1,961

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

o kaip nera taip nera...:)

1,962

va todel ir negalime kalbet apie nedrasuma, nes ner dabar nedrasumo problemos big_smile

1,963

Diana, 17 wrote:

taip, Linai, pasitaiko ir protingu minciu, kaip ir visiem ;D as tai manau, kad reikia kuo maziau apie tuos nusinekejimus galvot... jei zmogus nesupranta ka nori pasakyt, tai nebutinai tavo problema.

dekui uz palaikyma..  kasrtais as lieku nesuprastas arba jus nesusiprate tongue ;D

1,964

jo visi drasus kaip belenkas...;D

1,965

Linai, gi ne tu vienas toks smile as irgi tokiems priklausau big_smile

1,966

Danguole, o pati ar jau esi tarp tu drasiausiuju? big_smile

1,967

na galas ten zn kaip ten su ta Danguole wink

1,968

na ziurint kokioj sriti tas drasumas...nuo situacijos priklauso...:)

1,969

na apie akstremaluma tarkim sporte ir gyvenime.. na db nieko doro ir konkretaus nesumastau smile konkretink pati (zodziu pati klausk ir atsakyk kaip sizofrenikai daro ;D )

1,970

sios temos esme, vaikinai smile taigi ar galetum kabint patikusi vaikina?

1,971

zinot, mane pyktis ima... draugei nieko nesakiau, o ji jau zino kad su vaikinu issiskyriau hmm nepatinka man tokie bajeriai. per tai kuo toliau, tuo labiau nusiviliu moterimis... o ir vaikinais gi dazniausiai negalima pasitiket, tai negi zmogus turi but tik vienas su savim?

1,972

Diana, 17 wrote:

zinot, mane pyktis ima... draugei nieko nesakiau, o ji jau zino kad su vaikinu issiskyriau hmm nepatinka man tokie bajeriai. per tai kuo toliau, tuo labiau nusiviliu moterimis... o ir vaikinais gi dazniausiai negalima pasitiket, tai negi zmogus turi but tik vienas su savim?

Dianute, gi ar nezinojai sito bajerio kad jei paperdei vienioj vietoj kitoj jau smirda...  gandai kaip jevas sklinda...o db pabuk su savimi pamastyk ir atsigasi.. arba cia mastyk smile

1,973

na drasumas buna visoks pvz.kartais tenka gristi namo ir eiti pro toki miskeli jei kitu autobusu vaziuoju...tai as velai vakare apie 10 val.einu tuo miskeliu ir man dzin...o tam miskelije keli isprievartavimai apiplesimai buvo ir as nebijau...visi stebisi kaip as ten pareinu,o man nebaisu...:) na dirbu kaip minejau toki darba saukimus i teisma nesioju visi klausia ar nebijai po tuos kandziulniku bendrabucius vaiksciot,o as net velai vakare jiems nesu ir net nesusimastau,kad tai baisu...:)

1,974

Diana, 17 wrote:

sios temos esme, vaikinai smile taigi ar galetum kabint patikusi vaikina?

taip atvirai kabinti ne,bet jam nusisypsoti ar taip pabendrauti tai taip...vnz.aplinkiniais keliais...:)

1,975

saunuole Danguole kad nebijai, taciau ir saugotis reikia smile taip ir neatsakei kaip su vaikinais... ai pala, prisiminiau lyg ir sakei, kad dabar tau ju nereik big_smile
Linai, zinau ir vis del to... dabar svarstau ar laust ragu, tai kuri kalbet pradejo :? tik tai gali atsiliept ir mano draugei, kuri man pasake...

1,976

Diana, 17 wrote:

o gal vaikinas paprasciausiai kam nors isipasakoti norejo...taip ir pasklido kalbos...

1,977

Diana, 17 wrote:

saunuole Danguole kad nebijai, taciau ir saugotis reikia smile taip ir neatsakei kaip su vaikinais... ai pala, prisiminiau lyg ir sakei, kad dabar tau ju nereik big_smile
Linai, zinau ir vis del to... dabar svarstau ar laust ragu, tai kuri kalbet pradejo :? tik tai gali atsiliept ir mano draugei, kuri man pasake...

oi net nzn ka patart... dilema..

>>>O Danguole tada taves i svecius niekada nekviesiu nes ateisi su suakimu ;D ;D

>> skaitau anekdotus apie cheka norisa.. oi kaip juokingi ir tokie nesamoningi.. "Chuckas Norrisas nesituština - jis viską suvirškina. " ;D ;D

1,978

Danguole, 20 wrote:
Diana, 17 wrote:

o gal vaikinas paprasciausiai kam nors isipasakoti norejo...taip ir pasklido kalbos...

mano drauge Londone, todel jos negalejo pasiekt kalbos is vaikino puses. jai pasake jos mama, o tai Gitana. tikriausiai po vakarykscio pokalbio... na kagi, turbut ji geriau pazista savo sunu. neber jo zinuciu mano telefone... neber ir jo paties numerio...
man tik pikta, kad man dar sake, nu pamatysim, ai krc gal pasakojau, o grizus pries stalo se tau kokios naujienos. noretusi jai pasakyt, kad pykstu, zinau, ji susigrauztu, bet tada ratas atgal... ji pasakytu drauges mamai, o ta mano draugei.. turbut taip negerai... negerai, kad kaltes gali kliut ir draugei sad verdu!..

1,979

Linai, o kas tas chuchas norrisas? smile

1,980

jo Linai tau ir nereikes kviesti jei prisidirbsi pati ateisiu...;D
o kur radai tuos anekdotus...?