Topic: Ka daryti jeigu neissirenku merginos????
Patarkite!!!!
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ka daryti jeigu neissirenku merginos????
Patarkite!!!!
o kiek didelis pasirinkimas ) nu kiek kokia bent 15 nu tada suprantu kad akys zvairuoja ir nezinai ka rinktis o jei 1 2 ar 3 nu tai pasirenki katra labiausiai patynka ir striokas baigtas:)
bet kad ju ira bene 8 ))
oi oi oi 8 panos o dabar atmesk tas 7 jauciu kokias katros su tavim nesutiktu draugauti
lieka 1 nu ir viskas pasirinkimas yra ir galvos neskauda:)
As sakau kurios sliauzia is paskos kaip tarnaites ir kvarsina man galva
tai gerai pasliauzios kelius nusivarys ir nustos ko cia pergyventi vistiek greit baigiasi tos sapnu minutes:)
as cia kalbu neap[ie sapnus
nu va paziurek kitam threade ten tokia mergaite nusivylusi berniukais, gal tau tiks? ir ji zino kaip su vyrais elgtis;)
jei neisirenki tai gal dar kolkas tau jos ir nereikia?
kuri labiausiai patinka, ta ir rinkis! durnas klausimas siaip.. ar tu cia pagal aplinkiniu nuomone bandysi issirinkt? tai tada sunumeruok visas, ir nubalsuos tau xebra
As sakau kurios sliauzia is paskos kaip tarnaites ir kvarsina man galva
o tau patinka merginos kurios sliauzioja paskaui kaip tarnaites?
>> As sakau kurios sliauzia is paskos kaip tarnaites ir kvarsina man galva
Nesirink nė vienos iš tų , kurios šliaužioja ir kvaršina galvą. Padarysi gerą tiek sau, tiek joms pačioms. Elementaru Vatsonai.
tai gal tu jas visas ir imk...
nA AISKU MAN NEPATINKA KAD SLIAUZIOJA IS PASKOS(MAN JU GAILA)
Valius, 16 wrote:As sakau kurios sliauzia is paskos kaip tarnaites ir kvarsina man galva
o tau patinka merginos kurios sliauzioja paskaui kaip tarnaites?
na jei shliauzioja tai man jos gyvates labiau primena ;D
nA AISKU MAN NEPATINKA KAD SLIAUZIOJA IS PASKOS(MAN JU GAILA)
tai reiskia ieskokis panos visiskai is salies kuri aplink nesliauziotu,del korios vertetu ciucka pakovoti,tada ir gaila nebus...
jai 8, tai sunku pasirinkti
man tai is viso juokinga sita situacija... speju kad
1. nera 8 mergu
2.jos nesliauzia paskui tave kaip cia aiskini.... per daug pasaku prisiskaitei....
manau cia neproblema laikui begant issipres viskas
gal tu gejus? ;D
o jei rimciau, tai nesirink ne vienos is ju, nebent tau reik tarnaites ir joms tiesiai sviesiai pasakyk, kad nedetu vilciu i tave ir visiems bus geriau
Diskusijų forumas → Meilė, Romantika ir Fantazijos → Ka daryti jeigu neissirenku merginos????