2,381

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

ai, nebereik Auri, jau isiverciau big_smile

2,382

Lauras, 20 wrote:

o vln sake uz 100lt rastum.. atvaryk i taurage, nuvesiu i sovietska ten gal ir uz 5is litus rasi.. uztai ligu ligeliu egzotiniu prisigaudysi.. wink
db as kaltas jauciuosi kad pradejau tokio tipo temas.. o kodel jauciuosi kaltas jei visai idomu? uj dar kuklus as tokiais klausimais.. ;D

matai Laurai kuklus,o pradedi cia nepadorias temas visokias....:::044:::044:::044:::044

2,383

mano kuklia nuomone.. wink
brrrrrrr anoreksikes man nepatinka br br br.. geriau jau truputi putlesnes, nei anoreksikes.. feee da rtaip ilgai neesu butelio geres.. antro nei neatidarysiu.. prarandu savo forma.. senstu..

2,384

Linas, 18 wrote:

aa..mm... tai joa.. net gerai neapsisprendziu.. man lb lb liesos nepatinka.. o as kaulu negriauziu ;D

padarykim isvada, kad tau nepatinka kaulai, bet mesyte turi buti liesa? big_smile

2,385

Lauras, 20 wrote:

mano kuklia nuomone.. wink
brrrrrrr anoreksikes man nepatinka br br br.. geriau jau truputi putlesnes, nei anoreksikes.. feee da rtaip ilgai neesu butelio geres.. antro nei neatidarysiu.. prarandu savo forma.. senstu..

ziurek tu inksu nepraagerk.. mano tarkim klasiokas pragere jau, tai apsidirbo miegodamas per 100dieni... slykstu...

2,386

Diana, 17 wrote:
Linas, 18 wrote:

aa..mm... tai joa.. net gerai neapsisprendziu.. man lb lb liesos nepatinka.. o as kaulu negriauziu ;D

padarykim isvada, kad tau nepatinka kaulai, bet mesyte turi buti liesa? big_smile

taip taip Mieloji.. tu paziurek kiek gi manes yra ;D as ir ig perdziuves ;D

2,387

Diana, tavo klasiokas tarkim pragere inkstus ar istiesu pragere ? big_smile nes yr skirtuams big_smile tas tarkim keicia esme -> nepragere o kazkas ispjove ;DDDDDDDD

2,388

tai o siaip manau visiems gi ciataip yra kad kaulai netraukai na bet mesytes irgi per daug nireik smile zdz zmones bukim zmogiski ir sveiki big_smile nebukim nei dziusnom nei perstorom big_smile

jei esi per stora tai dar gerai kad gali pabandyt numest, nors aisq ner lengva... na o su anoreksikem tai sakes. Baigtas kriukis. Karta patapus tai vargei ar be islipsi is tos ligos :?

2,389

Diana, 17 wrote:

ziurek tu inksu nepraagerk.. mano tarkim klasiokas pragere jau, tai apsidirbo miegodamas per 100dieni... slykstu...

jau mane nori paimt ant medicinos ;D nu siaip logiskai mastant inkstai nei kiek neatsakingi uz slapimo sulaikyma.. jie tik filtruoja visa skystima.. uz slapimo sulaikyma atsakinga panele slapimo puusle.. o vat ja pasigadint yra n budu.. alkoholis beveik neitakoja to.. taip kad nereikia cia lia lia.. wink as nekaltas kad man nepatinka manekenes.. wink

2,390

Auris, 19 wrote:

Diana, tavo klasiokas tarkim pragere inkstus ar istiesu pragere ? big_smile nes yr skirtuams big_smile tas tarkim keicia esme -> nepragere o kazkas ispjove ;DDDDDDDD

Na manau kad pas mus tokiu dalyku retai buna kokioj vokietijoj tai pasitaiko.. ar kokioj belgijoj.. ten tai isviso salis apgailetina.. fea pedofilu krastas.. :::022

2,391

Auris, 19 wrote:

as sakiau tarkim kad klasiokas, nes jis nevisai mano klasiokas, o is b klases smile as nesakiau, kad tarkim pragere smile
o del kuno svorio, tai as pati stengiuos ismokt gyvent sveikai (bent daugmaz big_smile ) ir mokysiu savo seima, kai ja turesiu... smile

2,392

nu ispjovims tai joa ;D bet gali but ir tokie variantai kaip insktu atspardymas ir t.t. big_smile irgi tipo "pragere" big_smile Girts buvo, uzsirove, gavo per inktus ir slapimo nebelaike ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD

2,393

ir tai gal ten ne apie inkstus kalbejau o apie kepenis, nes jos filtruoja.. ai nu karoce bet zinau kad nei vienas ish ju uz slapima neatsakingas.. o alkogolis vistik kepenam kerta lygtaj..

2,394

Diana, 17 wrote:
Auris, 19 wrote:

as sakiau tarkim kad klasiokas, nes jis nevisai mano klasiokas, o is b klases smile as nesakiau, kad tarkim pragere smile
o del kuno svorio, tai as pati stengiuos ismokt gyvent sveikai (bent daugmaz big_smile ) ir mokysiu savo seima, kai ja turesiu... smile

Alia reik tam lesu zinok tam sveikam gyvenimui big_smile pats bandziau, greit i minusa nukeliavau big_smile

2,395

Lauras, 20 wrote:
Diana, 17 wrote:

jau mane nori paimt ant medicinos ;D nu siaip logiskai mastant inkstai nei kiek neatsakingi uz slapimo sulaikyma.. jie tik filtruoja visa skystima.. uz slapimo sulaikyma atsakinga panele slapimo puusle.. o vat ja pasigadint yra n budu.. alkoholis beveik neitakoja to.. taip kad nereikia cia lia lia.. wink as nekaltas kad man nepatinka manekenes.. wink

gerai, jei jau toks apsisvietes, tai sutinku su tavim, nes mano saltinis beveik lygus VBS (viena bobute sake) ;D

2,396

klausyk gausi mane supazindinti su VBS smile Labai sudominai cia tokiais neiprastais saltinias big_smile

2,397

cia jau visi girti esam like ar dar yra blaivu? jei yra ir blaiviu tai nieko.. buvau tema tokia sumislines..

2,398

big_smile as dar blaivs big_smile ner alaus ir verksiu nieko nzn.. ;D

2,399

as jau beveik blaivi....:)

2,400

Danguol negerai ! Bek greit ieskok ka nors prarugusio, kefyra ar ka.. bet ka ! Taisyk sia klaida nes zinok negerai cia taip negalima bus blogai gi ! big_smile~