You are not logged in. Please login or register.
Active topics Unanswered topics
→
10 praktiškų patarimų, kurie Jums gali praversti naudojantis ieskok.lt ←
→ Susipažinkite su atsinaujinusiomis
ieskok.lt forumo taisyklėmis ←
Pages Previous 1 … 102 103 104 105 106 … 775 Next
You must login or register to post a reply
RSS topic feed

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
Julija, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:tikrai Julija nepapasakojai kaip tau ten sekesi su tuo berniuku...?:)
Nu va, buvom tada susitike, pabuvom dviese, o paskui pas tokius pazįstamus biskutuka uzsukom. Ryt vel zadam susimatyt. Jis sake, kad su mama mano nori susipazint. Nelabai zinau, kaip cia viska tevams pasakyt;) , nes su kiek vaikinuku susitikinedavau, tai apie nei viena tevai nezinodavo:D
uj kaip nepavydziu tau...
as savo tevu su vaikinais nesupizindindavau, jie patys susipazindavo ;D

- Auris, 22
- Forumo Legenda
joa bet tai yra velniskai nelengva
beto mes kalbame apie tai kad ji sudente, tad jokios bendros pietu pertraukos ner. As netgi is kito univero ;D (Tode man i reikejo tu Klaipedos Universiteto studentu sajungos;DD)

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
nepergivenk Auri, viskas pavyks svarbiausia tikek...;)

- Auris, 22
- Forumo Legenda
Julija, 20 wrote:Hmm..:? Idomiai cia pas jus... Na, bet jeigu tau ji patinka, jai tu taip pat patinki ( o manau, jog visgi patinki, nes kaip sakei, is pradziu ant bajerio apie ta arbata kalbejot, bet ji viska rimtai prieme ir kai nesigavo, pradejo tau aiskinti, kodel nesigavo. Vadinas, jei kazkiek parupai), tai kodelgi nepabandzius jos kabint..:)
joa bet matai... tai kad as jai parupau nebutinai reiskia dar ta teigiamuma tuo klausimu kuriuo sakykim as tikiuos. Ji siaip apskritai yra toks kaip sakiau paprastas kaip du kart du zmogus tai paprasciausiai zadai ir susitarimai jai yra svarbus ir juos vykdo. Tai galetu ji net daryt ir is draugiskos puses... va cia klausimynas baisiausias...

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Diana, 17 wrote:Julija, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:tikrai Julija nepapasakojai kaip tau ten sekesi su tuo berniuku...?:)
Nu va, buvom tada susitike, pabuvom dviese, o paskui pas tokius pazįstamus biskutuka uzsukom. Ryt vel zadam susimatyt. Jis sake, kad su mama mano nori susipazint. Nelabai zinau, kaip cia viska tevams pasakyt;) , nes su kiek vaikinuku susitikinedavau, tai apie nei viena tevai nezinodavo:D
uj, cia norejau pasakyt, kad vaikinu su tevais nesupazindindavau ir vaikinai su jais patys susipazindavo 

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
Diana, 17 wrote:Julija, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:tikrai Julija nepapasakojai kaip tau ten sekesi su tuo berniuku...?:)
O kaip jie susipazindavo?
Davai, zmones, patarkit, ka man daryt

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
O kaip jie susipazindavo?
Davai, zmones, patarkit, ka man daryt

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Auris, 19 wrote:Julija, 20 wrote:Hmm..:? Idomiai cia pas jus... Na, bet jeigu tau ji patinka, jai tu taip pat patinki ( o manau, jog visgi patinki, nes kaip sakei, is pradziu ant bajerio apie ta arbata kalbejot, bet ji viska rimtai prieme ir kai nesigavo, pradejo tau aiskinti, kodel nesigavo. Vadinas, jei kazkiek parupai), tai kodelgi nepabandzius jos kabint..:)
joa bet matai... tai kad as jai parupau nebutinai reiskia dar ta teigiamuma tuo klausimu kuriuo sakykim as tikiuos. Ji siaip apskritai yra toks kaip sakiau paprastas kaip du kart du zmogus tai paprasciausiai zadai ir susitarimai jai yra svarbus ir juos vykdo. Tai galetu ji net daryt ir is draugiskos puses... va cia klausimynas baisiausias...
taciau susitikinejant su ja galu gale isaiskes ar imanoma tapt pora ar ji tau tik paprasciausiai draugiska.

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
Diana, 17 wrote:Diana, 17 wrote:Julija, 20 wrote:Danguole, 20 wrote:tikrai Julija nepapasakojai kaip tau ten sekesi su tuo berniuku...?:)
uj, cia norejau pasakyt, kad vaikinu su tevais nesupazindindavau ir vaikinai su jais patys susipazindavo 
aaa nes as ispradziu negalejau perskaityti o poto galvojau kad nepadori esi;D

- Julija, 23
- Forumo Liūtas
O, sorry, cia biski kazka ne taip padariau..

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
Visiskai pritariu Dianai kai pora kartu susitiksit tai zinosi ko ji is taves nori draugo ar meiles

- Auris, 22
- Forumo Legenda
Velgi klausimas ar verta rizikuot nezinant situacijos tikros ir bandyt lipt ant to tilto? Galbut mane rimtai ziuri kaip i paprasta drauga ir jei as spausiu del to susitikimo tai lush tiltas?

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
nepabandisi nesuzinosi (beja netgi draugiskai galima mergina spausti)

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Evelina, kodel nepadori as? 

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
Julija tu ne viena tokia mano draugu tevai irgi nemate:D

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Sutinku su Evelina. matysi kaip ji elgsis per tuos susitikimus ir jei teisingai suprasi jos elgesi, tai sugebesi ir tilta issaugot 

- Diana, 20
- Forumo Fantomas
Evelina, 17 wrote:nu sitas zodelis nelabai graziai skamba:"nesupizindindavau"
as iskart pamaciau siame zode bloga zodi o poto supratau ka norejai pasakyti 
geras! pati ne nepastebejau tokios klaidos ;D ;D;D ;D;D ;D;D ;D

- Evelina, 17
- Forumo Fantomas
Matai Auri musu nuomone vienoda taigi teks pabandyti sekmes;)
Pages Previous 1 … 102 103 104 105 106 … 775 Next
You must login or register to post a reply