Topic: mano zmona mano meiluzes gera drauge
nzn ka ir daryti gal pasiulyti bendra lova trims ?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → mano zmona mano meiluzes gera drauge
nzn ka ir daryti gal pasiulyti bendra lova trims ?
jo Andrius.. dekui uz paiulyma, duoks savosiso nr. mes mielai ja priimsim
Jo cia vienas is variantu issisukt..Ispradziu paklausk zmonos ar ji taip noretu..pradesi burt kad tu pats to labai nori ir t.t.. Ji gal sutix, jei taip pasiulai kaip galima kandidate pvz ta meiluze, ir ok..Viskas priklausys nuo to kaip mokesi s... malt..:D
Bet is kitos puses ar tau to reikia? Tegul buna viskas kaip buve, atsibos meiluze pasiusi nafik..papasakosi zmonai (jei ji suzinos) kad pati lindo ir t.t.. O seima yra seima jos santykiai visada yra auksciau, uz visas sup...as meiluzes..:D
Jo cia vienas is variantu issisukt..Ispradziu paklausk zmonos ar ji taip noretu..pradesi burt kad tu pats to labai nori ir t.t.. Ji gal sutix, jei taip pasiulai kaip galima kandidate pvz ta meiluze, ir ok..Viskas priklausys nuo to kaip mokesi s... malt..:D
ojojoj... fantazuotojai... taip buna tik pasakose
Tomas, 26 wrote:Jo cia vienas is variantu issisukt..Ispradziu paklausk zmonos ar ji taip noretu..pradesi burt kad tu pats to labai nori ir t.t.. Ji gal sutix, jei taip pasiulai kaip galima kandidate pvz ta meiluze, ir ok..Viskas priklausys nuo to kaip mokesi s... malt..:D
ojojoj... fantazuotojai... taip buna tik pasakose
Kokiose pasakose? As kalbu apie gyvenima, tik aisku cia tox nera paprastas dalykas..Bet jeigu zmona linkus i tai kad tryse tai nesunku..
o beto pasiuliau ir antra varianta, kuri pats ir rinkciausi..:D
situacija, kuria aprasei, visiskai reali. pati su tuo susidurusi. bet kad abidvi sutiktu su bendra lova - va cia jau pasaka
jo tomas tesingas sprendimas turbut bus anttras aiste biski mazai machiusi mazai girdejusi
aldis kur mokeisi LT kalbos?
Tikrai kad ne lovoj ir ne tryse
as tai jau supratau is tavo vardo
as taip pat is tavo temos
ji bent jau tikra tipine lietuviska
man tik idomu ar noretum kad tau taip zmona pasiulytu,vyras meiluzis ir draugas
Ko tu čia išvis norėjai Audriau su tais savo pezalais apie bendrą lovą? Tikrai kad ne rimtos nuomonės tuo klausimu.. Įspūdi tokiu būdu galima palikt tik žmonėms, kurie turi rimtų vidinių problemų (tokių kaip beveik visiškas smegenų nebuvimas).
rolandas suauk malaletkos smegenys , netavu supis*** reikalas gaid* nezinai ka reiskia pataikyti itariu isvis dar...
neringa - niekada nesutikchiau as visiskas heterosexualas!
vat kaip buna o jus net nezinojot
ei vaikuchiai ka manot ?
pabuchiuok argi gaila juk ne aukso prasau o meiles
buna viskuo ir nesu mazai maciusi pvz, bet kalbeti apie tai - jau cinizmas:)
Diskusijų forumas → Apie Vyrus → mano zmona mano meiluzes gera drauge