2,421

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Lauras, 20 wrote:

sorri bet IMHO Danguolytei jau paciai reiketu to tasko.. tik kad vyrai daug daug brangiau kainuoja.. wink

nesupratau..........kodel taip manai.....?
:::026

2,422

jo, tikrai Linai koks tu negeras, pirma nepasiziurejes i save kitus kaltini big_smile

2,423

tai kad ivisada kita pamatai osaves niekaip big_smile na tai as prageraiu ir nesiprantu kas yra IMHO :?

2,424

Diana, 17 wrote:
Lauras, 20 wrote:

cia jau visi girti esam like ar dar yra blaivu? jei yra ir blaiviu tai nieko.. buvau tema tokia sumislines..

Laurai, sakyk ta tema, nesvarbu, kad blaiviu yra (tarp kuriu ir as big_smile )

ale blemba ishgerus tikras temu minciu generatorius tampu.. bet poshlos visos.. na pirma tema kur tada buvau sugalvojes netoki idomi (apie minetus visokius big_smile ) bet vat antra db shove i galva.. kazin ar pradejus lytini gyvenima ir poto kuri laika neturint lytiniu santykiu yra sunkiau ishtvert, negu ishtvert ta pati laikotarpi, kol nepradetas lytinis gyvenimas?

2,425

Lauri manau cia tas pats kaip ir su chipsais kaip paragauji negali sustot ;D :::d17

2,426

Auris, 19 wrote:

hmmm nu hebra nuraminot ;D bo as cia buvau sunerimes kad greit pradejau kust ;D ir draugai sako kad sukudau... paskutiniu metu labai daug stresavau, tai dabar aisq bent jau del ko as cia kundu big_smile o jau maniau kad levai maitinuos ar ka :?

kai ir man taip buvo, as jau issigandau, kad pas gydytoja reiks eit, taciau turejau gera drauge, kuri pavydejo man kudumo ir privaisino sokoladais, kad atsiganyciau big_smile

2,427

Lauras, 20 wrote:
Diana, 17 wrote:
Lauras, 20 wrote:

cia jau visi girti esam like ar dar yra blaivu? jei yra ir blaiviu tai nieko.. buvau tema tokia sumislines..

ale blemba ishgerus tikras temu minciu generatorius tampu.. bet poshlos visos.. na pirma tema kur tada buvau sugalvojes netoki idomi (apie minetus visokius big_smile ) bet vat antra db shove i galva.. kazin ar pradejus lytini gyvenima ir poto kuri laika neturint lytiniu santykiu yra sunkiau ishtvert, negu ishtvert ta pati laikotarpi, kol nepradetas lytinis gyvenimas?

kaip kam, bet as manau, kad yra lengviau, nes esi bandes, zinai kas tai yra ir jei galvoji apie savo garbe, tai tikrai neatsigulsi su kokiu valkata kada prigeres vien del sexo big_smile o kokia tavo nuomone?

2,428

Lauras, 20 wrote:
Diana, 17 wrote:
Lauras, 20 wrote:

sunkiau,nes tu paragavai saldainio...pajutai jo skoni...ir tau jo vis norisi dar ir dar...

2,429

eee.. negi as cia viena manau, kad lengviau?.. :?

2,430

Linas, 18 wrote:

Lauri manau cia tas pats kaip ir su chipsais kaip paragauji negali sustot ;D :::d17

o manes niekas necituoja tai pats as big_smile

2,431

;D cia Linai pavarei...

2,432

kazko pats Lauras nepasireiskia... ;D

2,433

na jis gal vejasi  mus arba nzn kur blaskosi wink gal vel mayte kelia rukyt big_smile o kur Danguolyte ir Auris :?

2,434

Diana nesiparink turbut tu ne viena.. tiesiog nei vienas negali realiai sprest apie tai nes neimanoma vienu metu but ir pabandzius bet susilaikius ir tuo pat metu dar nebandzius ilga laika.. nors gal ir imanoma jei pvz iki kokiu 30imt nebandai poto 5is metus atsiduodi uz visa sugadinta jaunyste ir poto vel susilaikymas.. tada gal ir gali palygint.. as kolkas tik is vienos puses tegaliu ir negaliu vienareksmiskai pasakyt atsakymo.. kazkiek norisi, bet ne taip,jog negaleciau galvot ko kito.. vnz galiu ishgyvent..

beje jau alutis pradejo veikt.. malonumo receptoriai kuune patenkinti.. dar kai uzsruukysiu isvis pasijusiu kaip narkomanas doze pagaliau gaves, tik tiek kad gausiu eit spaat, nes ryt 8a keltis ir 250km i vilniu vaziuot.. ;/
Danguole nu sorri man tiesiog taip pasirode ir tiek.. wink man paciam irgi kazkiek to reikia, bet vistiek kazkaip atrodo, kad tau labiau.. o beje vyrai parsidavineja tikrai brangiau.. wink kazin kodel?..

2,435

o jezau apie ka jus cia? as nutrukau bisq... big_smile ce mane uzsipuole viens zmogels su klausimu klausimynu big_smile

2,436

Auris, 19 wrote:

o jezau apie ka jus cia? as nutrukau bisq... big_smile ce mane uzsipuole viens zmogels su klausimu klausimynu big_smile

as tau paaiskinsiu trumpai savo neblaiviom mintim.. jei dar esi berniukas ir netycia gausi galimybe vyru patapt, bet tik viena vakaraa atsisakyk galimybes nes poto bus sunkiau pragyvent to ragavus, bet dabar neturint.. neatsisakyk tik tuo atveju jei abonenta gausi..nu vat cia mazdaug apie sita ir kalbam.. wink

2,437

saunuoliai vyrukai kai reiskiasi tai ohohohoho wink

2,438

Lauri jei as nesvankybes visokias kalbu,nereiskia,kad as istroskus ar pan.tiesiog as tokia jau esu su savo tokiu jumoru netaktisku...zinau galiu kartais ir patyleti,bet kai parasau tada tik susimastau...:)o pirkti vyrus tai isvis nesamone pilna ir uz dyka.....tik to netoliaruoju...;)

2,439

Lauras, 20 wrote:

Danguole nu sorri man tiesiog taip pasirode ir tiek.. wink man paciam irgi kazkiek to reikia, bet vistiek kazkaip atrodo, kad tau labiau.. o beje vyrai parsidavineja tikrai brangiau.. wink kazin kodel?..

ogi todel kad ju mazuma ir dar mazesnis procentas pasirinkes sia specialybe, bent as taip manau.

2,440

Danguole, 20 wrote:

Lauri jei as nesvankybes visokias kalbu,nereiskia,kad as istroskus ar pan.tiesiog as tokia jau esu su savo tokiu jumoru netaktisku...zinau galiu kartais ir patyleti,bet kai parasau tada tik susimastau...:)o pirkti vyrus tai isvis nesamone pilna ir uz dyka.....tik to netoliaruoju...;)

ir nereik toleruot, tegu jie siekia musu kitais keliais big_smile