veliau..Bet gali pamilt tx kurio tu nenoresi pamilt o kuri busi isimylejus nenores ziuret i tave..
Dbr del grozio jugi ko tik nedaro.. ir ziema vaiksto su striukem tokiom kad pakelus ranka visas pilvas nuogas lieka :?
bet dabar ir vaikinai pradejo daugiau demesio skirti sau.. vat butu idomu atlikti kokia apklausa didele..idomu ar nenustebintu musu visu gauti rezultatai..:)
Tj aisq kad rupinas ir bernai.. Bet tikrai daug maziau tokiu bernu kurie zietu i savo isvaizda..Dauguma mano kox esu tox ir busiu.. Tipo kad pasistengus gali pakeisti kazka.. Bet tiesiog to patys nenori..
nu cai reikejo kurt katologe "mergynoms"
tik uz krutu operacija jokio malonumo kai paimi uz papo o ten nieko nera...
tik uz krutu operacija jokio malonumo kai paimi uz papo o ten nieko nera...
aiskiau nebutu niekas pasakes respekt
Na jau joo.. pasakyta tiesiai sviesiai. .Tikriausiai panos net nepakomentuotu tokio pasakymo :DDD
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → Plastine operacija