Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ai, nebereik Auri, jau isiverciau ![]()
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
ai, nebereik Auri, jau isiverciau ![]()
o vln sake uz 100lt rastum.. atvaryk i taurage, nuvesiu i sovietska ten gal ir uz 5is litus rasi.. uztai ligu ligeliu egzotiniu prisigaudysi..
![]()
db as kaltas jauciuosi kad pradejau tokio tipo temas.. o kodel jauciuosi kaltas jei visai idomu? uj dar kuklus as tokiais klausimais.. ;D
matai Laurai kuklus,o pradedi cia nepadorias temas visokias....

mano kuklia nuomone..
brrrrrrr anoreksikes man nepatinka br br br.. geriau jau truputi putlesnes, nei anoreksikes.. feee da rtaip ilgai neesu butelio geres.. antro nei neatidarysiu.. prarandu savo forma.. senstu..
aa..mm... tai joa.. net gerai neapsisprendziu.. man lb lb liesos nepatinka.. o as kaulu negriauziu ;D
padarykim isvada, kad tau nepatinka kaulai, bet mesyte turi buti liesa? ![]()
mano kuklia nuomone..
![]()
brrrrrrr anoreksikes man nepatinka br br br.. geriau jau truputi putlesnes, nei anoreksikes.. feee da rtaip ilgai neesu butelio geres.. antro nei neatidarysiu.. prarandu savo forma.. senstu..
ziurek tu inksu nepraagerk.. mano tarkim klasiokas pragere jau, tai apsidirbo miegodamas per 100dieni... slykstu...
Linas, 18 wrote:aa..mm... tai joa.. net gerai neapsisprendziu.. man lb lb liesos nepatinka.. o as kaulu negriauziu ;D
padarykim isvada, kad tau nepatinka kaulai, bet mesyte turi buti liesa?
taip taip Mieloji.. tu paziurek kiek gi manes yra ;D as ir ig perdziuves ;D
Diana, tavo klasiokas tarkim pragere inkstus ar istiesu pragere ?
nes yr skirtuams
tas tarkim keicia esme -> nepragere o kazkas ispjove ;DDDDDDDD
tai o siaip manau visiems gi ciataip yra kad kaulai netraukai na bet mesytes irgi per daug nireik
zdz zmones bukim zmogiski ir sveiki
nebukim nei dziusnom nei perstorom
jei esi per stora tai dar gerai kad gali pabandyt numest, nors aisq ner lengva... na o su anoreksikem tai sakes. Baigtas kriukis. Karta patapus tai vargei ar be islipsi is tos ligos :?
ziurek tu inksu nepraagerk.. mano tarkim klasiokas pragere jau, tai apsidirbo miegodamas per 100dieni... slykstu...
jau mane nori paimt ant medicinos ;D nu siaip logiskai mastant inkstai nei kiek neatsakingi uz slapimo sulaikyma.. jie tik filtruoja visa skystima.. uz slapimo sulaikyma atsakinga panele slapimo puusle.. o vat ja pasigadint yra n budu.. alkoholis beveik neitakoja to.. taip kad nereikia cia lia lia..
as nekaltas kad man nepatinka manekenes..
nes yr skirtuams
Na manau kad pas mus tokiu dalyku retai buna kokioj vokietijoj tai pasitaiko.. ar kokioj belgijoj.. ten tai isviso salis apgailetina.. fea pedofilu krastas.. 
nes yr skirtuams
as sakiau tarkim kad klasiokas, nes jis nevisai mano klasiokas, o is b klases
as nesakiau, kad tarkim pragere
o del kuno svorio, tai as pati stengiuos ismokt gyvent sveikai (bent daugmaz
) ir mokysiu savo seima, kai ja turesiu... ![]()
nu ispjovims tai joa ;D bet gali but ir tokie variantai kaip insktu atspardymas ir t.t.
irgi tipo "pragere"
Girts buvo, uzsirove, gavo per inktus ir slapimo nebelaike ;DDDDDDDDDDDDDDDDDD
ir tai gal ten ne apie inkstus kalbejau o apie kepenis, nes jos filtruoja.. ai nu karoce bet zinau kad nei vienas ish ju uz slapima neatsakingas.. o alkogolis vistik kepenam kerta lygtaj..
Auris, 19 wrote:Diana, tavo klasiokas tarkim pragere inkstus ar istiesu pragere ?
nes yr skirtuams
as sakiau tarkim kad klasiokas, nes jis nevisai mano klasiokas, o is b klases
as nesakiau, kad tarkim pragere
![]()
o del kuno svorio, tai as pati stengiuos ismokt gyvent sveikai (bent daugmaz) ir mokysiu savo seima, kai ja turesiu...
Alia reik tam lesu zinok tam sveikam gyvenimui
pats bandziau, greit i minusa nukeliavau ![]()
Diana, 17 wrote:
jau mane nori paimt ant medicinos ;D nu siaip logiskai mastant inkstai nei kiek neatsakingi uz slapimo sulaikyma.. jie tik filtruoja visa skystima.. uz slapimo sulaikyma atsakinga panele slapimo puusle.. o vat ja pasigadint yra n budu.. alkoholis beveik neitakoja to.. taip kad nereikia cia lia lia..as nekaltas kad man nepatinka manekenes..
gerai, jei jau toks apsisvietes, tai sutinku su tavim, nes mano saltinis beveik lygus VBS (viena bobute sake) ;D
klausyk gausi mane supazindinti su VBS
Labai sudominai cia tokiais neiprastais saltinias ![]()
cia jau visi girti esam like ar dar yra blaivu? jei yra ir blaiviu tai nieko.. buvau tema tokia sumislines..
as dar blaivs
ner alaus ir verksiu nieko nzn.. ;D
as jau beveik blaivi....:)
Danguol negerai ! Bek greit ieskok ka nors prarugusio, kefyra ar ka.. bet ka ! Taisyk sia klaida nes zinok negerai cia taip negalima bus blogai gi !
~
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~