1,841

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

jo Auris vejasi po prakaito ir pavyti negali...;D o mes begedziai rasom ir rasom...;D

1,842

Lauras, 20 wrote:

as tai bandau mamka prizadint eit paruukyt kartu.. kazin ka man ji ryt sakys... ;D bet ****..paskutinis 0.5iu alaus pripiltas.. ir beje ne viena mane nuvyle, o cielos dvi.. ir neatsisakau siandieniniu savo minciu kad kuklumas esti keliu pakopu.. kur as turiu kukluma tik su naujom merginom bendraudamas, nes nepasitikiu savim tais klausimais.. wink

mane jau trys, ne... daugiau vaikinu nuvyle ir vis tiek man i tai nusispjaut. as tai laikau patirtim ir gyvenimo pamokom. ir is tikruju is kiekvieno bendravimo sio to ismokstu...

1,843

tai jau tikrai pilam kaip is to gausaus rago wink na pasakokit ka weikiat as tai lekiu stebuklinguju pomidoru sulciu ikalt big_smile

>>Laris mama megins zadint ir rukyt..

>> o as tai meginu mest rukyt ir nerukau jau net 3 dienas ;D na tikiuosi kad pavyks mest nes lb jau brangus nuodijimosi boodas...

1,844

keites ir miestai ir veidai shaukiau tave bet tu manes neisgirdai metai nuskendo tolumoj bet tavo meile velei shaukia grizt namo.. laime man dar nesvetima nesvetima dar sirdyje nesutema nesutema nesa greiti zirgai mane ten kur lingavo ryto vejose vysnia
vsio ales end kaput de finito einu spat baigesi alus tik dar parukysiu.. aciu jum uz si vakara.. nepamirsiu wink
labanaktis wink

1,845

saunuolis Linai, kad bent stengies mest! smile susirask drauga, kuris irgi noretu mest, tada turetu but lengviau... as tai pazistu du tokius kvailus draugus, kurie nesusitaria mest rukyt ir kai vienas bando, tai kitas ruko, todel taip niekad ir nemeta...

1,846

Lauras, 20 wrote:

keites ir miestai ir veidai shaukiau tave bet tu manes neisgirdai metai nuskendo tolumoj bet tavo meile velei shaukia grizt namo.. laime man dar nesvetima dar sirdyje nesutema nesutema nesa greiti zirgai mane ten kur lingavo ryto vejose vysnia
vsio ales end kaput de finito einu spat baigesi alus tik dar parukysiu.. aciu jum uz si vakara.. nepamirsiu wink
labanaktis wink

labos nakteles dainoreli ;D

ir gero ryto wink manau tau jis bus nekoks.. big_smile

1,847

labos Laurai...saldziu sapnu...:::441

1,848

smile ziurek Laurai  tikrai nepamirsk ir saldziu tau smile

1,849

Diana, 17 wrote:

saunuolis Linai, kad bent stengies mest! smile susirask drauga, kuris irgi noretu mest, tada turetu but lengviau... as tai pazistu du tokius kvailus draugus, kurie nesusitaria mest rukyt ir kai vienas bando, tai kitas ruko, todel taip niekad ir nemeta...

na as agituoju uz sita akcija atrakcija smile viena drauge ir viena drauga.. bet kad nepasiraso.. kad koledze lb nera ka veikt per pertraukas tai einam parukyt big_smile bet reikia susijamt uz kokios vietos ;D ir..... mest!!!

1,850

big_smile tai lazinkis su kuo nors is ko nors, kad mesi, tada nenoredamas pralost ir noredamas irodyt, kad gali mest, ti gal ir mesi? smile

1,851

as pradedu galvot, kad mes neivarysim iki 2000... big_smile

1,852

kazkaip temos issiseme...:D

1,853

aga... gal einam draugiskai miegot? big_smile

1,854

jeee liko man miegot faktiskai kokios 4 valandos big_smile bet nieko as isgyvensiu wink db klausau dainuojamaja poezija jega man lb lb patinka.. o ypac zodziai..

>>>>>

"Tarp traukinių bėgių aguona žydėsiu,
Akliems mašinistams skirsiu dainas.
Giedosiu, giedosiu, giedosiu, giedosiu,
Nors jie niekada nesupras.

Tarp traukinių bėgių aguona žydėsiu,
Ramybėje saugosiu kates numuštas.
Linguosiu, linguosiu, linguosiu, linguosiu,
Kol rudeniai plyšaus ir verks į balas."

1,855

turbut as prie tu aklu masinistu, kurie niekada nesupras big_smile

1,856

grazus zodziai...

1,857

ir liudni...bent man...

1,858

parasysiu Dnguole nuoroda i privata wink nes cia negalima nes paskui mane atbaus moderatoriai big_smile

1,859

as kazkaip nebennoriu sivakara kanors galvoti... tuolab apie liudnus dalykus, kol paciai nepaliko liudna... rodau pavyzdi ir einu miegot, labanakt big_smile

1,860

Diana, 17 wrote:

turbut as prie tu aklu masinistu, kurie niekada nesupras big_smile

nepatinka?? smile man tai net labai patinka big_smile