Re: Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o man tai geriausia nes nerodo nei smailu nei piesinuku matyt ieskok.lt duombaze smigo ;D
Ei tai kaip kam sekas? :] kas naujo gero? :}
You are not logged in. Please login or register.
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~
o man tai geriausia nes nerodo nei smailu nei piesinuku matyt ieskok.lt duombaze smigo ;D
Ei tai kaip kam sekas? :] kas naujo gero? :}
nu dabar ir man nerodo, o be to, atavaru seniai nerodo...
zinai, galejai pastebeti jog visi kaip ir issilakte turbut su kokiais dabeliais ar kitais uzsiemimais..
norejau arbatos atsigert, bet tetis pasikviete alaus isgert... ziuriu, kad pradedu jo nebemegt... kazkaip net keista, nes seniau alus buvo gerimas, pries kuri neatsilaikydavau...
niu buna buna... o vat tai kad issilakste darbelius visokius daryti tai labai saunu nes kai pasidarys tuos darbelius tai visi pasiilge vienas kito sugrish ir pliurpalas prasides vel
tiesa sakai... o tu turbut jau nudirbai visus darbelius kad po truputi vis dazniau vel pasiroi?
Auri sekasi neblogai tik kad pavargusi o jus kaip tikriausiai irgi pavarge?
be tu smilu netgi neidomu, kazkaip tuscia:(
o, labas Evelina malonu tave matyt zinai, as esu pavargus daugiausia tik kai mastau apie mokslus ;D jap, be smailu neidomu, bet ka jau darysi, jei tokia musu dalia...
na, palieku as jus...
Sladziu sanpiuku...
eh.. bent man tai kazkaip nepriimtina kai sveikindamiesi zmones "**** YOU" rodo, kvailai skamba ir vis del to.. ;D
upsss...sorry jei ka izeidziau tikrai nepastebejau,kad ten **** rodo...ir dar kaip tycia nerodo...
Labos Diana...
Diana iki ; )
Danguole nu gi negrazu taip : )
na kalta Evelina tikrai kalta...:( o kaip tau sekas?senai girdeta...
nu ka sekasi kazkaip nelabai, bet tikiusi istversiu o kas pas tave naujo?
Ir kodel auris pyko?
ai pas mane nieko naujo...
o tas Auris tai pyksta ir pyksta...kad mes per daug prirasom ir jo nepalaukiam... ir pyksta nerimtai...tikiuosi....
Nu Auri zinok tu ne vienas toks nespejantis viska skaityti ; )
Danguole musu gyvenimai kazkokie liudnoki : (
na net nezinau... na nepasakyciau,kad mano gyvenimas liudnas...na ka zinau...net susimasciau...:)
Nu kai nieko naujo neatsitinka, tai manau tada tai yra liudnas gyvenimas
Nugerai palieku as tave Danguole viena : ) einu miegoti,
P.S. Auri nesikarsciok; )
as vel viena
Labos Evelina...
Sveikuciai, pagaliau atsikraciau ir nudirbau visus darbus namu tai net ant sirdies geriau
>>Ir man nerodo ikonu :} tai dedu tik tas kurias atsimenu ;D
o kaip jusu diena prabego?? bet tikrai Danguolyte gerai pastebejo kad mes kazkokie apmire.. gal jau tuoj visiem sesija pakvips.. arba kontroliniais..
ai snd mane koledze prievartavo duoti krauja (atlygintinu kraujo donoru..) bet as ir taip tik 3 litrus kraujo turiu man paciam reikia o litu tai 40litu..
o beje kaip jus ziurit i kraujo donoryste ir tokius dalykus.. (as kalbant bendrai apie donoryste visom 4 uz)
bet kai ima krauja is studentu va taip bet kaip tai nlb uz.. nes:
1 yra tokiu kurie amzinai apsiniukine laksto (o dar snd girdejau kad Alytus manasis gimtasis kazkur tiuluotas kaip "Niuchu miestas")
2 kad ir istiria kokia ten tavo grupe tai ar gelta sirges tai ir sumeluot galima..
na o kaip jus i tai?? :?
na matai su tuo krauju kaip...gerai jei tau paims svariai...o yra buve atveju,kad ima is ZIV infekuotojo ir ta paciais yrankiais(neisivaizduoju su kuo ten ima) ims is taves tai 100%kad tu uzsikresi ZIV...o siaip ziurek pagal savo savyjauta ar pilnavertiskai maitiniesi,ar ne silpna ar ne truksta vitaminu,jei duosi,o paskui leisgyvis busi tai irgi ne kas...tai va jei ne sitie dalykai as tikrai duociau ir esu uz tai...
na matai su tuo krauju kaip...gerai jei tau paims svariai...o yra buve atveju,kad ima is ZIV infekuotojo ir ta paciais yrankiais(neisivaizduoju su kuo ten ima) ims is taves tai 100%kad tu uzsikresi ZIV...o siaip ziurek pagal savo savyjauta ar pilnavertiskai maitiniesi,ar ne silpna ar ne truksta vitaminu,jei duosi,o paskui leisgyvis busi tai irgi ne kas...tai va jei ne sitie dalykai as tikrai duociau ir esu uz tai...
na zn kaip viengungiai maitinasi kai netingi pasidaro o jei ne tai valgo pas drauges arba draugus ;D
o pagal tas sanitarinas salygas tai jos jama su svirkstu atskiru ir adatom.. ir pirstines man rodos keicia.. tik tiksliai nzn..
(as domejausi del donoro korteles ir gal pradesiu reikalus tvarkyt del pasidarymo.
bandyk tik isiklausinek ar tikrai svirkstai sterilus...nes gali labai sau sveikatele pagadinti...;) kai pasigausi kokia bacila........
bandyk tik isiklausinek ar tikrai svirkstai sterilus...nes gali labai sau sveikatele pagadinti...;) kai pasigausi kokia bacila........
as neduosiu.. nes nepasitikiu sveikatos istaigom Lietuvos...
Diskusijų forumas → Klausimai, Patarimai Ir Kitos Temos → Nedrasių ir kuklių vyrų klubas !! :D~