Re: terorizmas????
lengwa jum kalbet.. o man ka daryt?
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → terorizmas????
lengwa jum kalbet.. o man ka daryt?
Neatrasyk... Nereaguok...
kreipkis i saito administracija! ka gi dar? jie ji greit uzblokuos
Aga va butinai kreipkis!:)
kur man toki rast?
Geras bajeris..nzn kokia kvaila pana turetu buti kad sutiktu siusti tas nuogas foto..:D Nekreipk demesio isvis..pasiusk nafik ir tiek..Arba tas nuogas foto atsiusk man, tada sutvarkysiu si reikala..:D
nju ash ir nesijauciu tokia durna merga kad siusciua tokias foto kazkam
kaaaai zhmoniu buna ple zhvengiu negaliu... ignoruok ir viskas- tai arba snarglys kox nors, arba jei tai ishties merga, tai ryshkiai shyzanuta per visa stoga
Deni sheip man pox ar merga ar kox snarglius .. bet foto y xxx puslapius galetu nedet
o jei ides, kas ish to? tave zhmones prades atpazint gatvese, rodyt pirshtais ir i langus akmenis metyt? marods jei nusiustum savo nuogos fotkes va td tai tikrai patektum i xxx puslapius
zn.. bet wistiek nefaina..
nu bet ir nesveika ji
as pati savo fotkes gali upaplatint xxx ;DD jos pagalbos nereik
tikiu, tu gali, bent jau yra į ką akius paganyt, nepyk, bet tai tiesa
O taip, va tu paplatink..ir cia paplatink..tikrai bus i ka pazet..Juokauju aisku..:D Ir neatsiprasineju delto kaip nekurie keistuoliai..:D
Greta, 68 wrote:as pati savo fotkes gali upaplatint xxx ;DD jos pagalbos nereik
tikiu, tu gali, bent jau yra į ką akius paganyt, nepyk, bet tai tiesa
uz ka cia pykt..:)
Greta, 68 wrote:as pati savo fotkes gali upaplatint xxx ;DD jos pagalbos nereik
O taip, va tu paplatink..ir cia paplatink..tikrai bus i ka pazet..Juokauju aisku..:D Ir neatsiprasineju delto kaip nekurie keistuoliai..:D
o vat db specialiai neplatinsiu
Tomas, 26 wrote:Greta, 68 wrote:as pati savo fotkes gali upaplatint xxx ;DD jos pagalbos nereik
O jeigu buciau nepasakes kad juokauju butum paplatinusi?:D Ot tai blemba suklydau, o butum pasiplatinus..Gaila, bet nieko kita kart reix pamastyt labiau ka rasau..:D
O jei rimtai, ten siaip ir taip labai grazios fotkes (bambskaras ir tatoo labai patiko(nors neiziurejau kas ten nupiesta)), o beto kazkiek paslapties visada turi buti, taip zymiai idomiau..:D
Greta, 68 wrote:Tomas, 26 wrote:Greta, 68 wrote:as pati savo fotkes gali upaplatint xxx ;DD jos pagalbos nereik
O jeigu buciau nepasakes kad juokauju butum paplatinusi?:D Ot tai blemba suklydau, o butum pasiplatinus..Gaila, bet nieko kita kart reix pamastyt labiau ka rasau..:D
O jei rimtai, ten siaip ir taip labai grazios fotkes (bambskaras ir tatoo labai patiko(nors neiziurejau kas ten nupiesta)), o beto kazkiek paslapties visada turi buti, taip zymiai idomiau..:D
bambskaras unreal zodynelis pas tave
Tai logiskas juk pavadinimas..:D Kaip panos sako "noriu auskaro i bamba..", juokingai skamba..:D Jeigu jis i bamba, o ne i ausi tai butent bambskaras..:D
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → terorizmas????