121

Re: „Sudužusių širdžių klubas“-patarimai kas nusivylė meilėje

viskam savas laikas,tik neskubet turetume.......

122

Uh, stai ir vel po savaitgalio dar viena pora tapo laiminga ,nezinau....kolkas laim8inga o gyventi reikia ir tiketi geriu,jei nusivilimai buna dideli vadinasi toks jusu isbandymas juk nieko negaunam veltui uz viska sumokam ,o jei kas ir veltui tai tik dziaukimes ir ismokim vertinti tikras vertybes bet ne papuosalus..
Aciu uz dalyviu pasisakyma ,manau kad forumas nenutruks
Gintariukstis.

123

hm,....pasenom dar vienais metais ,atejo ruduo ,pasivaiksciojimu po parkus laikas ,juk meile susildo labiau rudeni ,kada tos silumos truksta....[fl]1460[/fl]

124

Kai[p gerai kad suduzusios sirdys nebuna visada tokios ,jos vel susitvarko...[fl]1461[/fl]

125

Blyn,...

126

kazkaip nieko naujo neišradot. seniai buvau įkišusi nosį į forumą, bet kaip niekada nieko naujo:=):=):=) tomui pritariu - reikia ieškoti, tik per daug neįsihausti, o tai paskui kaip don žuanui gali baigtis - tiesiai pragaran:=):=):=)

127

jo Indre ,stebuklu nebuna ,mes juos patys padarom...

128

net keista girdeti nusivylusius vyrus...nes as is savo patirties maniau kad tik moterys buna aukomis suduzusiu meiliu,

129

Gyvenimas ant to ir sutvertas,kasko netenki kaska atrandi ,o is klaidu mokomasi

130

Ot kaip ,matyt vyrai neturi laiko ir statybose pinigus uzdirba ,nera laiko knistis po forumus?

131

Arunas, 20 wrote:

na as atvirksciai manau kad geriausiai suduzimus visus gydo naujos pazintys,draugystes.
kaip sakoma meile gydo nauja meile ;]
lengviau taip uzsimirsti

as manau,jai greit puoli iekot kasko kas padyditu tai skaudinsi ne vien bet ir kita zmogu kuris bus sale taves,nes vievien jai milejai ir isiro draugyste,noresis lygint ta zmogu su kitu nemanau kad iskarto reiketu veltis i naujas pazintis

132

Arunas, 20 wrote:

na as atvirksciai manau kad geriausiai suduzimus visus gydo naujos pazintys,draugystes.
lengviau taip uzsimirsti

drischiau teigti, kad NE!  smile
manau, reikia zhaizdas ishsilaizhyti pachiam vienam (na, dar geri draugai ir drauges gali padeti) o po to jau vel bandyti nerti i meiles jura su nauju zhmogumi..
nes jei shirdis sudauzhyta, tai nelabai ten galesi ir myleti, ish pradzhiu reik ja susitaisyt, o draugaut su zhmogum ir po to verkt jam ant peties, kaip man negerai, nes mane kazhk0oks asilas (arba asile) paliko priesh puse metu ir kaip ash dar negaliu normaliai atsigauti po tokio dalyko.. TAIP NEGALIMA! chia ishnaudojimas to zhmogaus, su kuriuo pastaruoju metu tampaisi (nes tikrai negaliu pasakyti, kad normaliai draugauji..) smile
bet chia tik mano nuomone smile

133

Martynas, 23 wrote:

jo...nesenai ir man sudauze...

Martynai, gal plachiau shiek tiek? smile

134

Tautė, 24 wrote:
Arunas, 20 wrote:

lengviau taip uzsimirsti

drischiau teigti, kad NE!  smile
manau, reikia zhaizdas ishsilaizhyti pachiam vienam (na, dar geri draugai ir drauges gali padeti) o po to jau vel bandyti nerti i meiles jura su nauju zhmogumi..
nes jei shirdis sudauzhyta, tai nelabai ten galesi ir myleti, ish pradzhiu reik ja susitaisyt, o draugaut su zhmogum ir po to verkt jam ant peties, kaip man negerai, nes mane kazhk0oks asilas (arba asile) paliko priesh puse metu ir kaip ash dar negaliu normaliai atsigauti po tokio dalyko.. TAIP NEGALIMA! chia ishnaudojimas to zhmogaus, su kuriuo pastaruoju metu tampaisi (nes tikrai negaliu pasakyti, kad normaliai draugauji..) smile
bet chia tik mano nuomone smile

labai labai pritariu!!! nes su vienu vaikinu lyg ir bandziau,bet... jis buvo po nelaimingos meiles ir as is tikruju buvau kvailoje situacijoje...

135

LAbas Dovile kada bus laida ,idomu butu paziureti kaip sumontavo rezisierius,gal is vis jos neberodys?

136

rodys rodys!!!! smile rodys lapkricio 28d. labai aciu kad dalyvavai!

137

Dovilė, 21 wrote:

rodys rodys!!!! smile rodys lapkricio 28d. labai aciu kad dalyvavai!

O kokia laida?   As ir noreciau paziureti...:)

138

Aha parode ,Nomedos laida : Ar galima po skirybu islikti draugais.

139

Nomedos as neziuriu...
Bet si tema man butu bent jau aktuali...
Tosia kuriose siule dalyvauti aktualios nebuvo...:(

140

Pasirinkimas... Tiesa, visiems reikia isbandymu, vaikinams kuo daugiau merginu, o merginoms - vaikinu, na tik siuo atveju viskas kiek skiriasi... Mergina niekada negales tiek "isbandyti" kiek vaikinas... big_smile Bet nepaisant to, svarbiausia yra mokejimas pasirinkti... Mokejimas suprasti ko ieskai ir ko sieki... Taciau tikrai sutinku, kad niekur skubeti nereikia, o tuo labiau kai esi su pirmuoju arba pirmaja...