Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tik jai. nors as tai stengiuos pamirst... ignoruot... kitus zmones siaip as vertinu ir aplamai turiu silpnybe tiket zmonemis... kol jie susimauna.
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
tik jai. nors as tai stengiuos pamirst... ignoruot... kitus zmones siaip as vertinu ir aplamai turiu silpnybe tiket zmonemis... kol jie susimauna.
matosi,kad tu labai subrendus...tau 17 metu,o atrodo,kad bendrauju su gerokai virs 20...zinai tokiu stipriu zmoniu kaip tu dar reikia paieskoti...:) respect
man nuo mazens svetimi suaugusieji sakydavo, kad as protinga ne pagal metus
mociutei irgi padejau, kai jos vyras mire ir ji atsikele i musu kaima gyvent...
dar ir db pasako, kad su mano teta pasnekedavo, jog as ja lankysiu tik tol, kol neprades vaikinai rupet... o kadangi jie man visa gyvenima rupejo ;D na, siaip ji nesitikejo, kad ir budama 12-oke ja lankysiu taip pat daznai. na, biski meluoju, db daugiau pamokos spaudzia, tai nebe kasdien po pamoku nueinu, taciau per pietu pertraukas visada
dar pas ja ir pavalgau...
taip man zymiai pigiau, o mama galvoja, kad mokykloj valgau
mokykloj lb prangu ir as tiesiog neprivalgau nuo tada kai savininkas pasikeite... ;D
jo man net nesmagu skaityt.. ir nezinau ka dabar daryt komentuot, ar susilaikyt nu okomentaru, gal cia tik pokalbis mergina- merginai tebuvo.. anyway manau dar nemiegat ir patarsit tylet man ar nea.. jei nenorit patart tylet (bet norit kad tyleciau) tiesiog nesakykit nieko...
nea Laurai berniukus visada megstu kompnijoj
ir komentuok kas patinka, idomi man ir tavo nuomone
nors is tikruju nesitikejau, kad kas tyliai cia skaito...
na, nebent Danguole priestarauja, bet manau, kad ne, nes visgi cia forumas...
Laurai tu protingas tikrai Dianai gerai patarsi...:)
na, nebent Danguole priestarauja, bet manau, kad ne, nes visgi cia forumas...
na ta Danguole ne ragana kokia...
;D
Aha, tik tavo patarimu neisvaziavau pas vaikina.. visgi protingai padariau
aisku, kad ne ragana, kitaip nebutume prisnekejusios cia tiek ;D hm... nors gal as kartais ir su raganom pabendrauju..? :? bet cia tau, Danguole, netaikoma
Diana, 17 wrote:na, nebent Danguole priestarauja, bet manau, kad ne, nes visgi cia forumas...
na ta Danguole ne ragana kokia...
;D
aisku, kad ne ragana, su raganom kitaip kalbu ;D
mano kompas kazko svaigsta, siunciu ir neissisiuncia..
mano kompas ir siandien stringa...dabar lyg aprimo...:)
Lauras kazkur dingo...:)
aga o Laurui tikriausiai nuluzo, arba Lauras pats nuluzo, kad is jo jokiu ziniu
LLLLLLLAAAAAAAUUUUUUUURAAAAAAAAAAIIIIIIIIIII!!!!!
Laurai taves dvi merginos laukia...:)
Danguole, isgasdinom ji, gi kuklus jis ;D
zinai ka jis gal but daro dabar? tikriausiai skaito ka kalbejom, gi sake, kad nesmagu skaityt pirma buvo, tai neskaite, o db gaves leidima skaito ir galvoja ka pasakyt
jo mes cia kaip kokios.......bendravom dviese kai vyras pasirode tai uzpuolem...;D
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~