Re: terorizmas????
nerealiai bet turiu primint vaikeli kad mes jau visai ne i tema klink klink
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → terorizmas????
nerealiai bet turiu primint vaikeli kad mes jau visai ne i tema klink klink
Nei as vaikelis neika..O ne i tema cia visur varo 80% dalyviu..Ir siaip sita tema tokia nereiksminga kad vien i ja nera ka..:D
xe..:D
zmones darykit ka nors!!! http://www.holiday.ru/gerda17/?&s_l=M&s_i=F&s_f=18&s_t=18&s_c=2514_2515_2533&s_p=checked&s_w=checked&s_ty=All&s_vf=&s_vw=&search_mode=Base&gid=198827966&offset=0
zmones darykit ka nors!!! http://www.holiday.ru/gerda17/?&s_l=M&s_i=F&s_f=18&s_t=18&s_c=2514_2515_2533&s_p=checked&s_w=checked&s_ty=All&s_vf=&s_vw=&search_mode=Base&gid=198827966&offset=0
Nesupratau bajerio..:D Ten ta trecia fotke nuoga? Neleidzia jos atidaryti..Tu nusiuntei nuoga foto, ar ten su photoshopu padare?;D
ten kazkokios panos foto... nu ten didesniu ir neatidaro man atrodo .. wa ka parashe.. po to kai ydejo
Nu tai dzin nekreipk demesio..siaip tik pasijuokti gali ir tiek..:D Tau juk delto problemos kazkokios tai nekyla, ar ne?
kol kas dar nekyla...
Siaip tai cia yra tox dalykas kad jeigu paduotum ja i teisma su geru advokatu prisiteistum uz moraline zala..Klausiau darbe teisininko apie tai..Bet aisku tau tai kainuotu daug laiko pinigu ir nervu..bet imanoma..Nes yrodymai visi kaip supratau yra, o tu dar ir nepilnamete..:D
nu sheip man uztektu ir to kad ishtrintu ta melaginga anketa... bet... nu... jo...
Sakiau atsiusk man nuogos fotkes, sutvarkysiu ta nenaudele..:D Juokauju..:D
joa... tai gal cia ymest?
Gali ir cia imesti..:D Juk vistiek jau beveik imesta ten..:D Cia juk gali pasidaryti savo albuma koki tik nori, ir uzdeti slaptazodi..tik tie kas zino ji gales matyti tas foto..:D
nu ash ir taip sakau... jau geriau pati... nei kas kitas...
reiks paprashyt ,kad atsiustu man ta foto.. y cia ysidesiu...
O va tixliai..turesi sustra fotke..:D galesi bernam issiuntinet, eis is proto pamate..:D O mergos pavydes..:D
wo! kokia nereali ideja! busiu zwaigzde
ir dar shustra
parasyk adminam ir viskas, cia aiskiai koks nors zioplelis mergina apsimetes rasineja
ne nu gal zioplelis neuzregistruos manes puslapy ir neprirashys rusu kalba wisko.. kur man tuos adminus rast?
ka cia pjaunat ..;DDD
neturi ka pasakyt tai patylek!
Diskusijų forumas → Naujienos / Apie Viską → terorizmas????