2,501

Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~

Julija, 20 wrote:

Uj, nepykit, galva lb paskaudo.Keliausiu is cia... Sian visko is eiles po truputi paskanavau, pageriau. Matyt, del to negera pasidare...

Julyt>>> laikykis wink

P.S. tai kaip ten su tom priklausomybem :? ;D

2,502

Julija, 20 wrote:
Diana, 17 wrote:
Julija, 20 wrote:

Sakai, kad neaisku, kodel jis su tavimi nebebendrauja... Tai gal kaip tik nereikejo to nr trinti, galbut derejo visgi kazkaip pasistengti susisiekt su juo, pameginti issiaiskinti santykius, priezasti, del ko jis nebenori su tavimi sneketis

kad kiek rasysi, tiek neatraso... o tas draugas - ne vienintelis saltinis is kur galiu gaut jo nr big_smile jis tik tas i kuri greiciausiai kreipciaus wink dar yra maziausiai 5 saltiniai big_smile

Tai gal po kiek laiko dar ir pats ims taves ieskot. Vel uzsimanys su tavimi bendrauti, draugauti. Tik visgi galetu to nebendravimo priezasti pasakyti. Visgi yra be galo sunku, kai pats nesupranti kas vyksta, kodel su tavimi nebenori kalbetis

butent, bet manau, kad tai beprasmiska, todel ir tryniau nr, kad ir jam nervu negadinciau, ir paciai po akim nesimaisytu. Danguole sako, jog jam gali but depresija, bet labai nervina, kad jis manes neprisileidzia...
dar vienas bajeris.... po kiek laiko jis gali noret but sumanim, bet nedrist bepasirodyt man... bijot atstumimo... siuo atveju jis gali but nedrasus.
ei, jus nedrasieji, paaiskinkit kaip man elgtis?! :::022

2,503

Julija, 20 wrote:

Uj, nepykit, galva lb paskaudo.Keliausiu is cia... Sian visko is eiles po truputi paskanavau, pageriau. Matyt, del to negera pasidare...

ziurek, bent mokykis is savo klaidu... ;D

2,504

Linas, 18 wrote:
Julija, 20 wrote:

Julyt>>> laikykis wink

P.S. tai kaip ten su tom priklausomybem :? ;D

sakai Julija jau priklausoma? ;D bene tu norejai ta alkoholiku kluba kurt? ;D tai gal db ieskai savanoriu? ;D

2,505

na as tai neneigiu kad priklasuomas.. aj uissiaiskinom kad turim 2 priklausomybes.. sexa ir alkocholi ;D

Kas dar kokiu isaiskins :? ;D

2,506

priklausomybe nuo bendravimo big_smile

2,507

spjoviau i ta psichologija ir kola isgeriau kad neparagiuciau starkos su jaja big_smile tai db apie rukalus galvoju, bet neturiu ir nereikia..

(minciu srautas) galima demesio nekreipti..
o minciu srauta paminejau.. gal kas nors raso dienorasti interne?? pazistu toki viena keistuoli big_smile

2,508

bent man big_smile patoviai noriu su kuo nors idomiai pasneket ;D

2,509

Diana, 17 wrote:

tai cia jau aisku nes  pasmonej uzkoduota nes kartais nevailngai garsiai pamastai.. o tai benravimas su savimi wink

2,510

big_smile dienorastis internete kazkokia nesamone ;D kazkada toki pastebejau, tai man keistas dalykas pasirode smile

2,511

Linas, 18 wrote:
Diana, 17 wrote:

tai cia jau aisku nes  pasmonej uzkoduota nes kartais nevailngai garsiai pamastai.. o tai benravimas su savimi wink

o as su kitais megstu bendraut smile
pala, o tu kuklus ir nedrasus, ar koks? big_smile

2,512

as kuklus tada kai reikia prisipazint meilej.. o taip tai toks per viduriuka kitose situacijose wink

2,513

tai kai jau susipazisti, kuklumas isgaruoja? smile

2,514

Diana, 17 wrote:

tai kai jau susipazisti, kuklumas isgaruoja? smile

galima pasakyti ir taip smile

2,515

o dabar mergina turi? smile

2,516

joa jau, menuo kartu

2,517

sveikinu smile

2,518

Diana, 17 wrote:

sveikinu smile

dekui wink

:::b31 :::b16 :::222

2,519

esu sutikus tokiu vaikinu, kurie sako, pvz.: su japadraugausiu iki vasaros pabaigos ir uzteks. kazin ar imanoma nusibrezt kiek draugausi, kiek ne :V

2,520

Diana, 17 wrote:

esu sutikus tokiu vaikinu, kurie sako, pvz.: su japadraugausiu iki vasaros pabaigos ir uzteks. kazin ar imanoma nusibrezt kiek draugausi, kiek ne :V

jie atsilupe lb ryshkiai.. ;D tai lyg pana butu kokia karve kuria gali peristi kada nori.. mano akimis ziurint draugyste yra 2 zmoniu reikalas o ne vieno kuris viska sprendzia..
fea tie tavo sutikti zmones tik egzistuoja ir yra visiskai tusti... :::826