2,401

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Auri o kodel tave snd vel kapines sunervino? ga minejai, bet nepastebejau, nes kai bandau prisivyt jusu postus, tai permetu labai greit akim viska.. wink

2,402

as ir raudosiu .. bet turiu kolos ir starkos bet asc jos tikrai neragauju big_smile

2,403

Auris, 19 wrote:
Diana, 17 wrote:
Auris, 19 wrote:

Diana, tavo klasiokas tarkim pragere inkstus ar istiesu pragere ? big_smile nes yr skirtuams big_smile tas tarkim keicia esme -> nepragere o kazkas ispjove ;DDDDDDDD

as sakiau tarkim kad klasiokas, nes jis nevisai mano klasiokas, o is b klases smile as nesakiau, kad tarkim pragere smile
o del kuno svorio, tai as pati stengiuos ismokt gyvent sveikai (bent daugmaz big_smile ) ir mokysiu savo seima, kai ja turesiu... smile

Alia reik tam lesu zinok tam sveikam gyvenimui big_smile pats bandziau, greit i minusa nukeliavau big_smile

na gal tu tiesiog persistengei, per daug sveikai norejai pagyvent? big_smile jei ekologiska duona valgei ar kitus produktus, nu tai jau zn... taciau galima pasitengt ir pigiau valgyt ir sveikiau smile tai turi tapti gyvenimo yprociu: pvz nevalgyt kai nenori. kaip mano mama skundzias del lasiniu, taciau praktiskai visada palaiko kompanija teciui valgydama big_smile o tetis valgo zymiai daugiau namie, nes jis darbe nevalgo, o mama prisikerta budama darbe, be to tetis zymiai daugiau juda ir jo darbas atsakingesnis, taigi ir stresas ryja kalorijas.. bet nesikabinkit, cia tik vienas pvz big_smile

2,404

Alia Laurai jau net nebepamenu ka as ten rasiau, neprisimenu... :V

2,405

Auris, 19 wrote:

Danguol negerai ! Bek greit ieskok ka nors prarugusio, kefyra ar ka.. bet ka ! Taisyk sia klaida nes zinok negerai cia taip negalima bus blogai gi ! big_smile~

o penis pfiu pfiu tai yra pienas tiks...?
:::044:::044

2,406

o stresas rimtai ryja kalorijas? Atsakykit plz cia labai svarbu man :V

2,407

Danguole, 20 wrote:
Auris, 19 wrote:

Danguol negerai ! Bek greit ieskok ka nors prarugusio, kefyra ar ka.. bet ka ! Taisyk sia klaida nes zinok negerai cia taip negalima bus blogai gi ! big_smile~

Danguolyt penis pfu... t.y. Pienas tiks kuo puikiausiai big_smile tik ziurek neisijausk kad jogurtu nepataptu ;DDDDDD

2,408

Auris, 19 wrote:

klausyk gausi mane supazindinti su VBS smile Labai sudominai cia tokiais neiprastais saltinias big_smile

ir savo aplinkoj turetum tokiiu rast wink

2,409

Danguolyy>>>> jau tu ir gashlune patapai.. ;D jau visiskai big_smile

>>>>joa stresas jama kalorijas ir lb lbgreit svori numusa.. mano mamai tai per men gal kokie 8 kilai nukrito kai turejo rimtu problemu ir pupesciu.. bet paskui sirdele neatlaike.....

2,410

Auris, 19 wrote:

o stresas rimtai ryja kalorijas? Atsakykit plz cia labai svarbu man :V

nu siaip jau jo... paciai 8kg nusiminusavo, kai stresavau... ir kitu pavyzdziu yra...

2,411

Auris, 19 wrote:
Danguole, 20 wrote:
Auris, 19 wrote:

Danguolyt penis pfu... t.y. Pienas tiks kuo puikiausiai big_smile tik ziurek neisijausk kad jogurtu nepataptu ;DDDDDD

Auri tavo paliepimu ismaukiau koki litra...

:::044

2,412

man irgi per menesi...

2,413

Lauras, 20 wrote:

cia jau visi girti esam like ar dar yra blaivu? jei yra ir blaiviu tai nieko.. buvau tema tokia sumislines..

Laurai, sakyk ta tema, nesvarbu, kad blaiviu yra (tarp kuriu ir as big_smile )

2,414

Linas, 18 wrote:

Danguolyy>>>> jau tu ir gashlune patapai.. ;D jau visiskai

priekom gaslune raides susipyne....

2,415

Diana, 17 wrote:

man irgi per menesi...

PER MENESI VISKO PANOM NUTINKA.. (oi as ir vel zemiau bambos nusileidau smile ;D ot koks senas gashlunas ;D

2,416

Linas, 18 wrote:
Diana, 17 wrote:

man irgi per menesi...

PER MENESI VISKO PANOM NUTINKA.. (oi as ir vel zemiau bambos nusileidau smile ;D ot koks senas gashlunas ;D

big_smile gerai, kad bent prisipazisti...

2,417

Danguole, 20 wrote:
Linas, 18 wrote:

Danguolyy>>>> jau tu ir gashlune patapai.. ;D jau visiskai

priekom gaslune raides susipyne....

aa...mm... as nesupratau ka norejai pasakyt gal jau mane veikia starka ir kola big_smile

2,418

sorri bet IMHO Danguolytei jau paciai reiketu to tasko.. tik kad vyrai daug daug brangiau kainuoja.. wink

2,419

Linas, 18 wrote:
Diana, 17 wrote:

man irgi per menesi...

va ir ant manes dar sako paskui....

:::044:::044:::044

2,420

hmmm nu hebra nuraminot ;D bo as cia buvau sunerimes kad greit pradejau kust ;D ir draugai sako kad sukudau... paskutiniu metu labai daug stresavau, tai dabar aisq bent jau del ko as cia kundu big_smile o jau maniau kad levai maitinuos ar ka :?