1,921

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

na biveik ir pasiteisine buvo big_smile na demesio sulaukiau ne is to ko tikejausi, bet visai ir neblogai buvo big_smile o dbr kaip ne tokios mados begioti paskui tai tenka pasinaudoti sawo privalumais big_smile nors siaip demesiu kaip ir nesiskundziu, taigi retai dabar tenka nertis is kailio kad atkreipciau patinkamo vaikino demesi big_smile

1,922

na dazniausiai tas rodomas demesys ne taip suprantmas buna smile

>>>>Julyt as ir apsirijau bet dar zn kur gaut tuoj wel eisiu ko valgyt ;D

1,923

oj tik ne apie maista :? as tai mastau kaip iki pardes nueit pievagrybiu nuspirkti ;D bo taip ant koldunu trkusta padaziuko skanaus big_smile bet taaip tyngiu ajt kurnors smile

1,924

Diana, 17 wrote:
Julija, 20 wrote:

Bliam, zmones, kaip as prisivalgiau... Net negera... Jauciu, kokius penkis kg iskart priaugau;D

as viena karta per kucias dariau bandyma big_smile pasisveriau pries pradedama valgyg, o po kuciu vakarienes jau sveriau 4 kg daugiau big_smile o atsikratyt ju zymiau sunkiau buvo... :V

Per viena Kuciu vakara??? Ohoho... Pasirodo, ir taip dar buna;D

1,925

Julija, 20 wrote:
Diana, 17 wrote:
Julija, 20 wrote:

Bliam, zmones, kaip as prisivalgiau... Net negera... Jauciu, kokius penkis kg iskart priaugau;D

as viena karta per kucias dariau bandyma big_smile pasisveriau pries pradedama valgyg, o po kuciu vakarienes jau sveriau 4 kg daugiau big_smile o atsikratyt ju zymiau sunkiau buvo... :V

Per viena Kuciu vakara??? Ohoho... Pasirodo, ir taip dar buna;D

na diana buvo moraliskai nusiteikus gi cia bandymas buwo ;D ;D

1,926

Vilma, 20 wrote:

oj tik ne apie maista :? as tai mastau kaip iki pardes nueit pievagrybiu nuspirkti ;D bo taip ant koldunu trkusta padaziuko skanaus big_smile bet taaip tyngiu ajt kurnors smile

Man tai koldunai skaniausi su paprasciausia grietine ir trupuciu kokiu nors prieskoniuku, pvz "Vegetos" pabarstyti. Mmm...:::748

1,927

Linas, 18 wrote:

na dazniausiai tas rodomas demesys ne taip suprantmas buna smile

>>>>Julyt as ir apsirijau bet dar zn kur gaut tuoj wel eisiu ko valgyt ;D

Linuti, pagailek saves;) Jei jau ir taip apsiryjai, tai kam dar ryti?:D

1,928

taip Linai ir po to bandymo supratau kas yra saikingas valgymas, todel dabar net per kucias sugebu nebepersyvalgyti wink o jei siaip sunkiau skrandy buna, tada mineralini geriu ir man padeda...

1,929

Diana, 17 wrote:

taip Linai ir po to bandymo supratau kas yra saikingas valgymas, todel dabar net per kucias sugebu nebepersyvalgyti wink o jei siaip sunkiau skrandy buna, tada mineralini geriu ir man padeda...

Mielosios smile as valgau daug ir nesimato kad valgau.. na tik per pilva :-) na bet nueinu i sporto kluba padirbu ir vel nieko nera ;D oi geras gyvenimas big_smile

1,930

Linas, 18 wrote:
Diana, 17 wrote:

Mielosios smile as valgau daug ir nesimato kad valgau.. na tik per pilva :-) na bet nueinu i sporto kluba padirbu ir vel nieko nera ;D oi geras gyvenimas big_smile

gal tavo geresne virskinnimo sistema? smile na, o siaip dar kad i sporto kluba nueini, taigi ir neturetu matytis wink

1,931

Nu as pastebejau, kad berniokams kazkaip netaip mase i kuna eina;D As tai kai tik pora dienu daugiau pavalgau, tai iskart dzinsai nebenori ant uzpakalio man lįsti;D

1,932

xe as ir valgau valgau ir net sporto klubu nereik big_smile ir net nezinau kas yra saikas ;D o man kartais ir patinka vaikinai nevisai tokie jau raumeningi ar liesi o biski apvlaini, aisku nedaug big_smile

1,933

na ka zn man tai vaikinai visiskai negrazus big_smile

na joa greita medziagu apykaita kaip triushio ;D

(prajuokino mergaite su tuo riestu uzpakaliu.. jau tie 13meciai.. ;D )

1,934

Julija, 20 wrote:

Nu as pastebejau, kad berniokams kazkaip netaip mase i kuna eina;D As tai kai tik pora dienu daugiau pavalgau, tai iskart dzinsai nebenori ant uzpakalio man lįsti;D

tai biski didesniu dzinsus nesiok: kai sustoresi - nesimatys, kai vel atgausi forma - sulauksi is aplinkiniu komplimentu, kad sukudus esi big_smile

1,935

Diana, 17 wrote:
Julija, 20 wrote:

tai biski didesniu dzinsus nesiok: kai sustoresi - nesimatys, kai vel atgausi forma - sulauksi is aplinkiniu komplimentu, kad sukudus esi big_smile

Ale gera minti, Diana, davei;) Reikes taip ir daryti;D

1,936

na chebryte jus cia pridiskutavot daug ir ivairiu temu...;D lauke taip salta rankas nusalau...;(

1,937

Uch lai pabando tie piktieji moderatoriai trint sita tema gaus ausin ! big_smile~

Tai vat, mano raportazas is suvaziavimo. Bordakas ! Siaube tu mano mielas, kas ten dejos neisivaizduojat ;D hebryte ne pasidalino valdzia, plesesi... Pirmininkaujancio nieks neklause ;D vienas kita kaltino kad blogai atliko tokias ar anokias pareigas ar kad informacijos sklaida bloga... nu zdz ner zodziu big_smile Kol jie ten pesesi del blusu, as sau ramiai gavau tiek kiek norejau vietu i savaitgalio prestizinius seminarus ;D du pesasi, trecs laimi big_smile~

1,938

saunuolis Auri taip ir reikia...:) tegul tau pirmininko vieta atiduoda padarysi tu tada ten tvarka...:D

1,939

saunuolis Auri big_smile~

1,940

nea man uztenka pirmininko pareigu manojoj organizacijoj big_smile o su tom bludenom as susilaikysiu po kol kas big_smile beto i jaunimo reikalu taryba rinkimai neuzkalnu smile reik istirt visa situacija, gal ir man prosvaisciu yra ten patekti smile